Mamy taaaakiego przystojnego kominiarza,że szkoda by było go skląć...

A Ty już przecież dawno adoptowana jesteś,tylko jeszcze gratów do mnie nie przeniosłaś,nie wiem czemu...

Moderator: Junior Moderator
ja zawsze uważałam, że kominiarze muszą być przystojni..ta ciemna cera,oh i ahiwonakoziarska pisze:Mamy taaaakiego przystojnego kominiarza,że szkoda by było go skląć...
trzeba było się jeszcze podpytać, czy się czasem islamem nie fascynuje..jakieś haremiki?iwonakoziarska pisze: A kominiarza mamy suuuuuper!!!Mrrrr...Ale żonaty...Pytałam...
To nadepnij mu na ogon a czarnego kota sklnijiwonakoziarska pisze:sr-ola,kurcze,tylko jest jeden taki mały problem...
Mamy taaaakiego przystojnego kominiarza,że szkoda by było go skląć...![]()
to umówmy się na razie na adopcję korespondencyjną bo graty wciąż pakuje i pakuje i pakuje...iwonakoziarska pisze:A Ty już przecież dawno adoptowana jesteś,tylko jeszcze gratów do mnie nie przeniosłaś,nie wiem czemu...
No właśnie!!!Ja jestem jak najbardziej ZA!!!Miałby mi kto przy dzieciach pomagać,jak by więcej bab było...No i pieluchy prać...No i męża zadowalać jakby mi się nie chciało lub w tv leciał by jakiś super serial...sssouzie pisze:trzeba było się jeszcze podpytać, czy się czasem islamem nie fascynuje..jakieś haremiki?iwonakoziarska pisze: A kominiarza mamy suuuuuper!!!Mrrrr...Ale żonaty...Pytałam...
toż to ponoć fajna rzecz
No kurcze,kociakowy kocyk się skończył...klimejszyn pisze:poszyj takie i wystaw na bazarku.. ja bym kupiła !