[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
Re: [Klatka] - Wasze klatki
pewnie masz racje,bo są drzwiczki u góry i z boku.
zdjęcie mam, ale sie nie udaje. ale już chyba nie musze dawać skoro wiem po co to pięterko.
zdjęcie mam, ale sie nie udaje. ale już chyba nie musze dawać skoro wiem po co to pięterko.
A nie możesz przesłać linka ze zdj. tej klatki.Np. z allegro?
Zara, Roxi, Maja, -czyli moje maleństwa ♥♥♥
A to niby-pięterko nie jest czasem z kratki i nie ma żadnych uchwytów? Bo jeżeli tak to może to być po prostu kratka nad kuwetą 

też sądzę, że to pewnie krata nad kuwetą. wywal ją.
A nasi dwaj chłopcy mają taką klatkę:

bardzo ładna klateczka
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
świetna;D
Kurcze patzre na te Wasze klatki i normalnie glupieje, bo co jedna to fajniejsza:) Jestem w trakcie poszukiwan odpowiedniej, ale jesli wymiary mi pasuja, to wyposarzenie juz nie bardzo, a nie wiem za bardzo z czego zrobic poleczki, drabinki itp.
Półeczki można kupić gotowe (np. tarasy ferplast) albo zrobić samodzielnie, przepisów na forum jest wiele. Drabinki możesz sobie darować - szczury ŚWIETNIE radzą sobie bez nich, wspinając się i skacząc po pręcikach klatki. Wyposażenie klatki naprawdę można zrobić w pełni wychodząc tylko raz do hipermarketu - dział powiedzmy "domowy" i "kuchenny" to kopalnia szczurkowych atrakcji klatkowych. No i kup klatkę największą jaką tylko możesz, bo jak wiadomo nie ma klatki za dużej:)
A tu nasza klatka po sprzątaniu:
piętro
i parter
Zastanawiam się co by tu jeszcze im dodać, ale nie mam pomysłów
AiB z czego masz ten domek? Fajny jest..

Zastanawiam się co by tu jeszcze im dodać, ale nie mam pomysłów

AiB z czego masz ten domek? Fajny jest..

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Domek był już na wyposażeniu klatki, jest to domek ferplasta (?) (gdzieś widziałam, że ktoś takie sprzedawał, muszę pomyśleć), sprawdza się naprawdę świetnie, łatwo się myje, chłopaki lubią w nim przebywać no i na razie się mieszczą nawet we dwóch...

bardzo ładnie:))
a jaki namiot na dole;P
a jaki namiot na dole;P
moja mamuska kupila namiocik:)