Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
boze a mi sie skonczyly!! to sie nie dzieje naprawde ferie zimowe powinny byc caly styczen i luty dla wszystkich, tak jak wakacje 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
tak na pocieszenie: weeked majowy trwa całe 3dni
hihihi!
tj. mój trwa tydzień i zwany jest imprezą

tj. mój trwa tydzień i zwany jest imprezą

I TAK UMRZESZ.
Chcialoby sie powiedzieć: "A nie mowiłam?" 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Jeszcze dwa egzaminy... Najgorszy ostatniego dnia 

-
- Kontakt:
cholera, telewizor mi się zepsuł.....

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
babcia mnie podtruła obiadem...
i w sumie to nawet śmiszne jest bo się razem kurujemy
i w sumie to nawet śmiszne jest bo się razem kurujemy

...czyż nie dobija się koni...?
Wiecie co mnie denerwuje? Ci cholerni rąbnięci terraryści co wyłudzają gryzonie. No błagam, skoro ktoś zdecydował się na hodowanie takich zwierząt i na dodatek chce węża karmić żywym pokarmem, powinien być świadomy tego że co tydzień trzeba wydać to 10 zł na to jedzenie! Zero pomyślunku. A na dodatek chce brać zwierzęta od takich którzy kochają naprawdę, to co dla niego zaledwie jest jedzeniem dla jego pupila.
Odrobina pomyślunku. jak chce się szpanować fajnym zwierzakiem to trzeba zdawać sobie sprawę z kosztów utrzymania takiego zwierzęcia.
Cenzura. /Agata
Odrobina pomyślunku. jak chce się szpanować fajnym zwierzakiem to trzeba zdawać sobie sprawę z kosztów utrzymania takiego zwierzęcia.
Cenzura. /Agata
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Landrynka ale 4.05, 05.05,06.05 to matury! 
Wiec mam wolne cały tydzień!

Wiec mam wolne cały tydzień!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Przepraszam za tatmo słowo 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Założe sie, ze go nie bedzie... 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Moje ulubione spodnie mi się rozwaliły w kroku 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
teli, mówisz ;>?
to pewnie i ja mam wolne. a już na pewno będzie na tyle burdel w szkole, że nie zrobią awantury za zbiorową u(/wy)cieczkę
to pewnie i ja mam wolne. a już na pewno będzie na tyle burdel w szkole, że nie zrobią awantury za zbiorową u(/wy)cieczkę

I TAK UMRZESZ.
sobota wieczór... a człowiek siedzi sam z Jackiem Daniel'sem. Niby nie najgorzej, ale jakoś troche dołująco...
Niby ma się znajomych, ale nikt nie ma czasu/zajęty... czasem brak faceta

Niby ma się znajomych, ale nikt nie ma czasu/zajęty... czasem brak faceta

- Paul_Julian
- Kontakt:
Ty masz chociaz JD :/ Ja czekam na kolezankę w sieci, nie wiem czy bedzie , bo nie z Polski, a cały tydzien nie gadalismy i sie stęskniłem...
A poza tym to ja bardzo mało pijacy jestem , w domu to juz wogóle.
A poza tym to ja bardzo mało pijacy jestem , w domu to juz wogóle.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha