Moderator: Junior Moderator
u mnie też nieuleczalne przyzwyczajenieiwonakoziarska pisze:He,he!Też mam spanko na podłodze!!!Tak pro-zdrowotnie dla kręgosłupa no i takie małe przyzwyczajenie nieuleczalne...
zjednoczmy sięiwonakoziarska pisze:To zjednoczmy się w swoim płaczu,bo mi tak smutno za tym z kropką...![]()
![]()
trzeba byc przygotowanym na wszystko:) bo nigdy nie wiesz kogo spotkaszklimejszyn pisze:ja za to mam ogormne łóżko, i zajmuję jego 1/5no, ale jak to tata powiedział " to łoże przyszłościowe, małżeńskie"
![]()
no taktosiakks pisze:trzeba byc przygotowanym na wszystko:) bo nigdy nie wiesz kogo spotkaszklimejszyn pisze:ja za to mam ogormne łóżko, i zajmuję jego 1/5no, ale jak to tata powiedział " to łoże przyszłościowe, małżeńskie"
![]()
![]()
hahaklimejszyn pisze: ja za to mam ogormne łóżko, i zajmuję jego 1/5no, ale jak to tata powiedział " to łoże przyszłościowe, małżeńskie"
![]()
milo miec taki autorytet w tacie,takiego tez meza zycze:)klimejszyn pisze:no takale ja chcę męża takiego jak mój tatulek. ideał. normalnie chyba powiem żeby mnie wydziedziczyli, rozwiedli się i za niego wyjdę
![]()
czekam:) (choc troche niecierpliwa jestem,a Klimejszyn lubi mnie szczuc:) jak nie tymi Blutkami to czyms innymklimejszyn pisze:a dajcie mi 2-3 godzinki, jak posprzątam klatkę to coś Wam pokażę
no, wiesz.. czemu nie ?Sysa pisze:Liczyłam, ze może jednak wzmianka o takim dużym łóżku to jakieś zaproszenie dla forumowiczów na nocleg![]()
![]()
a ja chciałam właśnie jak miałam remont pokoju, wstawić okrągły materac. ale po 1 cena, po 2 upatrzyłam sobie piękny komplet mebli i nie mogłam mu się oprzeć. prosiłam rodziców o te meble ze 2 tygodniesssouzie pisze:no mój materac tez był duży. uwielbiam wielkie łóżkaa ja sobie marzę, że jak będę miała swoje mieszkanko, to kupię ikejowski okrągły materac i postawię go na środku sypialni
![]()
ja się zaczęłam zastanawiać ile może to zdjęcie zająć..w sensie MB, a to przecież o techniczne zdjęcie chodziłoklimejszyn pisze:samo zdjęcie szkieletu klatki sporo zajmuje![]()