uwielbiam Cięiwonakoziarska pisze:ależ się cieszę!z tych twoich przyszłych nieprzespanych nocy![]()

nie sąąąiwonakoziarska pisze:ja tak szczerze mówiąc szukałam,która mogłaby być mniejsza, wg mnie wszystkie są takie same![]()

a te oczęta wyczekujące pomocy należą do szampankowej Benitki, nie labisia

a Ruda taaak, piękne ma futerko, sama się nim zachwycam

taaak, sa okropne, fu, paskudy jakich mało !iwonakoziarska pisze:He,he!!!JA KOCHAM TWOJEGO RUDZIELCA!!!I na prawdę masz szczęście,że to babsztyl!![]()
Obśliniłam monitor na widok zdjęcia ze wszystkimi w transporterku..."futro"...I chlast ślina na monitor...![]()
No i wiesz co,nie gniewaj się,ale masz paskudne szczury.Obrzydliwe.A już Blues to w ogóle szkarada!!!Weź go wyrzuć!!!A fffffffeeeeeeeeeeeeee!!!(albo mi go oddaj,to sama wyrzucę!)

a Fobia już mnie nie lubi. wzięłam ją żeby podac antybiotyk. Wyrywała się, położyłam ją na kolankach a ta z prędkością światła wskoczyła mi na ramię, z ramienia na klatkę i uciekała. łapałam ją , znowu się wyrywała, a jak już poszedł antybiotyk do pyszczka to nie chciała przełknąć. masowałam gardziołko, żeby łatwiej poszło, ale nie. buntuje się maleństwo..