kurcze skąd nagle taki zlot nowicjuszy? ręce mi opadają czasem

Moderator: Junior Moderator
na przykład to...hehe spoko a jak naprzyklad nie ma dla niej kolezanki i polarowych szmatek?
Być moze to jedna i ta sama osoba , nie ma mozliwosci sprawdzic nawet po IP. Nowicjusze są ok. Nie ok są nienauczalni nowicjusze , rechoczący jak zielone żaby , jak im dajesz dobre rady.sssouzie pisze:na przykład to...hehe spoko a jak naprzyklad nie ma dla niej kolezanki i polarowych szmatek?
no chyba tak, ale ja już nie mam siły z nim rozmawiać. facet ma 34 lata z tego co widziałam na nk, a pisze jak dziecko z podstawówki robiąc tyle błędów, że nieraz nie wiem o co chodzi. jeszcze w pewnym momencie napisał " sorka to mój braciszek pisał coś tam coś tam coś tam.."Paul_Julian pisze:Klimejszyn, ja mam wrazenie , ze ten koleś nie ogarnia tych ogonów o_O Trza by go jakoś do muru przyszpilić i wypytać ile ichg jest , bo np."ludzie pytają i chcą rezerwować"
To zależy jakie duze sąklimejszyn pisze: a ja dostałam enro w tabletkach dla Fobii. będę musiała chyba na 1/100 tabletki dzielić
Hehe, najlepiej złotą kartą kredytowąAlbo usyp sciezke i podziel.
ja jakoś wolę do pysiaNina pisze:Ja tam wole opcje w iniekcjiNigdy szczurom nie dawałam leków w tabletkach - na szczęście
Jak mam im beta podać, to już jest masakra xD