Normalnie jestem z siebie dumna

Moderator: Junior Moderator
pin3ska pisze:Ej no... ale allegro chałe odwaliło.. .
Tzn?pin3ska pisze:Ej no... ale allegro chałe odwaliło.. .
A już miałam schizę, że to z Tobą się licytowałam w ostatniej minuciepin3ska pisze:Jeżuu.. chcialam powiedziec, ze nie chodziło mi o to co napisala post wczesnoiej LaCoka
na to nie wpadłam.. no ale jakos podzielilam, pierwsza porcyja już czeka na Fobię w strzykawce. jutro podzielę resztę w ten sposóbdenewa pisze:Co do dzielenia tabletek na porcje...
Najlepiej rozkruszyć tabletkę np. trzonkiem noża. Wziąć zeszyt w kratkę i rozciągnąć proszek równomiernie wzdłuż tylu kratek, na ile macie podzielić tabletkę. Polecam.
LaCoka pisze:A już miałam schizę, że to z Tobą się licytowałam w ostatniej minuciepin3ska pisze:Jeżuu.. chcialam powiedziec, ze nie chodziło mi o to co napisala post wczesnoiej LaCoka
Taką klaciorę dla Szyszki i dwóch kastracików, którzy niedługo do mnie przybędą :pin3ska pisze:A pochwal sie zakupemco tam fajnego wylicytowałas?
Wiempin3ska pisze:Superowa)) Opłacało sie
Moze przy takim towarzystwie nie bedzie ją ciagnelo na zewnątrzLaCoka pisze:Wiempin3ska pisze:Superowa)) Opłacało sie
tylko będę ją musiała odrucić bo Szysz wylezie ;P
Jaki głupol - ja ten patent też mam od kogoś! Metoda bezkonkurencyjnaNieja pisze:DENEWA! Dzięki W I E L K I E !
Że ja na to nie wpadłamGłupol ze mnie
No ja mam nadziejępin3ska pisze:Moze przy takim towarzystwie nie bedzie ją ciagnelo na zewnątrz
Dziękujędenewa pisze:LaCoka świetna klatka!