Czapeczniki IV generacji eL maluszki
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki IV generacji eL maluszki
oj, oj.. śliczna ta IV generacja 

Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky, [*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
Jak dobrze, że nie ma agutków
Nie będe aż tak chorować (ale te minki....)

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nie ma agutkow , ale zrobimy agutkowy miot dla Ciebie
.
Sa za to dwa czarnuchy dziewczyna i chłopak sporo rusków, jakies cos jakby bardziej brazowe , moze wlasnie minki i akies jasne moze russian dove. Kluchy sa tluste ruchliwe maja wasiki . Gabryska ma juz wyciagniete cycuchy
.
A chetnych na maluchy nie za wiele
.

Sa za to dwa czarnuchy dziewczyna i chłopak sporo rusków, jakies cos jakby bardziej brazowe , moze wlasnie minki i akies jasne moze russian dove. Kluchy sa tluste ruchliwe maja wasiki . Gabryska ma juz wyciagniete cycuchy

A chetnych na maluchy nie za wiele

Jak dla mnie, to niestety za minimum pół roku... Chociaż... W sumie nigdy nie wiadomo.merch pisze:Nie ma agutkow , ale zrobimy agutkowy miot dla Ciebie.
Będą! Niech no tylko maluchy otworzą oczka i pokażą w pełnej krasie jakie są piękne!merch pisze:A chetnych na maluchy nie za wiele.
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- StasiMalgosia
Jak pojawią się zdjęcia ofutrzonych maluchów to w chętnych będzie można przebierać
A my już nawet imiona dla naszych dziewczynek mamy:)

A my już nawet imiona dla naszych dziewczynek mamy:)
Ja nie wiem co Cleosia by powiedziała na młodzież do towarzystwa...
Trudno zgadnąc. Starsza Czapeczka bardzo mlodym matkowala , ale niektore starsze szczurki w ogole nie lubia zmian.
Porozmawiam o tym z Cleo jak troszkę dojdzie do siebie.. zobaczymy co powie :d Póki co znosi matkowanie mojej kocicy, bo ta po prostu liże ją notorycznie. A Cleosia siedzi z wielce oburzoną miną ale Merfi nic nie robi
Wydaje się tolerować dziwactwo mojej coonki.

Maluszki rosną, maja juz wyrazny meszek .
Mamy 4 russian blue , 4 mink , 2 czarnuszki i 3 dosc jasne szczurki jeden chlopaczek bardzo blekitniutki albo bedzie to russian dove jak mama , chyba ze trafil nam sie niewiadomo skad powder blue - okaze sie jak dorosnie jeden jest podobny do minka tylko jasny moze bedzie to pearl lub silvermink, okaze sie pozniej jednemu jasniakowi jeszcze sie nie przyjzalam .
Czarnuszki to selfowa dziewczyka przecudna i CCzrny kawaler z tzw niskim ale bardzo ladnie strepiatym varieberkiem. Reszta wkrótce.
Bardzo oczekujemy zgloszen dobrych domków. Linia jest bardzo urozmaicona zarowno koloystycznie jak i jesli chodzi o pochodzenie.
Mamy 4 russian blue , 4 mink , 2 czarnuszki i 3 dosc jasne szczurki jeden chlopaczek bardzo blekitniutki albo bedzie to russian dove jak mama , chyba ze trafil nam sie niewiadomo skad powder blue - okaze sie jak dorosnie jeden jest podobny do minka tylko jasny moze bedzie to pearl lub silvermink, okaze sie pozniej jednemu jasniakowi jeszcze sie nie przyjzalam .
Czarnuszki to selfowa dziewczyka przecudna i CCzrny kawaler z tzw niskim ale bardzo ladnie strepiatym varieberkiem. Reszta wkrótce.
Bardzo oczekujemy zgloszen dobrych domków. Linia jest bardzo urozmaicona zarowno koloystycznie jak i jesli chodzi o pochodzenie.
Och, jejciu, mnie się włączyło coś bardzo niebezpiecznego, czyli GMR
Muszę go jakoś stłumić w sobie, bo mnie chłop w końcu zostawi
Miot śliczny, ciekawe, jak się rozłożyła płeć maluchów - znowu większość facetów? No i przydałoby się więcej zdjęć

Miot śliczny, ciekawe, jak się rozłożyła płeć maluchów - znowu większość facetów? No i przydałoby się więcej zdjęć

TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
- StasiMalgosia
Stas i Malgosia nie wiem jeszcze, wydaje mi sie ze mniej wiecej po rowno, albo z pewną przewagą panów, ale na razie ich nie seksowalam , zreszta jest to trudne , bo musialby mi ktos zapisywac . Na razie maluszki sa jeszcze zbyt podobne do siebie i seksowanie chociaz mozliwe , to jednak obdarzone jest pewnym błędem.
Jeden maluszek jest duzo mniejszy, bardzo proszę o kciuki dla niego.
Probowalam seksowac maluchy , ale mam z tym klopot tylko jedna dziewczynka ma wyrazne suteczki, ale odleglosc taka jak ona ma sporo szczurkw w tym 3 mink. Na razie zglupialam. Zobacze pożniej.
Probowalam seksowac maluchy , ale mam z tym klopot tylko jedna dziewczynka ma wyrazne suteczki, ale odleglosc taka jak ona ma sporo szczurkw w tym 3 mink. Na razie zglupialam. Zobacze pożniej.