ten łysolec stał się mi naprawdę bliski.. ech.
Moderator: Junior Moderator
*tuli*DK! pisze:Wróciłam od weterynarza z labikiem. Już nawet nie mam siły płakać......
Sr-ola ma rację, nie przyjmną mnie na sprzątaczkę, bo to cholerne wykształcenie...wolałabym być po zawodówce...Najśmieszniejsze jest to, że chwile pracowałam w Tesco i to ja myłam kible, a laski po zawodówce świeciły tipsami...cholerna rzeczywistość. Już przygotowałam dwa rodzaje cv, jedno z umiejętnościami, a drugie zakłamane. Miałabym prace w zawodzie ale niestety nie jestem na rencie!!!! Co ja mam se kurcze ręce obciąć??!yss pisze:margott: dlaczego nie przyjmą cię na sprzątaczkę?
Tak, razem raźniej, ale to boli...być sprawnym, a traktowanym gorzej od niepełnosprawnego (bo oni chociaż rente mają)lavena pisze:margott jak dobrze wiedzieć że nie ja jedna tak gnije...
A jeszcze 10 lat temu na sprzątaczke trzeba było mieć wyższe i 2 języki ....margott pisze:Sr-ola ma rację, nie przyjmną mnie na sprzątaczkę, bo to cholerne wykształcenie...wolałabym być po zawodówce...Najśmieszniejsze jest to, że chwile pracowałam w Tesco i to ja myłam kible, a laski po zawodówce świeciły tipsami...cholerna rzeczywistość. Już przygotowałam dwa rodzaje cv, jedno z umiejętnościami, a drugie zakłamane. Miałabym prace w zawodzie ale niestety nie jestem na rencie!!!! Co ja mam se kurcze ręce obciąć??!yss pisze:margott: dlaczego nie przyjmą cię na sprzątaczkę?
Nie ma czegoś takiego jak pół-fuzzyDorotka96 pisze:Miała przy sobie tylko 5 małych- wszystkie pół-fuzzy, jakies mieszanki...