To jej to wytłumacz.Babli pisze:Ja chcę dużo zdjęć kapturzyska!

Wieczorem będą jakieś zdjęcia może. Ale nie obiecuje.

Moderator: Junior Moderator

To jej to wytłumacz.Babli pisze:Ja chcę dużo zdjęć kapturzyska!

ekhm?Agata pisze:To jej to wytłumacz.Babli pisze:Ja chcę dużo zdjęć kapturzyska!
Wieczorem będą jakieś zdjęcia może. Ale nie obiecuje.

Mnie ostatnio zmogła grypa i troszkę je przez to zaniedbałam, ale pokutuję i nadrabiam braki.
 Mnie ostatnio zmogła grypa i troszkę je przez to zaniedbałam, ale pokutuję i nadrabiam braki. 
 . Chociaż tak ogólnie widać po niej, że robi się coraz starsza - nie ma już aż tyle energii, futerko jej wypłowiało (dla odmiany Lala robi się ruda
. Chociaż tak ogólnie widać po niej, że robi się coraz starsza - nie ma już aż tyle energii, futerko jej wypłowiało (dla odmiany Lala robi się ruda  ma taką przekomiczną rudą łatkę na głowie). Martwię się o nią, co to za "coś", zwłaszcza, że historia się powtarza - znowu idzie grudzień, święta, a z Niką są jakieś problemy...
 ma taką przekomiczną rudą łatkę na głowie). Martwię się o nią, co to za "coś", zwłaszcza, że historia się powtarza - znowu idzie grudzień, święta, a z Niką są jakieś problemy...
 , tylko - jak już pisałam - robi się ruda.
, tylko - jak już pisałam - robi się ruda.  Poza tym Lala pozostaje Lalą w całej swojej lalowości i jej lalowe jestestwo jest ciągle lalowe.
 Poza tym Lala pozostaje Lalą w całej swojej lalowości i jej lalowe jestestwo jest ciągle lalowe. 
 Akcja polega na roznoszeniu po wszystkich ulubionych kryjówkach w klatce tygodniowego przydziału suchego chlebka. Mina Lali kiedy tzw. czerwony domek okazuje się być okupowana przez Nikę - bezcenne.
 Akcja polega na roznoszeniu po wszystkich ulubionych kryjówkach w klatce tygodniowego przydziału suchego chlebka. Mina Lali kiedy tzw. czerwony domek okazuje się być okupowana przez Nikę - bezcenne. 
 Popis wokalno-akrobatyczny przy robieniu zastrzyku był... powiedziałabym boski, ale to tragiczna sytuacja była.
 Popis wokalno-akrobatyczny przy robieniu zastrzyku był... powiedziałabym boski, ale to tragiczna sytuacja była. 
 Co słychać u Kokosanek
 Co słychać u Kokosanek  ?
?

Dziękuję wam, że jesteście moimi promyczkami. Dziękuję wam i przepraszam, że ostatnio mam dla was tak mało czasu... Sto lat, Słońca!
 Dziękuję wam, że jesteście moimi promyczkami. Dziękuję wam i przepraszam, że ostatnio mam dla was tak mało czasu... Sto lat, Słońca! Może niedługo coś ustrzelę.
 Może niedługo coś ustrzelę.
 Ma teraz dwa małe guzki w tym samym miejscu. Poza tym chodzący przykład dobrego samopoczucia. (Za to ja jestem szczerze załamana...)
 Ma teraz dwa małe guzki w tym samym miejscu. Poza tym chodzący przykład dobrego samopoczucia. (Za to ja jestem szczerze załamana...)