moja Koka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moja Koka
dziekuje ... kurcze jakie to jest umarszczenie??
do Polski no nie wiem zależy od rodziców ja na razie mam 15 lat wiec nie mogę decydować sama xD
do Polski no nie wiem zależy od rodziców ja na razie mam 15 lat wiec nie mogę decydować sama xD
- Paul_Julian
- Kontakt:
Tu jest temat o umaszczeniach http://szczury.org/viewtopic.php?f=2&t= ... ie#p644367
Mozesz tam zapytac
Mozesz tam zapytac

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
dziękuje właśnie tam napisała. Moja koka boi sie Rat ,jak mala do niej podchodzi to koka ucieka i piszczy czemu

- Krejzoolek
aha moje spały dzisiaj razem w moim rękawie Koka piszczala ale potem usnęła hihhih a potem mi tez sie usnelo i spalam z szczurkami ok 3 godzin ... i nie ociekły... 

- Krejzoolek
- Krejzoolek
No co za słodkie mordeczki
A Rat chyba lubi zdjęcia tak samo jak ja, bo schowała łepek za Koką

A Rat chyba lubi zdjęcia tak samo jak ja, bo schowała łepek za Koką

- Paul_Julian
- Kontakt:
Jakie fajne małe rozczochrańce 

Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
Mi się bardziej podoba Fizzy niż Rat, jest takie bardziej kobiece
Śliczne dziewuszki, wymiziać proszę

Śliczne dziewuszki, wymiziać proszę

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
dziękujemy za mile komentarze ... no to zostaje Fizzy
kurcze nie wiem gdzie jest kabel do aparatu bo tam mam leprze focie 

Re: moja Koka i Fizzy
znalazlam!!!
No wiec opisze troszkę moje dziewuchy
Koka -(02.09.2009) moj pierwszy ogonek trochę płochliwa ale bardzzzo ciekawska ... wszystko niszczy od poidełek pudelek po kable i zamki
nie za bardzo lubi mizianie ale czasem sama sie prosi... je wszystko oprócz marchewki .. przez dlugi okres byla sama ale łączenie było proste
ja latam -
ulubione miejsce (za akwarium)
taka dłuuuga jestem-
daje buzi panci za dropsika.
mizianko-
Fizzy (28.01.2010) na początku strasznie płochliwa tylko jadła i spala a teraz jest jej wszędzie pełno.... uwielbia mizianie ... ma uczulenie na trocinki ...jest u mnie tydzien albo wiecej ale z malej zagłodzonej chudzinki zrobiła sie silna szczurzyca... przytyła i urosła..
kolo buta
za akwarium (kabla juz nie ma)
I razem
i tu koka usypiala 
Milego ogladania
No wiec opisze troszkę moje dziewuchy
Koka -(02.09.2009) moj pierwszy ogonek trochę płochliwa ale bardzzzo ciekawska ... wszystko niszczy od poidełek pudelek po kable i zamki

nie za bardzo lubi mizianie ale czasem sama sie prosi... je wszystko oprócz marchewki .. przez dlugi okres byla sama ale łączenie było proste
ja latam -

taka dłuuuga jestem-

Fizzy (28.01.2010) na początku strasznie płochliwa tylko jadła i spala a teraz jest jej wszędzie pełno.... uwielbia mizianie ... ma uczulenie na trocinki ...jest u mnie tydzien albo wiecej ale z malej zagłodzonej chudzinki zrobiła sie silna szczurzyca... przytyła i urosła..
kolo buta

I razem

Milego ogladania