W ogole jest kolejny plus nowej klatki, tylko doszło to do mnie dopiero teraz, kiedy czytalam wątek sro-li
Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje kochane badziestwo - FOTY :)
Dziekujemy 
W ogole jest kolejny plus nowej klatki, tylko doszło to do mnie dopiero teraz, kiedy czytalam wątek sro-li
Felek przestał lać kolegów i grzecznie wyleguje sie z nimi na środkowym poziomie w legowiskach
Ostatnio spał mordka w mordkę z Kubą, a to wlasnie z nim i labinosami lał sie najbardziej
Teraz bójek nie ma w ogole, stadko odzyskało spokoj 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- sr-ola
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
http://pin3ska.pl/miniaturki/2010/stycz ... 302653.JPG uwielbiam takie zdjęcia
a klaciore mamy taką samą otwierana góra to najlepsze rozwiązanie jakie mogłam sobie wyobrazić jak sobie przypomnę jak ćwiczyłam jogę żeby umyć poprzednia klatkę heh a tu super szybciutko i bezproblemowo
tylko z dużymi drzwiami jest mały problem
zawsze ktoś zdąży zwiać zanim je zamknę 
a klaciore mamy taką samą otwierana góra to najlepsze rozwiązanie jakie mogłam sobie wyobrazić jak sobie przypomnę jak ćwiczyłam jogę żeby umyć poprzednia klatkę heh a tu super szybciutko i bezproblemowo
ze mną Ogryzek Klusek Agusia Karmelek Czarna Kawa i Małe Zło
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
za TM Emileczka[*] Ciapeczka[*] Bobuszka[*] Tosia[*]
No wlasnie u mnie góra moze byc cały czas otwarta i co najdziwniejsze zaden szczur przez nią nie wyjdzie, w ogole tym sie nie interesują, ze sufitu w klatce brakMadziaK pisze:tylko z dużymi drzwiami jest mały problemzawsze ktoś zdąży zwiać zanim je zamknę
- Mucha321
- Kontakt:
Dziwne, że tej szmatki kolorowej nie wciągają do środka 
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
Wyrodna opiekunka zapomniala o urodzinkach 
UWAGA! UWAGA!
Wczoraj, 31 stycznia Zadzior i Stefanek skonczyli 2 latka!!!

Oba trzymają sie wysmienicie i wieku po nich nie widac
Dobrze, ze choc wczoraj kukurydze z puszki dostały - mozna sie umowić, ze to urodzinowa była
Mam foty, ale to jutro wrzuce 
Proszę o zmianę tematu na:
Moje kochane badziestwo - 31.01 Zadzior i Stefan mają 2 latka
UWAGA! UWAGA!
Wczoraj, 31 stycznia Zadzior i Stefanek skonczyli 2 latka!!!
Oba trzymają sie wysmienicie i wieku po nich nie widac
Proszę o zmianę tematu na:
Moje kochane badziestwo - 31.01 Zadzior i Stefan mają 2 latka
Stooo laaat, maluchy. Ile ważą, tacy dorośli mężczyźni? 
Torcik dostały?
Czekamy na fotki.
Torcik dostały?
Czekamy na fotki.
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
- Mucha321
- Kontakt:
STO LAT, STO LAT.. NIECH IM GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI.. NIECH ŻYJĄ NAM !!! 
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
+ RESZTA TOWARZYSTWA
+ RESZTA TOWARZYSTWA
a kto z nami nie wypije, niech pod stołem zaśnie
sto lat i od nas
sto lat i od nas
...czyż nie dobija się koni...?
Re: Moje kochane badziestwo- 31.01 Zadzior i Stefan mają 2 latka
Zdrówka chopakom 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Sto lat, sto lat! 
A i tak gwoli ogłoszenia parafialnego: Pasek i Filip już są u mnie
co prawda przybyli z przygodami ale już są 
A i tak gwoli ogłoszenia parafialnego: Pasek i Filip już są u mnie
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
LaCoka pisze: A i tak gwoli ogłoszenia parafialnego: Pasek i Filip już są u mnieco prawda przybyli z przygodami ale już są
Oni są cudowni! Byli u mnie dwa dni, a już się zakochałam w nich po uszy
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
OkIsiaczek pisze:LaCoka pisze: A i tak gwoli ogłoszenia parafialnego: Pasek i Filip już są u mnieco prawda przybyli z przygodami ale już są
Oni są cudowni! Byli u mnie dwa dni, a już się zakochałam w nich po uszyDomagam się ich częstych fotek w twoim temacie!
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
U mnie większość czasu spali pod kołdrą, albo na kołdrze. Przeniosłam ich dopiero, jak sama musiałam się położyć
I też raczej niewiele ich obchodziło, ale przy mizianiu tak rozkosznie się przeciągali 
pusto... 
O taaak
ale rozczula mnie jak pomiędzy takimi dwoma, dużymi cielskami ciśnie się maleńka Buźka i oni ją tak słodko tulą