Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
jeżuuuuu. uświadomiłam sobie co ze mną jest nie tak. i ta świadomość jest straszna.
nie robię NIC. NIC! nie chce mi się. nie potrafię. nie mam motywacji. nawet jeśli wiem, że muszę. i co tego, że muszę?
podejmuję te same decyzje wciąż na nowo i nie umiem zacząć ich realizować. pragnę zmiany, lecz nie umiem jej wcielić w życie.
to trwa już a długo. boję się. a co jeśli mi tak zostanie?
kiedyś miałam ambicje. marzenia. plany. pasje. zainteresowania. teraz nie mam nic.
powinnam iść do psychologa. tylko po co, jeśli go oleję? jak zwykle.
boję się siebie.
a poza tym świat jest strasznie strasznie strasznie niesprawidliwy. uj z tym, że dla mnie, mi się należy.
dowiedziałam się, że mój zaj***** inteligentny i zdolny kolega, który naprawdę może coś w życiu zrobić skończył w technikum. informatycznym. nie wytrzymał w lo na swoim zadupiu. a do gdyni nie mógł iść, gdyż jak zwykle wszystko się rozchodzi o kasę.
szkoda mi go strasznie. udupił się na 4 lata. boję się, że to mu spaczy psychikę. gimnazjum już zaczęło
k@!$%$ ^&^*&%*&^(&$%#!@#$%^&*&^%$#@#$%!@#%^!!!!
To ciągle forum publiczne, więc ocenzurowałam. /Agata
nie robię NIC. NIC! nie chce mi się. nie potrafię. nie mam motywacji. nawet jeśli wiem, że muszę. i co tego, że muszę?
podejmuję te same decyzje wciąż na nowo i nie umiem zacząć ich realizować. pragnę zmiany, lecz nie umiem jej wcielić w życie.
to trwa już a długo. boję się. a co jeśli mi tak zostanie?
kiedyś miałam ambicje. marzenia. plany. pasje. zainteresowania. teraz nie mam nic.
boję się siebie.
a poza tym świat jest strasznie strasznie strasznie niesprawidliwy. uj z tym, że dla mnie, mi się należy.
dowiedziałam się, że mój zaj***** inteligentny i zdolny kolega, który naprawdę może coś w życiu zrobić skończył w technikum. informatycznym. nie wytrzymał w lo na swoim zadupiu. a do gdyni nie mógł iść, gdyż jak zwykle wszystko się rozchodzi o kasę.
szkoda mi go strasznie. udupił się na 4 lata. boję się, że to mu spaczy psychikę. gimnazjum już zaczęło

k@!$%$ ^&^*&%*&^(&$%#!@#$%^&*&^%$#@#$%!@#%^!!!!
To ciągle forum publiczne, więc ocenzurowałam. /Agata

I TAK UMRZESZ.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Idz do psychologa albo do psychiatry , nooo! Ja sobie nie radziłem już sam ze sobą (mimo że chciałem i próbowałem latami), dostałem leki i podziałaly jak dobra kawa+kop w zadek. Nabrałem ochoty do walki o kazdy dzień.Landrynka pisze:.
boję się siebie.
Jesli chcesz zrobić cokolwiek ze swoim życiem , chocby takie małe coś , to musisz ruszyć tyłek i współpracować . Bo same wizyty i leki nie dadzą rady . To Ty musisz chcieć .
A Twój znajomy , niech powalczy w jakichś konkursach, które czasem organizują szkoły informatyczne. Nagrodą bywają czesne

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
bywałam już u obydwu i g.. to dawało. a leków mi dać nie chcieli.
właśnie o to chodzi, ze on jest chemikiem(i to dobrym) z zapędami w kierunku matmy. i właśnie dziś spieprzył olimpiadę chemiczną.
a co do konkursów informatycznych to właśnie mogłabym na jednym być
. gdyby mi się tylko chciało na czas za zadania wziąć.
właśnie o to chodzi, ze on jest chemikiem(i to dobrym) z zapędami w kierunku matmy. i właśnie dziś spieprzył olimpiadę chemiczną.
a co do konkursów informatycznych to właśnie mogłabym na jednym być

I TAK UMRZESZ.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Myslałem , ze kumpel z zapędami informatycznymi. Spieprzone olimpiady to koniec świata. Nie ta , to następna. jak jest zdolny to da sobie radęLandrynka pisze:bywałam już u obydwu i g.. to dawało. a leków mi dać nie chcieli.
a co do konkursów informatycznych to właśnie mogłabym na jednym być. gdyby mi się tylko chciało na czas za zadania wziąć.

A co do psychologów , może lepiej wybrać sie do psychiatry ? ja osobiście jestem za daniem leku (żeby najpierw zacząć życ) , a potem psychoterapią. Popytać w swoim mieście o jakiegoś dobrego, poszukać w sieci

Jest wielu psychologów, którzy po prostu olewają :/ a depresja to dla nich "jakiś wymysł" (jak dla pedagogów szkolnych).
Uszy do góry.
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju:
chyba oblałam egzamin
"Zapatrzeni w tańcu, zapatrzeni w siebie
Zapatrzeni w słońcu, zapatrzeni w niebie
Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi
Pytać wciąż będziemy, pytać po kryjomu..."
Zapatrzeni w słońcu, zapatrzeni w niebie
Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi
Pytać wciąż będziemy, pytać po kryjomu..."
- Krejzoolek
- znowu przesadził... i to dużo za dużo
- jutro egzamin ustny z filozofii... pomocy, mam mętlik w głowie
- szkoda mi Faramuszki
- nienawidzę nienawidzić a mimo to nienawidzę
- jutro egzamin ustny z filozofii... pomocy, mam mętlik w głowie
- szkoda mi Faramuszki

- nienawidzę nienawidzić a mimo to nienawidzę
weekend a ja sama 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- sopocianka
Tęsknię za moimi ostatnimi zmarłymi ogonkami - Okruszkiem, Yetim i Settimem (szczególnie za dwoma pierwszymi), mimo że od ich śmierci minęły dwa lata
( Okruszek umarł ze starości na moich kolanach.....
Gdy tylko unormuje się moja sytuacja zawodowa (za jakiś miesiąc, dwa), sprawię sobie dwóch chłopców. Wtedy stary żal ucichnie.

Gdy tylko unormuje się moja sytuacja zawodowa (za jakiś miesiąc, dwa), sprawię sobie dwóch chłopców. Wtedy stary żal ucichnie.
Za TM: Ret, Kangus, Urodzinka, Okruszek, Skrawek, Flips, Settimo, Yeti, Skierka, Chochlik
Zabierzcie mnie stąd.
-
Trzymaj się Cyklo .. [*] dla Koli..
Szczur mnie ugryzł i mam cały spuchnięty palec, nie mogę nim ruszać
Szczur mnie ugryzł i mam cały spuchnięty palec, nie mogę nim ruszać

musiałam zrezygnować z dzisiejszego wieczoru filmowego.
niby za to jutro ide na imprezę, ale...
smutno. oni wszyscy się tam dobrze bawią, a ja mam tylko pizzę
niby za to jutro ide na imprezę, ale...
smutno. oni wszyscy się tam dobrze bawią, a ja mam tylko pizzę

I TAK UMRZESZ.