Ale trzeba.
I w ogóle to chłopy śmierdzą siuśkami okrutnie, zastanawiam się czy nie wykąpać ich.. ale tak zimno w domu, jeszcze mi się pochorują. Lepiej nie.
Moderator: Junior Moderator
DziękiNieja pisze:Klatka taka, że aż zazdroszczę, a to brzydkoLaCoka , powodzenia w urządzaniu, największa frajda
ma się tę wprawę w klepaniu krech, co?denewa pisze:Co do dzielenia tabletek na porcje...
Najlepiej rozkruszyć tabletkę np. trzonkiem noża. Wziąć zeszyt w kratkę i rozciągnąć proszek równomiernie wzdłuż tylu kratek, na ile macie podzielić tabletkę. Polecam.
Co mogę napisać - trzeba się dzielić dobrymi pomysłamiNieja pisze:Denewa, mimo wszystko dobrze, że piszesz tutaj o tymWielkie dzięki !
yss pisze: denewa napisał(a):Co do dzielenia tabletek na porcje...
Najlepiej rozkruszyć tabletkę np. trzonkiem noża. Wziąć zeszyt w kratkę i rozciągnąć proszek równomiernie wzdłuż tylu kratek, na ile macie podzielić tabletkę. Polecam.
ma się tę wprawę w klepaniu krech, co?
yss pisze:ma się tę wprawę w klepaniu krech, co?
W ręczną ME - mamy już awans do kolejnej rundysssouzie pisze:denewa, ja taka z z księżyca spadnięta- w czym wygraliśmy?
mówiłam, jaki wymyśliłam sposób nawilżania powietrza bez nawilżacza?( czego się nie zrobi dla szczurówyss pisze:ssouzie idź się wytarzaj w śniegu. albo trochę roztop.