Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
To przynajmniej teraz bede pewna googlowych pomiarów 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
hmm. było to może niebieskie ?
bo może to to samo co ja przeglądałam .

-
- Kontakt:
marzy mi się taka temperatura. u mnie w pokoju jest jakoś 17 stopni a odczuwa się jakby było 10. idę właśnie zalać butelki gorącą wodą żeby ogonom do klatek wsadzić.Nina pisze:U mnie w pokoju koło 25 stopni
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
klimejszyn, komu jak komu, ale mi nie musisz mówić, jak to jest
Przez pare lat miałam 16 stopni w salonie, gdzie jest kominek. W sypialniach było po 14.
To trzecia zima, gdy mamy ciepło

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
my ostatnio spalismy w 9 stopniach...Nina pisze:klimejszyn, komu jak komu, ale mi nie musisz mówić, jak to jestPrzez pare lat miałam 16 stopni w salonie, gdzie jest kominek. W sypialniach było po 14.
U mnie pewnie też by tyle wtedy było przy takich mrozach jak obecniezalbi pisze:my ostatnio spalismy w 9 stopniach...Nina pisze:klimejszyn, komu jak komu, ale mi nie musisz mówić, jak to jestPrzez pare lat miałam 16 stopni w salonie, gdzie jest kominek. W sypialniach było po 14.

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
- Kontakt:
zalałam butelki, ale nie sa w klatkach. ogony dobierały się do nich, szczególnie do nakrętek, mimo że wsadziłam do skarpetek, getrów, poświęciłam arafatkę. wymyśliłam, że maluchom mogę między klatkę dziewczyn a klatkę chłopców wcisnąć butelki tak jedną na drugą tworząc taką ciepłą ścianę. a u moich starszych dziewczyn jedną położyłam na dachu klatki - nad rurą gdzie wszystkie uwielbiają siedzieć, i 2 z boku przy hamaczku.
mam nadzieję, że jakoś się przy nich usadowią i będzie im ciepło.
mam nadzieję, że jakoś się przy nich usadowią i będzie im ciepło.
bez szczurków...
http://dla-dzieci.shop.ebay.pl/i.html?_ ... acat=55007 jakie cudne pluszowe ciurki! ale ceny tyż cudne..
niewdzięczniki wstrętne, ja tu ich ogrzać chcę, a oni tak! 

u mnie ostatnio powódź była - chopy przegryzły butelkę i klatkę zalałozalałam butelki, ale nie sa w klatkach. ogony dobierały się do nich, szczególnie do nakrętek, mimo że wsadziłam do skarpetek, getrów, poświęciłam arafatkę.

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
kurde.. 200 złSheeruun pisze:http://dla-dzieci.shop.ebay.pl/i.html?_ ... acat=55007 jakie cudne pluszowe ciurki! ale ceny tyż cudne..![]()

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

-
- Kontakt:
właśnie tego się bałam, a tu gorące to jeszcze by się poparzyły, dlatego mają poza klatką.Sheeruun pisze:u mnie ostatnio powódź była - chopy przegryzły butelkę i klatkę zalałoniewdzięczniki wstrętne, ja tu ich ogrzać chcę, a oni tak!
![]()
chcę już przyszłą zimę. tata powiedział (choć mówi tak już od lat kilku), że zmieni wkońcu piec i będzie ciepło.
a ja bym chciała żeby przy klatce zrobić ogrzewanie podłogowe, tak ze 2 m kwadratowe. wiem, że cena za 1m to 90-160 zł. musiałabym sama uzbierać, ale dochodzą jeszcze koszty rozkopania i później na nowo położenia parkietu..
chyba doczekam się tego dopiero jak będę miała własne lokum..

bez szczurków...
A jacuzzi będzie?klimejszyn pisze:a ja bym chciała żeby przy klatce zrobić ogrzewanie podłogowe, tak ze 2 m kwadratowe. wiem, że cena za 1m to 90-160 zł. musiałabym sama uzbierać, ale dochodzą jeszcze koszty rozkopania i później na nowo położenia parkietu..

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
- Kontakt:
a my właśnie jakiś zwykły piec elektryczny, że gó*** daje, okna niewymienione, bo nas wycenili tak że nie było skąd kasy na to wziąć..za dużo okien w tym domu..kominka nie ma, bo też nie ma na to kasy. dziadek nam miał zasponsorowac to o coś się fochnął i żeby nam zrobić na złość zasponsorował kominek swojemu drugiemu dziecku, któremu akurat kasy pod dostatkiem.
kiedyś mieszkałam w bloku..tam to fajnie było, cały czas ciepło. odkąd się wprowadziliśmy do domu mówiłam rodzicom, że ja chcę wrócić do tego malutkiego przytulnego mieszkanka. ale z drugiej strony nie mogłabym mieć tam ogonów. a bez nich nie wyobrażam sobie teraz ani jednego dnia.
kiedyś mieszkałam w bloku..tam to fajnie było, cały czas ciepło. odkąd się wprowadziliśmy do domu mówiłam rodzicom, że ja chcę wrócić do tego malutkiego przytulnego mieszkanka. ale z drugiej strony nie mogłabym mieć tam ogonów. a bez nich nie wyobrażam sobie teraz ani jednego dnia.
bez szczurków...
My mamy jakiś piec... dupiasty, bo też gó*** daje
Kominka też nie mamy, chociaż matka o nim marzy. Okna na szczęście! wymienione jakieś cztery miesiące temu. Nie wiem czy oni w toto-lotka wygrali, ale kasa się znalazła. Ogólnie mój dom jest zimny, obskurny i go bardzo kocham. W sumie nie chciałabym się wyprowadzić, chociaż kiedyś o tym marzyłam. Przyzwyczaiłam się już do tych wszystkich minusów życia w tej ruderze.

-
- Kontakt:
ja chcę już jakieś własne, małe mieszkanko. muszę przyznać, że już szukałam
muszę jeszcze w tym roku iść do pracy, poskładać sobie trochę kasy, i jakoś z rodzicami będzie się opłacać.
będzie pięknie i przede wszytkim ciepluuutkooo.

muszę jeszcze w tym roku iść do pracy, poskładać sobie trochę kasy, i jakoś z rodzicami będzie się opłacać.
będzie pięknie i przede wszytkim ciepluuutkooo.
bez szczurków...
Jakie plany
Fajnie, mam nadzieję, że ci się uda. A gdzie chcesz pracować?
Przypominam, że składanie pieniędzy przy ogonach jest trudne, hihih. *eddie izzard*