Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
mama kupiła maść majerankową, więc będziemy smarować nochal Fobisi, ale dopiero wieczorem, bo teraz śpi to nie chcę jej męczyć. mam nadzieję, że będzie jej się lepiej oddychało.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
tylko uważaj nie zostawiaj maści na wierzchu, ja kilka razy znajdowałam pudełeczko przy okazji w sprzątania w czeluściach szuflad.
a najlepsze z tego jest to, że zawsze prawie w całości wyjadały. i trzeba było kupować nową
mam szczelnie zamykaną szczurza apteczkę, więc nie zjedzą ale mała znowu będzie męczona przez resztę jak ją dorwą. jak jej daje lekarstwa z Kubusiem, to reszta ją bierze w łapska i wylizuje z pyszczka
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
jak jej nochalka posmarujesz, to zanim ją postawisz na podłodze to sama wyczyści i wyliże
najważniejsze jest, żeby nie zatkać noska. i też przytrzymać może trochę łapki,
żeby chwilę "powdychała" zanim zliże
no oby jak najszybciej
wydaje odgłosy podobne do indyka, czasem chrumczy mocno, czasem skrzypi jak śnieg pod butami i śwista. nie wiem czy to pogorszenie, czy może tak ma być. bierze antybiotyki już 3 dni, niech jej już pomoże
A więc tak...Modły the best,a stópka rządzi!!!
To tyle tym razem ,bo idę imprezować!
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Aj, jakie ślicznochy... Mogę pogłaskać?
Ostatnio mam wieeelką słabość do czerwonookich scurobrzydali
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.