Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: pin3ska »

To przynajmniej teraz bede pewna googlowych pomiarów :D
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

hmm. było to może niebieskie ? :P bo może to to samo co ja przeglądałam .
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

Nina pisze:U mnie w pokoju koło 25 stopni
marzy mi się taka temperatura. u mnie w pokoju jest jakoś 17 stopni a odczuwa się jakby było 10. idę właśnie zalać butelki gorącą wodą żeby ogonom do klatek wsadzić.
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

klimejszyn, komu jak komu, ale mi nie musisz mówić, jak to jest ;) Przez pare lat miałam 16 stopni w salonie, gdzie jest kominek. W sypialniach było po 14.

To trzecia zima, gdy mamy ciepło :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Nina pisze:klimejszyn, komu jak komu, ale mi nie musisz mówić, jak to jest ;) Przez pare lat miałam 16 stopni w salonie, gdzie jest kominek. W sypialniach było po 14.

my ostatnio spalismy w 9 stopniach...
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

zalbi pisze:
Nina pisze:klimejszyn, komu jak komu, ale mi nie musisz mówić, jak to jest ;) Przez pare lat miałam 16 stopni w salonie, gdzie jest kominek. W sypialniach było po 14.

my ostatnio spalismy w 9 stopniach...
U mnie pewnie też by tyle wtedy było przy takich mrozach jak obecnie ;) Zima w tym roku daje popalić.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
klimejszyn
Kontakt:

zalałam butelki, ale nie sa w klatkach. ogony dobierały się do nich, szczególnie do nakrętek, mimo że wsadziłam do skarpetek, getrów, poświęciłam arafatkę. wymyśliłam, że maluchom mogę między klatkę dziewczyn a klatkę chłopców wcisnąć butelki tak jedną na drugą tworząc taką ciepłą ścianę. a u moich starszych dziewczyn jedną położyłam na dachu klatki - nad rurą gdzie wszystkie uwielbiają siedzieć, i 2 z boku przy hamaczku.
mam nadzieję, że jakoś się przy nich usadowią i będzie im ciepło.
bez szczurków...
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

http://dla-dzieci.shop.ebay.pl/i.html?_ ... acat=55007 jakie cudne pluszowe ciurki! ale ceny tyż cudne.. :P
zalałam butelki, ale nie sa w klatkach. ogony dobierały się do nich, szczególnie do nakrętek, mimo że wsadziłam do skarpetek, getrów, poświęciłam arafatkę.
u mnie ostatnio powódź była - chopy przegryzły butelkę i klatkę zalało :D niewdzięczniki wstrętne, ja tu ich ogrzać chcę, a oni tak! ::)
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Sheeruun pisze:http://dla-dzieci.shop.ebay.pl/i.html?_ ... acat=55007 jakie cudne pluszowe ciurki! ale ceny tyż cudne.. :P
kurde.. 200 zł :-X ?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
klimejszyn
Kontakt:

Sheeruun pisze:u mnie ostatnio powódź była - chopy przegryzły butelkę i klatkę zalało :D niewdzięczniki wstrętne, ja tu ich ogrzać chcę, a oni tak! ::)
właśnie tego się bałam, a tu gorące to jeszcze by się poparzyły, dlatego mają poza klatką.

chcę już przyszłą zimę. tata powiedział (choć mówi tak już od lat kilku), że zmieni wkońcu piec i będzie ciepło.
a ja bym chciała żeby przy klatce zrobić ogrzewanie podłogowe, tak ze 2 m kwadratowe. wiem, że cena za 1m to 90-160 zł. musiałabym sama uzbierać, ale dochodzą jeszcze koszty rozkopania i później na nowo położenia parkietu..
chyba doczekam się tego dopiero jak będę miała własne lokum.. :-[
bez szczurków...
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

klimejszyn pisze:a ja bym chciała żeby przy klatce zrobić ogrzewanie podłogowe, tak ze 2 m kwadratowe. wiem, że cena za 1m to 90-160 zł. musiałabym sama uzbierać, ale dochodzą jeszcze koszty rozkopania i później na nowo położenia parkietu..
A jacuzzi będzie? ;) Nie no, fajna sprawa takie ogrzewanie. U mnie też w domu zimno jak w tkzw. psiarni, chociaż w piecu napalone od rana i dwa grzejniki idą. Dobrze, że okna w tym roku wymieniliśmy, bo byłaby istna Syberia. :-\
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
klimejszyn
Kontakt:

a my właśnie jakiś zwykły piec elektryczny, że gó*** daje, okna niewymienione, bo nas wycenili tak że nie było skąd kasy na to wziąć..za dużo okien w tym domu..kominka nie ma, bo też nie ma na to kasy. dziadek nam miał zasponsorowac to o coś się fochnął i żeby nam zrobić na złość zasponsorował kominek swojemu drugiemu dziecku, któremu akurat kasy pod dostatkiem.
kiedyś mieszkałam w bloku..tam to fajnie było, cały czas ciepło. odkąd się wprowadziliśmy do domu mówiłam rodzicom, że ja chcę wrócić do tego malutkiego przytulnego mieszkanka. ale z drugiej strony nie mogłabym mieć tam ogonów. a bez nich nie wyobrażam sobie teraz ani jednego dnia.
bez szczurków...
Awatar użytkownika
kulek

My mamy jakiś piec... dupiasty, bo też gó*** daje :-\ Kominka też nie mamy, chociaż matka o nim marzy. Okna na szczęście! wymienione jakieś cztery miesiące temu. Nie wiem czy oni w toto-lotka wygrali, ale kasa się znalazła. Ogólnie mój dom jest zimny, obskurny i go bardzo kocham. W sumie nie chciałabym się wyprowadzić, chociaż kiedyś o tym marzyłam. Przyzwyczaiłam się już do tych wszystkich minusów życia w tej ruderze.
klimejszyn
Kontakt:

ja chcę już jakieś własne, małe mieszkanko. muszę przyznać, że już szukałam ::)
muszę jeszcze w tym roku iść do pracy, poskładać sobie trochę kasy, i jakoś z rodzicami będzie się opłacać.
będzie pięknie i przede wszytkim ciepluuutkooo.
bez szczurków...
Awatar użytkownika
kulek

Jakie plany ;) Fajnie, mam nadzieję, że ci się uda. A gdzie chcesz pracować? :P Przypominam, że składanie pieniędzy przy ogonach jest trudne, hihih. *eddie izzard*
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”