a Kropek to, ja bronić będę pod śpiącą nieobecność Paula- Kropek to jeden jest!

Moderator: Junior Moderator
a pokażę się! będę zła i zrobię to nawet jutro ! a jak jutro nie uda się połączyć maluszków z babskami, to pokażę się za parę dni jak już będzie 10tka na kupie !sssouzie pisze:a Klimejszyn to z tą swoją gromadą niech mi się na oczy nie pokazuje!![]()
Kropek tak, jeden w sumie, jeden. to Iwonce zrobimy,hm.. Czołoplamka ?sssouzie pisze:ależ ja monotematyczna z buźkami jestem![]()
a Kropek to, ja bronić będę pod śpiącą nieobecność Paula- Kropek to jeden jest!
no też nie wiem czemu. niby mieszkam sama, no ale to dom rodzicielski. niby nie przyjeżdżają tu..klimejszyn pisze:ale u Ciebie, Sołziku ? dlaczego nie możesz ? :C
a jakby inaczejsssouzie pisze:jajka na wielkanoc zjadacie..jakże tradycyjnie![]()
jak ja uwielbiam ten styl konwersacjiklimejszyn pisze:" atitititi, coś ty tu narobiła, czoo ? ej, nie podgryzaj mi palców wstręciulo. no, masz tutaj chrupka. uciekaj paskudo! co chciałaś Łacia ? na kolanka chciałam, oo, pogłaszczemy po pysiu"
ja też byłam tatusiowa córeczkaklimejszyn pisze:tak, z tatą jestem bardzo związana i kontakt mam świetny, z mamą niby też dobry, ale ja od urodzenia byłam tylko taty.
sa fajni, strasznie fajnisssouzie pisze:tatowie fajni są!
postaram się jakoś w najbliższym czasiesssouzie pisze:o i ja mam prośbę taką. możesz zrobić katalog swoich podopiecznych?![]()
po kolei ze zdjątkiem?
bo niby trochę się już orientuję, ale się pogubiłam..
tak, jedna z labinosek chorujechorutka to labinoska, tak?
zgadzams sięiwonakoziarska pisze:A tatowie i tak są fajniejsiejsi od mamów...
bardzo długo już marzyłam o takiej białej kruszynie..a jednocześnie czytałam właśnie o ich wrażliwości na wszelkie ciągi powietrza, i dlatego na razie wydaje mi się przygarnięcie nieodpowiednie..klimejszyn pisze:tak, jedna z labinosek choruje