Cyklostadko: Strachkwas i Tobiasz Trzeci.
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Szczęśliwa Siódemka
o boże.... ;( strasznie, strasznie współczuję 

nie 
[^]
i po co...

[^]
i po co...
- 
				Cyklotymia
O nie ;(Izabela pisze:Nie udało się - serce Koli odmówiło posłuszeństwa
Klemens powoli wybudza się
Kola, kochanie, masz światełko na drogę... [*]

spij dobrze...
...<'> Kola  ...
...

...
...+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~

Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Straszne jest to ze ni z tego ni z owego umiera młodziutki zdrowy szczurek. Bardzo mnie to wstrząsnęło.
Dla Koli (*), niech po drugiej stronie nie spotka Cie juz nic złego...

Dla Koli (*), niech po drugiej stronie nie spotka Cie juz nic złego...
jak maluszki, przetrwały w dobrej formie podróż? 

- 
				Cyklotymia
Sheruun koło 13stej ma wrócić, myślę że do forum się dorwie później, bo będzie się chciał ogonami nacieszyć  Wieści z pociągu miałam, że się troszkę labisie tłukły z maluchami od Klimejszyn (niemożliwe! ci biali pacyfiści?
 Wieści z pociągu miałam, że się troszkę labisie tłukły z maluchami od Klimejszyn (niemożliwe! ci biali pacyfiści?  ).
 ). 
Tak więc czekam na wieści od Sheruuna

Wieści z pociągu miałam, że się troszkę labisie tłukły z maluchami od Klimejszyn (niemożliwe! ci biali pacyfiści?
 Wieści z pociągu miałam, że się troszkę labisie tłukły z maluchami od Klimejszyn (niemożliwe! ci biali pacyfiści?  ).
 ). Tak więc czekam na wieści od Sheruuna

Jak je wiozłam z Warszawy do Białegostoku to był całkowity spokój, żadnych bójek, większość drogi przespały. Aż sprawdzałam czy żyją. W nocy też spokój - jestem pełna podziwu dla tych labków, malce się kotłowały, piszczały, gryzły klatkę, moi domownicy w klatce też rozrabiali. A albinki cisza i spokoju - no istna oaza spokoju   . Aż żałuję, że moje nie są tak spokojne
 . Aż żałuję, że moje nie są tak spokojne

. Aż żałuję, że moje nie są tak spokojne
 . Aż żałuję, że moje nie są tak spokojneRe: Szczęśliwa Siódemka
się nauczyły od moich i edzia wiecznych fajterów przez kratki ;] jeszcze sie okaze, ze maluchy to uśpione alfy 

Po zabraniu maluchów, wsadzilam do dużej klatki moich, a do małej Edzia - żeby ich jakoś wymieszać zapachami. Wczoraj Edzio biegał cały dzień sam po pokoju, jak wróciłam to spał... w domku. Nie zamykałam go na całą noc. Nie wiem, czy się przyzwyczaiły do siebie, ale moj alfa z Edziem nie puszą się już i nie fukają na siebie (jak jeden jest w klatce), obwąchują się dokładnie.
Mam zamiar, po tym całodniowym hasaniu, znów wcisnąć ich na neutral i zobaczymy - bardzo bym chciała, żeby się już zaprzyjaźniły ze sobą, bo żal Edzia samego trzymać ehh kupiłam nawet olejki do ciasta jak ktoś radził - może skubańce wyczuły co się święci i udają niewiniątka

Mam zamiar, po tym całodniowym hasaniu, znów wcisnąć ich na neutral i zobaczymy - bardzo bym chciała, żeby się już zaprzyjaźniły ze sobą, bo żal Edzia samego trzymać ehh kupiłam nawet olejki do ciasta jak ktoś radził - może skubańce wyczuły co się święci i udają niewiniątka

- 
				Cyklotymia
Mam parę wieści 
Nowy mężczyzna (już od trzech miesięcy), zagwarantowane miejsce w pokoju na Ruczaju (będę mieć pokój dla siebie) od października, a co za tym idzie - SZCZURZE STADKO! Koniec z akademikiem, koniec z nieszczurzymi współlokatorami! Poza tym mam fajną robotę (recenzent wewnętrzny), przez co zawsze będę miała coś tam odłożone na wypadek choroby ogonów (tfu!), na gerberki i inne rzeczy do rozpieszczania 

Tak więc oznajmiam - od października będzie nowe Cyklostadko! Planuję czteroogonowe. Nawet już są imiona wybrane. Star Warsowe Greedo, Vader, Muftak, Jabba
 Greedo, Vader, Muftak, Jabba  Vader oczywiście czarniutki, co do reszty - się zobaczy
 Vader oczywiście czarniutki, co do reszty - się zobaczy  

Bo ze szczuromanii się nie wyrasta!

Nowy mężczyzna (już od trzech miesięcy), zagwarantowane miejsce w pokoju na Ruczaju (będę mieć pokój dla siebie) od października, a co za tym idzie - SZCZURZE STADKO! Koniec z akademikiem, koniec z nieszczurzymi współlokatorami! Poza tym mam fajną robotę (recenzent wewnętrzny), przez co zawsze będę miała coś tam odłożone na wypadek choroby ogonów (tfu!), na gerberki i inne rzeczy do rozpieszczania

Tak więc oznajmiam - od października będzie nowe Cyklostadko! Planuję czteroogonowe. Nawet już są imiona wybrane. Star Warsowe
 Greedo, Vader, Muftak, Jabba
 Greedo, Vader, Muftak, Jabba  Vader oczywiście czarniutki, co do reszty - się zobaczy
 Vader oczywiście czarniutki, co do reszty - się zobaczy  
 Bo ze szczuromanii się nie wyrasta!
Same dobre wieści  Czekamy na nowe stadko w takim razie!
 Czekamy na nowe stadko w takim razie!

Czekamy na nowe stadko w takim razie!
 Czekamy na nowe stadko w takim razie![*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
 ale fajnie
 ale fajnieze mną: leszek, kendrick 
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Super!!   

Teraz trzeba czekać cierpliwie.

Teraz trzeba czekać cierpliwie.

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila

W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
 Jakie genialne imiona. Ciemna Strona Mocy rulez! Gratuluję sukcesów osobistych. Fajnie, że szczurki też na nich skorzystają.
 Jakie genialne imiona. Ciemna Strona Mocy rulez! Gratuluję sukcesów osobistych. Fajnie, że szczurki też na nich skorzystają.