NIETOPERENDING STORY
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Ośmiu Wspaniałych i Kochany Monż ;D
No i zamiast czochrania pycholów lubią ... tarmoszenie zadków... 

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
-
- Kontakt:
no u mnie kobiety wolą penetrować pokój :C
a ja to bym chciała im tak w te brzuszki popierdzieć :C
a ja to bym chciała im tak w te brzuszki popierdzieć :C
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
- sr-ola
Tak czytam często, jakie to te chłopaki są miziaki i czego nie można z nimi robić i nie mogę wyjść z podziwu.. Dziewuchy to jednak zupełnie inna kategoria zachowań
Nie uważam, że gorsza, absolutnie. Inna.
Skąd? Jak? Niby wstępu do sypialni nie mają
Brechtam się, opowiadam chłopakowi, on się śmieje bo ja się śmieję, dochodzi do kulminacji opowiadania, mówię, że kupka, patrzę na niego... uśmiech gaśnie.
No i jak Rabarbar się zachowuje? Zdecydowałaś już o ciachaniu? I kiedy?

Wczoraj budzę się, leżę jeszcze z otwartymi oczami, żeby dojść do siebie- patrzę, na prześcieradle coś leży. Dotykam palcem a to... zeschnięta, szczurza kupkaiwonakoziarska pisze:No kurcze,ja wolę jednak bobki sprzątać ze wszystkich kątów i ...z wnętrza wersalki...

No i jak Rabarbar się zachowuje? Zdecydowałaś już o ciachaniu? I kiedy?
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
-
- Kontakt:
Ja to tylko muszę szybko wszystkie kupki codziennie sprzątać ze wszystkich kątów,zanim mąż wróci z pracy...
I jest gicio!
Co do ciachania Rabarbara,to decyzja zapadła,ostatnio nawet nie mogę go razem z innymi wypuszczać na wolność,na noc go wypuszczam...
Masakrę robi innym...W klatce jako taki spokój,choć też kotłuje się tam coraz częściej...
Teraz tylko muszę chyba jakiś kiermasz zrobić na allegro,żeby fundusze zebrać...Bo Monż jakoś się nie kwapi...

Co do ciachania Rabarbara,to decyzja zapadła,ostatnio nawet nie mogę go razem z innymi wypuszczać na wolność,na noc go wypuszczam...

Teraz tylko muszę chyba jakiś kiermasz zrobić na allegro,żeby fundusze zebrać...Bo Monż jakoś się nie kwapi...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Skad ja to znam. Dzisiaj jednak moj TZ znalazl kupke przyklejona do sciany przy lozku. JAK? SKAD? Przeciez sprawdzilam wszystkie katy.iwonakoziarska pisze:Ja to tylko muszę szybko wszystkie kupki codziennie sprzątać ze wszystkich kątów,zanim mąż wróci z pracy...I jest gicio!

Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
Kiedyś używano znaków interpunkcyjnych, teraz od tego są emoty.
- sr-ola
A może też poszyj troszkę takich domków? Kup gdzieś w sklepie z używaną odzieżą jakiś polarków (Jysk'a czy Ikei u Was nie ma, prawda? Tam można naprawdę tanio wyhaczyć). Chętni się znajdą.iwonakoziarska pisze: Teraz tylko muszę chyba jakiś kiermasz zrobić na allegro,żeby fundusze zebrać...Bo Monż jakoś się nie kwapi...

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
łaaaaaaaa, nooooooo
coś tu pod moją nieuwagę się czarne chmury nad moim ulubieńcem w tym Stadzie zbierają.... muszę się mocniej wczytać w Forum, bo Was chyba nie można bezpiecznie z oczu spuścić 

-
- Kontakt:
Z chęcią poszyłabym dużo takich domków,hamaczków,tunelików,bo jakieś tam doświadczenie z maszyną mam,ale...No właśnie,ALE...
Kompletny,tragiczny,permanentny brak czasu...Nawet nie mam kiedy skarpetek mężowi pozaszywać...Dwójka dzieci,Monż,osiem szczurów,cały dom kwiatków...i każde wymaga uwagi...
W dodatku wszystko na mojej głowie,bo Monż wraca z pracy późno,a instytucja babci 100 km stąd...
Sama nie mam kiedy zjeść,wysuszyłam się na wiór,a co dopiero szycie domków...
Nie dam rady po prostu,nie ma jak,nie ma kiedy.
Za to mam dużo rzeczy po dzieciach,niepotrzebnych.Wystawię na allegro,czy coś...Na ciachnięcie zawsze będzie.
Szkoda mojego czarnego diabełka tasmańskiego,ale cóż zrobić,jak już nie widzę innego wyjścia...Trzymać samego w klatce przez cały dzień,jak reszta jest na wybiegu,nie ma sensu,wystarczy że w nocy go oddzielam od reszty.W nocy najbardziej mu odbija.Jak był z resztą w klatce,to musiałam co chwilę wstawać,bo były zadymy.Teraz nocuje poza klatką i jest spokój.Ma swoje miejsce za pralką i wcale mu to wygnanie nie przeszkadza.Nawet później jakiś spokojniejszy jest.
Muszę go wykastrować,choć nie chcę.Ale trochę przeraża mnie to,że mój alfa Kleofas już całkiem ustąpił mu miejsca...Zamiast walczyć o tron,wycofał się...
No a Rabarbar zamiast być jego godnym następcą i wszystkich mądrze trzymać w ryzach,wprowadza straszny chaos...Teraz już każdy z każdym się leje...
W sumie takie tam niegroźne przepychanki,ale pod rządami Kleofasa tego zamieszania nie było...
Kompletny,tragiczny,permanentny brak czasu...Nawet nie mam kiedy skarpetek mężowi pozaszywać...Dwójka dzieci,Monż,osiem szczurów,cały dom kwiatków...i każde wymaga uwagi...

W dodatku wszystko na mojej głowie,bo Monż wraca z pracy późno,a instytucja babci 100 km stąd...

Sama nie mam kiedy zjeść,wysuszyłam się na wiór,a co dopiero szycie domków...

Za to mam dużo rzeczy po dzieciach,niepotrzebnych.Wystawię na allegro,czy coś...Na ciachnięcie zawsze będzie.
Szkoda mojego czarnego diabełka tasmańskiego,ale cóż zrobić,jak już nie widzę innego wyjścia...Trzymać samego w klatce przez cały dzień,jak reszta jest na wybiegu,nie ma sensu,wystarczy że w nocy go oddzielam od reszty.W nocy najbardziej mu odbija.Jak był z resztą w klatce,to musiałam co chwilę wstawać,bo były zadymy.Teraz nocuje poza klatką i jest spokój.Ma swoje miejsce za pralką i wcale mu to wygnanie nie przeszkadza.Nawet później jakiś spokojniejszy jest.
Muszę go wykastrować,choć nie chcę.Ale trochę przeraża mnie to,że mój alfa Kleofas już całkiem ustąpił mu miejsca...Zamiast walczyć o tron,wycofał się...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
- sr-ola
Ooj, to szkoda, bo napaliłam się na taki polarkowy domek 
Podziwiam Cię. Matko Polko.
No to trzymam kciuki za okiełznanie Zapralkowego Potworka! Jak coś wrzucisz na allegro daj link na forum, może ktoś stąd też się skusi na dziecięce ciuszki.

Podziwiam Cię. Matko Polko.
No to trzymam kciuki za okiełznanie Zapralkowego Potworka! Jak coś wrzucisz na allegro daj link na forum, może ktoś stąd też się skusi na dziecięce ciuszki.
-
- Kontakt:
Właśnie montuję aukcje na allegro,tak w ramach kiermaszu pod patronatem "Rabarbar fajny gość,ale jego jajek mamy dość!!!"
Jak skończę,to może nawet założę nowy temat,żeby był bardziej widoczny,wszędobylski i przynoszący większy rozgłos
Właśnie pod tym tytułem...
sr-ola,Ciebie uwzględniłam w chętnych na polarowy domek na liście jako nr 1...

sr-ola,Ciebie uwzględniłam w chętnych na polarowy domek na liście jako nr 1...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
-
Ja również Cię podziwam - tyle rzeczy mieć na głowie i nie ześwirować!
A hasło chwytne, świetne
Wycałuj i wymiziaj ode mnie po brzuszkach wszystkie szczurki, a Diabła Rabarbara wyczochraj podwójnie, może od nadmiaru miłości chociaż na chwilkę złagodnieje?
A hasło chwytne, świetne

Wycałuj i wymiziaj ode mnie po brzuszkach wszystkie szczurki, a Diabła Rabarbara wyczochraj podwójnie, może od nadmiaru miłości chociaż na chwilkę złagodnieje?

Kleofas jest prawie identyczny jak mój Ciur
piękne masz stadko, gratuluję!
ps super fotka z butelką
))

piękne masz stadko, gratuluję!

ps super fotka z butelką

Jesteśmy dziećmi szczęścia wciąż czekającymi na zaległe alimenty..
Trzymam kciuki za odjajecznienie bez komplikacji.
Co do kupek, to mam chyba jakiś super wyjątkowe mychaki. W grę wchodzi jedynie kuweta w klatce
Co do kupek, to mam chyba jakiś super wyjątkowe mychaki. W grę wchodzi jedynie kuweta w klatce

`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
Mi tylko przy 3 ogonach i TZ czasami dnia brakuje zeby sie ze wszystkim wyrobic. Wiec naprawde podziwiam.
Co do aukcji, czasami fajne rzeczy mozna odkupic i pomoc zaszczurzonym ale wysylka do UK wynioslaby pewnie dwa razy wiecej niz zakupiona rzecz.
Co do aukcji, czasami fajne rzeczy mozna odkupic i pomoc zaszczurzonym ale wysylka do UK wynioslaby pewnie dwa razy wiecej niz zakupiona rzecz.

Angielskie panny - Niunia, Pixie, Luna, Dixie i Freya.
- sr-ola
Prawda? No właśnie. To jest ciekawe. Przychodzę, szamam kromala, wypuszczam szczurki i już na nic nie mam energii. Kwiatki, sprzątanie, pranie, zmywanie, odkurzanie... precz! A już dzieci? W takim ruchliwym jeszcze wieku, gdy trzeba mieć oczy dookoła głowy.Zyzia pisze:Mi tylko przy 3 ogonach i TZ czasami dnia brakuje zeby sie ze wszystkim wyrobic. Wiec naprawde podziwiam
Ale jest gdzieś tam takie przekonanie, że jak kobieta siedzi z dziećmi w domu to ma tyyyyle czasu, nic tylko paznokcie piłować i fryzjera odwiedzać, prawda? A tu potrójny etat- jak w serialu- matki, żony i kochanki.
Tytuł super, bardzo chwytliwy

"Niech wet zrobi jajom CIACH, zniknie wnet ze stada strach"