zepsuł się mój telewizor ! nie umiem zasnąć bez tv..dobrze, że mam chyba Galerianki na telefonie to coś mi będzie brzęczeć i ruszać się przed oczami.... wskrzeście mój kochany telewizor
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
maluchy mogą starszych zaczepiać, bo to takie gnojki jeszcze, ale w sumie będzie ich czterech to się zajmą sobą 
zepsuł się mój telewizor ! nie umiem zasnąć bez tv..dobrze, że mam chyba Galerianki na telefonie to coś mi będzie brzęczeć i ruszać się przed oczami.... wskrzeście mój kochany telewizor
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ja dzis przypadkiem włączyłam telewizor. jakis program dla dziwci byl. przedszkolaki bawily sie korkami od wina i robiły poduszkowiec z ćwierćszesciennych poduszko-klocków. i chodził tam facet z cd-kami wystającymi z kieszeni. mowili do niego 'dysk twardy'...

I TAK UMRZESZ.
Nie ogladalam tv u siebie w domu chyba z 4 lata 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ja mam telewizor w domu od tygodnia 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
a ja od 10 lat nie mam w ogóle tv
jak jestem u babci drażni mnie niesamowicie stale włączony telewizor i o ile kiedyś strasznie przeżywałam brak tv, teraz się strasznie cieszę, że tata wywalił to głupie pudło. zwłaszcza jak jestem zmuszona oglądać u babci mode na sukces lub w 11 luc co tam jeszcze leci w porach obiadowych.
jestem więc biernym oglądaczem.
jak jestem u babci drażni mnie niesamowicie stale włączony telewizor i o ile kiedyś strasznie przeżywałam brak tv, teraz się strasznie cieszę, że tata wywalił to głupie pudło. zwłaszcza jak jestem zmuszona oglądać u babci mode na sukces lub w 11 luc co tam jeszcze leci w porach obiadowych.
jestem więc biernym oglądaczem.
...czyż nie dobija się koni...?
-
klimejszyn
- Kontakt:
a ja bez tv nie zasnę..
właśnie oglądam 'galerianki' na telefonie po raz 27332746 bo tylko to mi zostało na dobranoc...
właśnie oglądam 'galerianki' na telefonie po raz 27332746 bo tylko to mi zostało na dobranoc...
bez szczurków...
Przed godziną 16 byłam pijana. Teraz jest 22 a mnie męczy kac xD Haha, nie ma to jak urodziny lubego opijane na grillu w ogródku 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- sr-ola
Muszę się pochwalić, pęknę jak tego nie zrobię
Patrzcie na to cudo:

Przyszło mi dziś od iwonakoziarska. Szczęka opada jakie cuda można zrobić z porwanego koca
Patrzcie na to cudo:

Przyszło mi dziś od iwonakoziarska. Szczęka opada jakie cuda można zrobić z porwanego koca
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Toż to samobojstwo wejsc do takiego domku 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Huahaha
Genialne toto jest
!
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
iiiii! umarłam!!!
Nietoper jesteś niesamowity!!
Jiwona, ty wiesz, że to do Ciebie?
Nietoper jesteś niesamowity!!
Jiwona, ty wiesz, że to do Ciebie?
...czyż nie dobija się koni...?
- sr-ola
Kotek tylko pozuje na groźnego ale w głębi "serca" jest miękki i cieplutkipin3ska pisze:Toż to samobojstwo wejsc do takiego domku
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
E no. Klatka 32/22/49 za 19 zł z wyposażeniem - odbiór osobisty tylko we Wrocławiu . Nosz kurcze no 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
Nietoper suszy właśnie zęby...

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
- sr-ola
Ma powody, niech wie, że utalentowanyiwonakoziarska pisze:Nietoper suszy właśnie zęby...![]()
![]()
ej, no co, uważam, że trzeba pokazać to światu