a podniebnej baletnicy nie chcę już nigdy nie widzieć u góry, przynajmniej nie u siebie, serce mi stanęło jak chciała się spuścić po kabelkach głową w dół
Klimatyczna Szajka
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Klimatyczna Szajka
ja się boję, że jak nie zniknie całkiem/nie pęknie to wet właśnie zakwalifikuje pod jakiegoś guza i będzie trzeba operować. a Łatki operować nie dam, bo mogłaby nie przeżyć.
a podniebnej baletnicy nie chcę już nigdy nie widzieć u góry, przynajmniej nie u siebie, serce mi stanęło jak chciała się spuścić po kabelkach głową w dół

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
coś mi się wydaje, że nawet w podejrzeniu guza, można nakłuć go dla pewności, czy jednak nie ma tam ropy i w ten sposób wykluczyć np. operację, a tylko oczyścić. myślę, że Łatka miałaby szansę przejść oczyszczanie ropniaka pod narkozą wziewną.
no a nowotwór...jeśli okaże się (tfu tfu) że to nowotwór i zacznie znowu rosnąć (tfu tfu) można dawać zastrzyki na zatrzymanie rozrostu onego guzka.
(tyle zdążyłam się wyedukować)
a ja wam życzę tej najlepszej dla Łatki opcji, gupi guzku znikaj precz!
buziaki dla Was- Łatki, reszty ferajny, chopoków i dla Ciebie, Klimejszyn, moja wybranko

no a nowotwór...jeśli okaże się (tfu tfu) że to nowotwór i zacznie znowu rosnąć (tfu tfu) można dawać zastrzyki na zatrzymanie rozrostu onego guzka.
(tyle zdążyłam się wyedukować)
a ja wam życzę tej najlepszej dla Łatki opcji, gupi guzku znikaj precz!
buziaki dla Was- Łatki, reszty ferajny, chopoków i dla Ciebie, Klimejszyn, moja wybranko
...czyż nie dobija się koni...?
-
klimejszyn
- Kontakt:
modlę się, żeby nie rosło nic i nie trzeba było jej dawać zastrzyków, już jedną martwicę przeszła...
póki co maleje i mam nadzieję, że już jutro nie będzie go w ogóle.
a za buziaki dziękujemy

póki co maleje i mam nadzieję, że już jutro nie będzie go w ogóle.
a za buziaki dziękujemy
bez szczurków...
-
Nietoperrr...
- Kontakt:
No to ode mnie też kisior!!! 
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38
-
klimejszyn
- Kontakt:
dankujemy 
bez szczurków...
Jak tam Łatka się czuje??
-
klimejszyn
- Kontakt:
Łatusia bardzo dobrze, cholerstwo zmniejsza się i zmniejsza. aktualnie śpią dziewuchy, ale później biorę ja znowu na oględziny dokładne.
za to Fetka nam chrumczeć nie przestaje. tzn nie chrumka, tylko tak zaciąga czasem..
za to Fetka nam chrumczeć nie przestaje. tzn nie chrumka, tylko tak zaciąga czasem..
bez szczurków...
No ale to zawsze jakaś poprawa... Będzie lepiej i lepiej, zwłaszcza że lada moment wiosna przyjdzie i słońce zacznie grzać 
-
klimejszyn
- Kontakt:
o tak, na słońce czekamy z niecierpliwością.
swoją drogą zastanawia mnie wypuszczenie ogonów w cieple tak całkiem wolno w ogródku. trochę się boję, że mi gdzieś uciekną, a z drugiej strony chciałabym zobaczyć jak hasają niczym koniki
w najgorszym wypadku poprosze wujka o wybudowanie dużego wybiegu. swojemu królikowi zrobił taki wybieg z siatki i drewna, wielki, z półeczkami, domkiem i w ogóle. już myślę o słonecznych ciepłych dniach, kiedy to ogony skorzystają ze słońca

swoją drogą zastanawia mnie wypuszczenie ogonów w cieple tak całkiem wolno w ogródku. trochę się boję, że mi gdzieś uciekną, a z drugiej strony chciałabym zobaczyć jak hasają niczym koniki
w najgorszym wypadku poprosze wujka o wybudowanie dużego wybiegu. swojemu królikowi zrobił taki wybieg z siatki i drewna, wielki, z półeczkami, domkiem i w ogóle. już myślę o słonecznych ciepłych dniach, kiedy to ogony skorzystają ze słońca
bez szczurków...
Ja się zastanawiałem z abRą nad wybiegiem z siatki drucianej, tak coby ją wkopać w ziemię trochę, żeby się szczury nie podkopały..
Jakbym miał taki, to bym wyjeżdżał ze szczurami na działkę, ale fajnie by było..<3
Jakbym miał taki, to bym wyjeżdżał ze szczurami na działkę, ale fajnie by było..<3
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Też chcę takiego wujkaklimejszyn pisze:swojemu królikowi zrobił taki wybieg z siatki i drewna, wielki, z półeczkami, domkiem i w ogóle.
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
-
klimejszyn
- Kontakt:
wujek to taka złota rączka jest - wszystko zrobi 
muszę się do niego ładnie uśmiechnąć i błysnąć nazębnym aparatkiem, to może się doczekam szczurkowego wybiegu...
muszę się do niego ładnie uśmiechnąć i błysnąć nazębnym aparatkiem, to może się doczekam szczurkowego wybiegu...
bez szczurków...
Nie zapominając o przykryciu wybiegu..
Moje latem biegały po ogródku, tj. wybiegu. Ale niektóre paskudy skakały ponad siatkę.. 
-
klimejszyn
- Kontakt:
nie no, góra oczywiście też byłaby z siatki
tak to ja był mogła na 4 metry w górę robić a paskudy i tak by wylazły
tak to ja był mogła na 4 metry w górę robić a paskudy i tak by wylazły
bez szczurków...
klimejszyn pisze:tak to ja był mogła na 4 metry w górę robić a paskudy i tak by wylazły
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/