Abaj 24 maj 2008 - 11 luty 2010
Moderator: Junior Moderator
Abaj 24 maj 2008 - 11 luty 2010
Dziś przestało mnie cieszyć cokolwiek, dziś zabiłam przyjaciela...
Abajek walczył, dzielnie walczył... O każdy oddech walczył ... Ale nie ma go już z nami.. Nie mogłam dłużej patrzeć jak się męczy, żadne leki już nie pomagały dziś wyszły problemy z pęcherzem ... Ehhhh
Nie myślałam że będzie tak ciężko, kiedy po pierwszym zastrzyku jeszcze walczył, nie chciał odchodzić... Wspinał się resztką sił na moje ręce... a ja?? bezdusznie przytuliłam, mówił coś do ucha odłożyłam go, powiedziałam że kocham i odwróciłam się... Doktor wyszedł z nim na zaplecze... Abaj więcej do mnie nie wrócił! I nie wróci... terasz moje kluseczka biega teraz ze swoim rodzeństwem...Już nie walczy o każdy oddech... Już nie boli go nic... została tylko pusta klatka i wspomnienia... Kocham Cię Abajku!! Już zawsze, na zawsze będziesz z nami... Wybacz mi kochanie, wybacz że to ja się poddałam...
http://unnami.wrzuta.pl/audio/5qEejsQPN ... forgive_me
Abajek walczył, dzielnie walczył... O każdy oddech walczył ... Ale nie ma go już z nami.. Nie mogłam dłużej patrzeć jak się męczy, żadne leki już nie pomagały dziś wyszły problemy z pęcherzem ... Ehhhh
Nie myślałam że będzie tak ciężko, kiedy po pierwszym zastrzyku jeszcze walczył, nie chciał odchodzić... Wspinał się resztką sił na moje ręce... a ja?? bezdusznie przytuliłam, mówił coś do ucha odłożyłam go, powiedziałam że kocham i odwróciłam się... Doktor wyszedł z nim na zaplecze... Abaj więcej do mnie nie wrócił! I nie wróci... terasz moje kluseczka biega teraz ze swoim rodzeństwem...Już nie walczy o każdy oddech... Już nie boli go nic... została tylko pusta klatka i wspomnienia... Kocham Cię Abajku!! Już zawsze, na zawsze będziesz z nami... Wybacz mi kochanie, wybacz że to ja się poddałam...
http://unnami.wrzuta.pl/audio/5qEejsQPN ... forgive_me
konto nieaktywne
Re: Abaj 24 maj 2008 - 11 luty 2010
Czasem lepiej wczesniej niż pozniej...
Dołaczył do braci [*][*][*]
Dołaczył do braci [*][*][*]

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
[*]
Podjęłaś dobra decyzję... trzymaj się
Podjęłaś dobra decyzję... trzymaj się
już nie cierpi...
dla Abaja [*]
dla Abaja [*]

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
-
- Kontakt:
[*]
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Zrobiłaś to właśnie dlatego że kochałaś...Nie pozwoliłaś na to by cierpiał...
Trzymaj się Shy
[*] dla Abajka na drogę
Trzymaj się Shy

[*] dla Abajka na drogę

Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Aż się poryczałam ;(
Shy byłaś i jesteś wspaniała właścicielką, która nie pozwoliła cierpieć swojemu przyjacielowi
Trzymaj się!
[*] dla Abajka
Shy byłaś i jesteś wspaniała właścicielką, która nie pozwoliła cierpieć swojemu przyjacielowi
Trzymaj się!

[*] dla Abajka
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Przykro mi... trzymaj się
[*] dla Abajka.

[*] dla Abajka.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Dla Abajka [*]
Abajku.. (*) 

- Mucha321
- Kontakt:
Nie, nie, nie!
Paula, trzymaj się! Jestem z Tobą.
Abajku, obłoczku, fruń.. [*]

Abajku, obłoczku, fruń.. [*]
' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA

- susurrement
misiu mały.. 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
[*] dla Abajka
Współczuję, to musiało być trudne...
Trzymaj się
Współczuję, to musiało być trudne...

Trzymaj się
Bardzo mi przykro
. Te forumowy miot niny z mnostwem filmików i zd∆ec jest mi bardzo bliski, za szybko o wiele za szybko.
(*) dla Abajka

(*) dla Abajka