Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dorotka96 pisze:Czy mi się zdaje, czy rozmawiacie o bajkach?
Ja lubiłam 'Ludwiczka'... Wie ktoś?
Świat według ludwiczka! Kochałam to! jest na kreskoweczki.pl
I jego ojciec z tym "jak byłem na wojnie..." xD
Nikt nie pamięta zapewne "Mike Lu i Og"? (ogg?) albo "musze opowieści" , "wampirzyca mona"...
Tak samo jak "gęsią skórkę"
iwonakoziarska pisze:Kurcze,ja właśnie też dziś zostawiłam 50 zeta na pralce,a ten spryciarz od Vivon,co jest u mnie na tymczasie,zawinął to nie wiem gdzie...I pewnie mało z tego zostało...Mąż mnie ukatrupi...
ja mam dalej sajgon.. oczywiście nie obyło się bez "te twoje szczury to ci tylko niszczyć będą" i jak powiedziałam żeby mi dała drugie 50 zł bo muszę zapłacić a swojej kasy nie mam, to znowu darcie... musiałam iść do taty, on wszystko zrozumie i nawet się nie wkurzył.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
opowieści z krypty! będę miała zajęcie na posiedzenie nocne
u mnie na szczęście paskudniki jeszcze się do żadnych papierkowych nominałów nie dobrały, pewnie dlatego, że ja sama nie tak często je widuję
ależ ja mam fajną babcię!
czasem wystarczy sprawić jej małą radość a ona taka radosna jest, i zawsze obdaruje jakimś pieniążkiem.
akurat ostatnio mi się by coś przydało, ale z pewnych względów nie mogłam jej ot tak poprosić.
wczoraj znalazłam przypadkiem na ju tubie jak RICZ z mody na sukces tańczy we włoskim tańcu z gwaizdami.
nie wyobrażacie sobie tego co się działo
obdzwonione koleżanki z osiedla, coby przyszły na seans, bo 50 letni RICZ tańczy
ściągnęłam jej wszystkie filmiki. babcia zakręciła się i wręczyła mi sto zł, "na małe wydatki"
(całe szczęście, w sam czas, bo u mnie w portfelu to ja jedynie dziurę wygrzebać mogłam )
Dziadek Lucjan radzi:
Nie umawiaj się z nikim, kogo podejrzewasz o bycie jaszczurką. A jeśli nie jesteś wystarczająco pewien, spytaj wprost, aby rozwiać wątpliwości.
iwonakoziarska pisze:Kurcze,ja właśnie też dziś zostawiłam 50 zeta na pralce,a ten spryciarz od Vivon,co jest u mnie na tymczasie,zawinął to nie wiem gdzie...I pewnie mało z tego zostało...Mąż mnie ukatrupi...
Podobno w banku mogą zamienić poniszczone banknoty na nowe (tylko większość kawałków trzeba mieć)
ja mam dalej sajgon.. oczywiście nie obyło się bez "te twoje szczury to ci tylko niszczyć będą" i jak powiedziałam żeby mi dała drugie 50 zł bo muszę zapłacić a swojej kasy nie mam, to znowu darcie... musiałam iść do taty, on wszystko zrozumie i nawet się nie wkurzył.
Wystaw na biurko słoik , i neich Ci mama wrzuca pieniądze do tego słoiczka. Moze byc nawet jakiś ładny pojemniczek
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Podobno w banku mogą zamienić poniszczone banknoty na nowe (tylko większość kawałków trzeba mieć)
u mnie nie widac ani kawałeczka z porwanego banknotu..
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
No właśnie...żeby choć jeden strzępek się ostał... Nawet nie wiem,gdzie miałabym szukać...
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
W NBP tylko. I nie pamietam dokładnie, ale chyba jakis procent banknotu musi być cały.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
chociaż tak 0,5 procenta.. moja mama z kolanem po operacji śmigała pod łóżkiem, ja odsuwałam meble, przetrzepałam kołdrę, oblukałam klatkę.. nie ma nigdzie