Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
A zdjęcia wrzucamy w formie miniaturek To tak na przyszłość
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
tak. Ciur jest z Krakowa właśnie;)
niestety wtedy jeszcze nie byłam użytkowniczką forum, nie wiedziałam o paru rzeczach ważnych i kupiłam.
ale kolejny jest z adopcji z forum )
PS Oficjalnie wszem i wobec ogłaszam iż maluszek od dzisiaj nazywa się CYGAN )
a tak swoją drogą, to 24.12 przyszedł na świat- ot Wigilijny Chłopak tak więc dzisiaj obchodzi "miesięczne urodzinki";))
Jesteśmy dziećmi szczęścia wciąż czekającymi na zaległe alimenty..
Tak, mam 16 Tematu o nich nie mam na razie.. ale założę, obiecuję.. filanti, są tu na Forum osoby, u których mieszka 20 i więcej szczurów.. Ja mam TYLKO 16
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
Fotki super!
Przyjemnie patrzeć jak rodzi się wielka przyjaźń.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
kochani moi!
zważyłam mojego nowego maluszka i waży 80g. czy to odpowiednio na 4 tyg..? ma ok 7cm.
martwię się, bo czuć mu żeberka przez skórę.
jak go podtuczyć? próbowałam mu dawać mleczka dla maluszków, ale kręci noskiem i nie ma ochoty. za to chętnie wcina ziemniaczki, ale nie chcę mu dawać ciągle tego samego. help me !
właśnie zjadł makaroniku(takie malutkiego ryżowego) z mięskiem posiekanym ma malutkie kawałki i odrobiną sosu do smaku.
mało nie zwariował z radości
zaraz dodam nowe fotki!