Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
a ni wiem, ja niby trzeźwa, a nietrzeźwa
z przyjemnością!O!
ja tu w depresję wpadam, potrzebuję się upić na wesoło!

z przyjemnością!O!
ja tu w depresję wpadam, potrzebuję się upić na wesoło!
...czyż nie dobija się koni...?
Ja miałam dziś straszny dzień.
I potrzebuje kompana do picia...
I potrzebuje kompana do picia...
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
DK, jeszcze gdzieś to wino półwytrawne stoi
kurcze jakbym była sama, to rzeczywiście bym flaszkie wyciągnęła.\ale tata jest, nie wypadałoby całej butli samemu

kurcze jakbym była sama, to rzeczywiście bym flaszkie wyciągnęła.\ale tata jest, nie wypadałoby całej butli samemu

-
- Kontakt:
zaproś tatę na winkosssouzie pisze:DK, jeszcze gdzieś to wino półwytrawne stoi![]()

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Niech no tylko sesja się skończy...
Teraz sumienie pić nie pozwala, no i nikt nie ma na nic czasu, nikt się nie odzywa. Przede wszystkim tak zwane "przyjaciółki", phie.

Teraz sumienie pić nie pozwala, no i nikt nie ma na nic czasu, nikt się nie odzywa. Przede wszystkim tak zwane "przyjaciółki", phie.
- Paul_Julian
- Kontakt:
To "podobno" fretkom służy ....klimejszyn pisze:niestety nieraz o tym słyszałam..sssouzie pisze:"jakiś autorytet" kiedyś rozpowszechnił opinię, że dla samiczek jest dobra 1 ciąża-i ludzie pozwalają na ciąże swoich pupili. jakby zwierząt na świecie było za mało..
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ja tam chyba wolę być "samotna" i chichrać się nocami na forum w wyborowym towarzystwie, niż ciągnąć jakieś pseudoznajomości.Zorlis pisze: no i nikt nie ma na nic czasu, nikt się nie odzywa. Przede wszystkim tak zwane "przyjaciółki", phie.
już wiele razy słyszałam, że to się kiedyś na mnie zemści.znaczy-zrywanie znajomości nie chichranie

ale ja żyć tak osaczona "znajomymi" nie potrafię
Ja mam przyjaciółkę od 14prawie lat. A teraz jej metka i kasa zasłoniła oczy i się tak podła zrobiła... tak chamska, z tak ciętym poczuciem humoru, że już mi się z nią widywać nie chce...
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
"podobno" to wszystkim służyPaul_Julian pisze:To "podobno" fretkom służy ....

nie zauważyłamklimejszyn pisze:zaproś tatę na winko

zaprosiłabym, gdyby nie spał. normalnie to pijemy sobie zawsze z tatą kielicha na noc, ale ostatnio nasza tradycja podupadła

DK- takie stracone przyjaźnie chyba najbardziej bolą..biedna Ty...
ja mam przyjaciółki 2 od wielu lat. trzymamy się we trzy. zawsze. i choć niestety mieszkamy daleko od siebie, przyjaźń jest trwała..wyjątkowo mogę rzec.
http://www.pakamera.pl/pokoj-dziecka-po ... 329716.htm
jaki tam pokój dziecka?
JA chcę taką poduszkę 
jaki tam pokój dziecka?

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Te mychy dziwne jakieś, ktoś im pyszcze powykręcał
A ja niedawno wstałem, o! I nie wiem czym się zająć.. niby sprzątanie czeka, ale nie chce się..

A ja niedawno wstałem, o! I nie wiem czym się zająć.. niby sprzątanie czeka, ale nie chce się..

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
-
- Kontakt:
a ja przy szczurach nauczyłam się sprzątaćSheeruun pisze: A ja niedawno wstałem, o! I nie wiem czym się zająć.. niby sprzątanie czeka, ale nie chce się..

bez szczurków...
też bym tak chciał
Jakoś do sprzątania nigdy ochoty nie mam, nawet szczurom w klatce
zaraz się zabiorę do tego. Naprawdę

zaraz się zabiorę do tego. Naprawdę

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..