bzie, ja teraz zmykam do szuflandii trochę poczochrać dziewczyny..na dobranoc im nie odpuszczę!
BRANOC WSZYSTKIM

Moderator: Junior Moderator
To ja jestem lepsza bo dopiero teraz zauważyłam ten wpis-odpis a zdążyłam już przecie odpowiedzieć dalej...sssouzie pisze:dopiero teraz zauważyłam Denewa Twój wpis.
Ząbki mogą być, oby nie były zaciśnięte na moim palcusssouzie pisze:a takie ostre ząbki też Ci się marzą?![]()
Och to o mnie!sssouzie pisze:osz ty...niewierna!![]()
![]()
![]()
teraz to wy mnie na duchu podtrzymujeciePaul_Julian pisze:Kciukamy !
Najwyzej zrobimy zrzutkę kasową
zupełnie nie znam tej pani, ale wierzę wam na slowo. przede wszystkim chcę wierzyć.denewa pisze:Będzie dobrze, jedziesz do doświadczonego weta...![]()
Ona poradzi
a niech tam..straty dużej nie będzie gdy wyzdrowiejedenewa pisze:Ty sołza weź jej tyle nie obiecuj bo ona wyzdrowieje i dopiero zacznie szaleć![]()
to już na pewno na się nic złego stać nie musi.denewa pisze:Zresztą trzymamy kciuki
tu następuje problem natury technicznej, bo ja spać..nie zasnęPaul_Julian pisze:Szkoda Mizelki, niech sobie spi w mieciutkim. Ty też idz spac, to szybciej sie obudzisz.
I pisz co sie dzieje z gapciem !
no właśnie to jest najgorsze. bo ja bym jej syropku z gwiazdki z nieba mogła...denewa pisze:Ciężkie jest patrzeć na zwierzaczka i nie umieć mu pomóc.
denewa pisze:3maj się mocno i dzielnie
późno, nie późno.Biedna Mizelka! Dopiero teraz do was wpadłam, przepraszam
Trzymam kciuki za maleńką, niech walczy. Trzymajcie się, dziewczęta
Na to jest prosta rada... dla zdeterminowanychsssouzie pisze:tu następuje problem natury technicznej, bo ja spać..nie zasnę![]()
mój tryb mi na to nie pozwoli, ileż ja razy już próbowałam![]()