ja tez czasami slysze cos czego nie ma:)tez mi sie wydaje ze slysze "tupot malych stop" niby smieszne ale mozna sie nerwowo wykonczyc ha habubu pisze:Czy wy też jesteście przewrażliwieni na punkcie szczurów ?
Czy tylko mi się coś z głową dzieje..?
Wczoraj w nocy kiedy spałam usłyszałam jak szczur chodzi . Mogło mi się też to przyśnić..ale kiedy otworzyłam oczy dalej było słychać. Zerwałam się z łóżka ,zamknęłam drzwi,żeby kot nie wszedł,zapaliłam światło . Cmokam,szukam,NIE MA!. Idę do klatki..zamknięta..szczury śpią..
Albo ostatnio oglądam telewizję i słyszę pisk . Rzucam pilota i biegnę do klatki. A rodzinka się ze mnie śmieje . Mój brat przez usta takie dźwięki wydawał.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- susurrement
lepiej nas na wesele zaprośsr-ola pisze:Ja. Wychodzę za mąż . Ale jak macie ochotę to możecie iść za mniesusurrement pisze: nikt się nie żeni?:>![]()
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
ja bym tez chciala isc na wesele
bym sobie potanczyla:) najadla sie pysznosci i popila (za zdrowie mlodej pary oczywiscie ) 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
ja to najczęściej słyszę że któryś szczur charczy albo świszczy czy wydaje inne straszne śmiertelne dźwięki a jak lecę do klatki z zawałem serca i nasłuchuję to się okazuje że mi się wydawało albo że to jakiś odgłos z zewnątrzbubu pisze:Czy wy też jesteście przewrażliwieni na punkcie szczurów ?
Czy tylko mi się coś z głową dzieje..?
Wczoraj w nocy kiedy spałam usłyszałam jak szczur chodzi . Mogło mi się też to przyśnić..ale kiedy otworzyłam oczy dalej było słychać. Zerwałam się z łóżka ,zamknęłam drzwi,żeby kot nie wszedł,zapaliłam światło . Cmokam,szukam,NIE MA!. Idę do klatki..zamknięta..szczury śpią..
Albo ostatnio oglądam telewizję i słyszę pisk . Rzucam pilota i biegnę do klatki. A rodzinka się ze mnie śmieje . Mój brat przez usta takie dźwięki wydawał.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
u mnie może się walić i palić, nie przejmę się, ale wszelkie charczenia...brr, ja lecę ze ściśniętym sercem i niemalże łzami w oczach..alken pisze:ja to najczęściej słyszę że któryś szczur charczy albo świszczy czy wydaje inne straszne śmiertelne dźwięki a jak lecę do klatki z zawałem serca i nasłuchuję to się okazuje że mi się wydawało albo że to jakiś odgłos z zewnątrz
a ostatnio z poidła zaczęła ciec woda.ale, żeby tak normalnie!zbiera się, zbiera i takie blup jest i leci. i tak co jakiś czas.
teraz już wytropiłam, że to poidło, a wcześniej myślałam, że to jakieś odruchy wymiotne któraś ma (wiem, ze nie wymiotują, ale coś w tym stylu) albo coś w żołądku...ja biegłam przerażona, a te zaspane oczy się pytają "który to już raz nas budzisz?"
...czyż nie dobija się koni...?
nie wiecie czy da się pobrać scenariusze? Chodzi mi głównie o "Gnijącą pannę młodą"?
Bo szukam w googlach i znajduje tylko artykuły na temat...
Ja kiedyś ściągałem scenariusz do "Króla Lwa", dawno to było, ale na fanowskiej stronie jakiejś, angielskiej bodajże. Więc na takich szukaj, a jak nie ma.. to pewnie nie udostępnili 
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
- Paul_Julian
- Kontakt:
Znalazłem tylko dialog ...:szczurfan pisze:nie wiecie czy da się pobrać scenariusze? Chodzi mi głównie o "Gnijącą pannę młodą"?
http://www.script-o-rama.com/movie_scri ... urton.html
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
tylko coś takiego widzę, ale to chyba nie o to chodzi: http://www.script-o-rama.com/movie_scri ... urton.html
poza tym są na amerykańskich stronach do kupienia. ale raczej tu nikt nie chce płacić
poza tym są na amerykańskich stronach do kupienia. ale raczej tu nikt nie chce płacić
...czyż nie dobija się koni...?
- Paul_Julian
- Kontakt:
;p Może na torrentach gdzieś są
Chyba , ze ktos sam spisał .
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
O bo że.
Szukam sobie właśnie jakiegoś fryzu fajnego, przeglądam, a tu nagle takie coś wyskakuje http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura430905.htm
Szukam sobie właśnie jakiegoś fryzu fajnego, przeglądam, a tu nagle takie coś wyskakuje http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura430905.htm
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
buhahahaSheeruun pisze:O bo że.
dobra,nic nie mówię.
-
klimejszyn
- Kontakt:
przypomina mi Jeffree Star'a 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Jefree Star jest fajny XD Żeby nie te babskie włosy co se zawsze robi, to by mi sie podobał
Ja lubię zniewieściałych, chudych facetów..xD
http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura435700.htm To jest gorsze
Ja lubię zniewieściałych, chudych facetów..xD
http://ikf.styl.fm/fryzury-meskie/fryzura435700.htm To jest gorsze
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..