NIETOPERENDING STORY

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nietoperrr...
Kontakt:

Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D

Post autor: Nietoperrr... »

Jakieś niegrzeczne insynuacje???Oj nieładnie!!! ;D
Mam męża policjanta,więc żadne inne zielone "umilacze" nie wchodzą w rachubę...Ani dla szczurów,ani dla mnie... ::)
Chyba że meliskę mieliście na myśli... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

no melisę, melisę oczywiście.. O0
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Nietoperrr...
Kontakt:

No ja też lubię meliskę...Działa tak uspokajająco... ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Felicyta

Post autor: Felicyta »

A mi ona nic nie pomaga...:D
Nietoperrr...
Kontakt:

A teraz ze specjalną dedykacją dla sr-oli...Wedle życzenia -ponad 4,5 kilo szczura w jednym,polarowym domku...
Wszystkich nie widać,bo układają się warstwowo,jak sardynki w puszce... ;D Najśmieszniej jest,jak jeden wychodzi...Same piski,no bo przecież ktoś śmie po głowie chodzić... ::)
Domek jest tak oblegany,że w nosie mają hamaczek i wszystkie z mozołem montowane koszyczki... :-\ Wolą się cisnąć w tej szmacianej budzie i sikać jeden na drugiego... :P
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

A tak na dowód - zdjęcie pustej klatki...Na powiększeniu widać pustki we wszystkich innych miejscach do spania ::) Nie dlatego,że wszystkie sobie poszły,tylko chrapią w szmacianym domku... :D Po co mi taka duża klatka??
Obrazek
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Awatar użytkownika
kalinda

Post autor: kalinda »

Ale Ci zazdroszczę! Moje 3 szczurasy to jak 5 sekund pobędą w 1 miejscu głaskane to już duuuży sukces! A tu takie coś! :D
WOW!
Awatar użytkownika
kla.kier

Post autor: kla.kier »

Jaaa Ciee. Ile szczurzego ciałka ;D Cudownie to wygląda. A widok białego, mizianego - bezcenny.

Ja chcę więcej fot! ;D

`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
Awatar użytkownika
Krejzoolek

Post autor: Krejzoolek »

O.o świetna klatka.
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Awatar użytkownika
sr-ola

Post autor: sr-ola »

jeju, jeju, dzięki za dedykację ;D Widok jest taki, że na ślinotok i ugniatanie tych tłuściutkich ciałek się zbiera ;D

Ej, a może ja dam moją Gryzka na korepetycje do Kleo, żeby nauczył ją dobrych manier w stosunku do nowych? I też miałabym taki słodki widok w swoim królestwie :D

Faktycznie, widzę, że za każdym razem klaciocha na nowo ztuningowana, super :)
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Nietoperrr...
Kontakt:

Kurcze,sr-ola,niektóre ogony są jednak chyba nie do "naprawienia"...Gryzek to jak mój Rabarbar od kilku tygodni... :-\ Agresja,agresja,agresja...Jakby przyszedł na przeszkolenie do Kleo,to oprócz zmiany zachowania przyniósłby do domu jeszcze mały gratis w postaci brzucha... :P Tak że nie wiem,czy warto... ???
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

brzuchy fajne są, co wy do nich macie :P

a ja się zabiorę za szycie takiego domku..też będę miała takie fajne widoki,ha, i nie będę musiała ciągle zaglądac do was:p
Iwona wasz był na zamówienie czy sama szyłaś?
jeśli sama, to szepnij: usztywniałaś go jakoś? ::)
...czyż nie dobija się koni...?
Nietoperrr...
Kontakt:

sssouzie,sama szyłam ;D Mam super maszynę do szycia,kocyk polarowy poświęciłam ::) Na spód dałam tylko ...kratkę co się wkłada do zlewu,taką plastikową... :D Zeszyłam w podwójnym "dnie",doszyłam ścianki i dach(też podwójne,bo teraz noce takie zimne...),do tego paseczki na zatrzaskach do mocowania...I gotowe!!!Ważne,żeby tylko spód był usztywniany,ale na tyle elestyczny,żeby można było raz na jakiś czas wrzucić do pralki i żeby jej to nie rozwaliło... :D Więc kratka do zlewu,przycięta odpowiednio,wydała mi się idealną "podłogą"...Poza tym mam też z tego zrobione drabinki i sprawdzają się świetnie!(na wcześniejszym zdjęciu klatki widać)
A z reszty kocyka zrobiłam hamaczek i mnóstwo szmatek na wymianę codzienną...I zostało mi jeszcze na mniejszy domek ;D
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
sssouzie
Kontakt:

Post autor: sssouzie »

świetnie! dziękuję za zdradzenie przepisu, jutro lecimy się zaopatrzyć w kratki do zlewu
(nigdy takich nie kupowałam, ale mam nadzieję, że jakieś znajdę w sklepie).

hmm, kocyka wprawdzie nie mam żadnego na poświęcenie dla moich bab, ale co tam, będzie kolorowo jak w kalejdoskopie ;D
...czyż nie dobija się koni...?
Awatar użytkownika
denewa

Post autor: denewa »

iwonakoziarska pisze:Poza tym mam też z tego zrobione drabinki i sprawdzają się świetnie!(na wcześniejszym zdjęciu klatki widać)
Kiedyś z takich kratek do zlewu zrobiłam hamaczek. Póki wisiał było ok ale jak go zdjęłam to szczurka szkodnik wycięła w nim dziurę.... A myślałam naiwnie, że plastik to tak niechętnie tykają... ::)
Iwona w ogóle świetny ten domek Ci wyszedł!
sssouzie pisze:hmm, kocyka wprawdzie nie mam żadnego na poświęcenie dla moich bab, ale co tam, będzie kolorowo jak w kalejdoskopie ;D
Sssouzie kocyk polarowy taniochę znajdziesz w markecie albo w ikei - u nas już dwa takie z ikei zostały poszatkowane ;D
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Nietoperrr...
Kontakt:

No właśnie...Baby SZATKUJĄ...więc nie ma co im takich domków robić... :-\ Godziny spędzone na szyciu i co???I piętnaście dodatkowych wygryzionych okienek... :-\ DLATEGO MAM CHŁOPAKÓW!!! O0
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”