Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
jaka ona jest piekna... a te oczy... zakochalam sie!!! porobie jej wiecej zdjec potem narazie nie chce jej stresowac. ale jakby miala jajca juz by byla moja
Proszę ofocić bardziej labisie, czemu tak mało zdjęć?!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
no ja nie mogę jak patrzę na tych Twoich śpiochów..
i nawet zapach ślicznej labinki (jestem pewna, że w zapachu nawet czuć, że piękna!)
nie jest w stanie ich obudzić?
wiec tak labinka ma na imie Frania. jest przeurocza. ma troszke ubrudzone futerko. jest lagodna i spokojna, lecz troszke nieufna. jest spragniona milosci. wzieta na rece wtula sie i spi. pojadla dopiero w nocy i zrobila przemeblowanie w klatce wlasnie myje sie siedzac na mnie. cudowna szczurzynka, nie chce jej oddawac ale tez nie moge jej miec
FRANIA :
Jaka ona śliczna...
Wymiziaj Franiusię, ponaprzytulaj!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.