Stadko z piernikowej chatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Stadko z piernikowej chatki: kciuki dla Stevego:(
Wprawdzie stadko poznałam dopiero przed chwilą, ale dołączam się do kciukania.
trzymam kciuki a moi panowie ściskaja ogonki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
3mam 3mam !!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- StasiMalgosia
Re: Stadko z piernikowej chatki (*)
Dziękujemy wszystkim za wsparcie
W piątek odeszła Steve. A wydawało się że najgorsze mamy już za sobą, była bardzo słaba ale wydawało się ze pokonuje chorobę. Liczyliśmy że podawane codziennie sterydy, antybiotyki i kroplówki postawią ja w końcu na nogi. W piątek rano zjadła jeszcze trochę żółtka z masłem, jadła go z takim apetytem że byłam pewna że wracają jej siły. Jak wróciłam po 3 godzinach do domu już nie żyła… Musiała zasnąć tuż po moim wyjściu bo jej małe ciałko było już zimne.
Mój kochany czarny chudzielec za parę dni skończył by 10 miesięcy. Wciąż nie mogę uwierzyć że jej nie ma. Wydaje się, że dopiero wczoraj obieraliśmy ja i Berriego na dworcu od xxx, a jednocześnie trudno uwierzyć, że była z nami tylko 9 miesięcy. Tyle się przez ten czas wydarzyło. Steviątko z początkowo uciekającego z rąk panikarza zaczęła zmieniać się w prawdziwego miziaka. Sama zaczęła przychodzić do nas po swoja porcje pieszczot. Nadstawiała swoja piękną czarną głowę i czekała na głaskanie. Zgrzytała przy tym ząbkami i mrużyła oczka.

Żegnaj nasze kochane czarne maleństwo.
W piątek odeszła Steve. A wydawało się że najgorsze mamy już za sobą, była bardzo słaba ale wydawało się ze pokonuje chorobę. Liczyliśmy że podawane codziennie sterydy, antybiotyki i kroplówki postawią ja w końcu na nogi. W piątek rano zjadła jeszcze trochę żółtka z masłem, jadła go z takim apetytem że byłam pewna że wracają jej siły. Jak wróciłam po 3 godzinach do domu już nie żyła… Musiała zasnąć tuż po moim wyjściu bo jej małe ciałko było już zimne.
Mój kochany czarny chudzielec za parę dni skończył by 10 miesięcy. Wciąż nie mogę uwierzyć że jej nie ma. Wydaje się, że dopiero wczoraj obieraliśmy ja i Berriego na dworcu od xxx, a jednocześnie trudno uwierzyć, że była z nami tylko 9 miesięcy. Tyle się przez ten czas wydarzyło. Steviątko z początkowo uciekającego z rąk panikarza zaczęła zmieniać się w prawdziwego miziaka. Sama zaczęła przychodzić do nas po swoja porcje pieszczot. Nadstawiała swoja piękną czarną głowę i czekała na głaskanie. Zgrzytała przy tym ząbkami i mrużyła oczka.

Żegnaj nasze kochane czarne maleństwo.
- susurrement
strasznie mi przykro 
na drogę dla skarba [*] śpij słodko, maleństwo..

na drogę dla skarba [*] śpij słodko, maleństwo..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Tak bardzo mi przykro ;(
[*] dla kruszynki
[*] dla kruszynki

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
O nie.

[*] dla siostrzyczki na drogę...

[*] dla siostrzyczki na drogę...
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

[*] bardzo mi przykro 
Miała u Was najlepsze życie, jakie szczur może sobie wymarzyć - własne duże stadko i masę miłości.
Trzymajcie się.

Miała u Was najlepsze życie, jakie szczur może sobie wymarzyć - własne duże stadko i masę miłości.
Trzymajcie się.
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
[*][*][*] na droge ślicznotko

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Tak mi przykro.
Miałam nadzieję, że z tego wyjdzie i jeszcze długo będzie cieszyć się życiem.
Żegnaj Steve.
[^]
Miałam nadzieję, że z tego wyjdzie i jeszcze długo będzie cieszyć się życiem.
Żegnaj Steve.
[^]
[*]
smutno , że odeszło takie śliczne czarne słoneczko
trzymaj się ...
smutno , że odeszło takie śliczne czarne słoneczko

trzymaj się ...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- Krejzoolek