Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Dostalam jakies felerne poidło i musze zamowić nowe
Kurcze, no...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- sr-ola
coś masz z nimi pesia... potrzebujesz jakieś na już?pin3ska pisze:Dostalam jakies felerne poidło i musze zamowić noweKurcze, no...
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
A ja z racji, iż na początku marca będę miała 19. urodziny idę dzisiaj zrobić sobie WRESZCIE zdjęcie do dowodu 
A i tak zmobilizował mnie ku temu jedynie fakt, iż od miesiąca nie mogę doładować sobie karty miejskiej bo teraz jest ta cała personalizacja a ja nie mam zdjęcia ;P

A i tak zmobilizował mnie ku temu jedynie fakt, iż od miesiąca nie mogę doładować sobie karty miejskiej bo teraz jest ta cała personalizacja a ja nie mam zdjęcia ;P
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Cos tam luby zrobił i jak nie jest całkiem zmontowane to nie kapie, bo normalnie to woda z niego leciała dosłownie, ale od razu skapywała po kuwecie i pod klatką była kałużasr-ola pisze:coś masz z nimi pesia... potrzebujesz jakieś na już?pin3ska pisze:Dostalam jakies felerne poidło i musze zamowić noweKurcze, no...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Studniówki są zajefajne! 
Dawno sie tak nie bawiłam
Wróciłam do domu o 6 nad ranem. Nogi mi dalej odpadają, suszy i w ogóle jestem trup, ale jaki zadowolony trup 

Dawno sie tak nie bawiłam

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek
Nina pisze:Nogi mi dalej odpadają, suszy i w ogóle jestem trup, ale jaki zadowolony trup

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
właśnie sobie uświadomiłam, że ze śniegu, który zgromadził się dzisiaj na moim balkonie mogłabym ulepić całkiem sporego bałwanka

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
NoooKrejzoolek pisze:Nina pełna szczęścia.

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Krejzoolek
Strasznie cicho.
Moja bratanica złamała ręke. Spadła z taboretu, złamanie nad nadgarstkiem, z przemieszczeniem. Na szczęście skóra cała. Biedny maluch
Nastawiali ją na żywca...
Moja bratanica złamała ręke. Spadła z taboretu, złamanie nad nadgarstkiem, z przemieszczeniem. Na szczęście skóra cała. Biedny maluch

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Paul_Julian
- Kontakt:
Ja walczyłem pół dnia z kompem i mnie oczy bolą .
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Ja byłam dziś na sankach z dzieciakami koleżanki i tak mnie przemroziło że teraz leżę i mam ochotę rozbić sobie głowę o ścianę tak mnie boli :/
Ja też dzisiaj byłam z "dzieciami" na sankach. Robiłam jako ciągnik 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema