głupia ja. pośrednich miało byćsssouzie pisze:hihi, to jest sztuka wymuszania komplementów bezpośrednich![]()
![]()

Moderator: Junior Moderator
głupia ja. pośrednich miało byćsssouzie pisze:hihi, to jest sztuka wymuszania komplementów bezpośrednich![]()
![]()
Po prostu wymieniłaś wszystkie możliwościsssouzie pisze:teraz to dopiero na głupka wyszłam
tak to jest, jak chce się wyglądać na mądrzejsza niż się jestdenewa pisze:Po prostu wymieniłaś wszystkie możliwościsssouzie pisze:teraz to dopiero na głupka wyszłam![]()
miło nam, żeśmy uwagę Twą przykułydenewa pisze:Tak się tu zaczytałam i rozpisałam, że od trzech godzin spisuję co mam zamówić u Oleczki...![]()
Muszę chyba wyjść z forum
no spokojny spokojny. trzeba kiedyś wyrosnąć, dobrobyt zresztą u nas, niczego kraść nie trzebaPaul_Julian pisze:Jakis spokojny teraz ten tytuł. Nikt sie nie spodziewa ataku kleptomanek
Nie mów, nie mów, teraz właśnie wszystkiego można się spodziewać - szuflandia rządzi, a że to terytorium wolnych szczurów to nie masz w nim człowieku żadnych prawPaul_Julian pisze:Jakis spokojny teraz ten tytuł. Nikt sie nie spodziewa ataku kleptomanek
a jednak kilka praw mam. między innymi mam prawo zbierać spadające kaktusy i inne części spadającego wyposażeniaol. pisze: a że to terytorium wolnych szczurów to nie masz w nim człowieku żadnych praw![]()
AMEN, niech tak zostanie, bo gdyby szumowina Enigma do władzy doszła, to nie wiem, czy bym szybko się nie wyniosłaol. pisze:Na szczęście władzę w Szuflandii dzierży łagodna Mu
lubię tą naszą Marchewkęalken pisze:rozczulające
Image