Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Vicka211

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Vicka211 »

Łeh.. ja chciałabym sobie w chrząstce zrobić, i w lewym trzeci a w prawym drugi. Ale zwłaszcza w chrząstce póki co. Tyle, że nie wiem gdzie i po ile :P Bo u mnie w bloku to chyba tylko w płatku ucha robią.
W ogóle moja mama jakaś się robi nie wiem .. Jak przekłuwałam sobie razem z nią 2gą w lewym, to mówiła kiedy się pytałam, że będę mogła sobie jeszcze zrobić przynajmniej w prawym 2gą. A teraz chciałam przekłuć to nie :-\ .
A w chrząstce muszę się powoli rozejrzeć i na wiosnę sobie zrobię. Potem to będę przed mamą zasłaniać :P .
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
bubu

Post autor: bubu »

jak ja powiedziałam rodzicom ,że chciałabym mieć dwie dziurki w jednym uchu to się zgodzili,szczególnie tata. potem się dowiedziałam ,że ubierał się jak punk,słuchał takiej właśnie muzyki,jeździł na koncerty. w ogóle. ::)

ale dziurki nadal nie mam . o tak, jestem tchórzem :D
Awatar użytkownika
xyzzy

Post autor: xyzzy »

Do iwonakoziarska, to jest (mój;p) antytragus :D
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

bubu pisze:jak ja powiedziałam rodzicom ,że chciałabym mieć dwie dziurki w jednym uchu to się zgodzili,szczególnie tata. potem się dowiedziałam ,że ubierał się jak punk,słuchał takiej właśnie muzyki,jeździł na koncerty. w ogóle. ::)
Pozdrów tatę! :) Moi rodzice byli chyba hipisami...

Ja kolczyków w ogóle robić nie będę, bo w ogóle mi się nie chcą później dziury goić i paprzą mi się strasznie :(
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

bubu pisze: ,że ubierał się jak punk,słuchał takiej właśnie muzyki,jeździł na koncerty. w ogóle. ::)
Wentzowa pisze:Moi rodzice byli chyba hipisami...
Z opowieści mojej kochanej zaszczurzonej do potęgi mamuśki wnioskuję, że była zwykłą, grzeczną nastolatką, a tym czasem na to, w co ja sie ubieram, nie zgodziłaby się chyba spora część rodziców. ::) Fajnie jest z nią płazić czasem po sklepach. ;D Wgl ubieram się na czarno, w koszulki z nadrukami, na które lud różnie reaguje. ::) Nauczycielom nie podoba się mój styl, a mamuś mówi, że się nie znają. :D
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
Vicka211

Moi rodzice byli i są emm.. metalowcami ? ;D Jak zwał tak zwał, wiecie o co chodzi :P Moja mama na koncerty nadal jeździ i wgl :P W zeszłe lato jakoś jechała, tylko kurka nie pamiętam na co.
Tylko na te głupie kolczyki mama noooo :<!
Wentzowa pisze:Ja kolczyków w ogóle robić nie będę, bo w ogóle mi się nie chcą później dziury goić i paprzą mi się strasznie :(
Ja te takie co większość osób ma dziurki (no wiecie o które chodzi :D ) przebijałam 3 razy :P . Pierwsze zarosły bo po zabiegu jak mała byłam to bałam się, żeby mi je mama włożyła ::) . 2gie zarosły po tym, jak na plaży mi się jedno zakaziło. No i 3cie są ze mną nadal :P .
Awatar użytkownika
Dorotka96

Post autor: Dorotka96 »

Podobno za każdym razem przekłucie w tym samym miejscu bardzej boli?... :-\

Ej noo! Przez was zachciało mi się kolczyków... A to jest przeciuez FU... :D
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Awatar użytkownika
Vicka211

Ja nie odczułam różnicy :) Za każdym razem toto dla mnie takie lekkie ukłucie po prostu :P
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

Kurczę, zazdroszczę co poniektórym rodziców.. ;D
Moja mama tylko słucha muzyki podobnej do mnie, tata nie słucha niczego...Ja wgl nie wiem jak można żyć bez muzyki! ::)
Chociaż nie, ostatnio przyszedł i pytał, czy mam dla niego dyskografie Beatlesów i Dire Straights.. to był szok :o
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

Mój ojciec słucha głównie rocka (jest po pięćdziesiątce :P), uwielbiam z nim gadać o muzyce, kiedyś grał na perkusji. Mama... mama słucha Jeana Michelle Jarre'a, Yes, Eltona Johna i takich tam... ::)
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Awatar użytkownika
Vicka211

Jeny. Głupi mam blok. Jest w nim fryzjer x2, salon urody, solarium(na moim piętrze :P), krawiec, sklepik i takie tam. Ale kurcze nigdzie nie przekłuwają chrząstki :< . Kupiłabym sobie to coś z allegro, czym można sobie samemu przekłuć ucho, no ale nie chce mi się zakładać osobnego konta i jeszcze kasę przelewać nieinternetowo :P . A nie chce mi się szukać innego miejsca w Szczecinie gdzie by mi to zrobili. Te lenistwo.. :P
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

Ja swego czasu chorowałam na kolczyk w karku i te ekhem intymniejsze ;) i kto wie, może w końcu sobie zrobię (oczywiście nie sama) ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Vicka211 Poszukaj piercera , a nie fryzjera ani salonu urody. Tam to najwyzej płatek ucha mogą przekłuć .

Przez te Wasze opowiesci o rodzicach czuję sie staro.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Sheeruun

Post autor: Sheeruun »

te ekhem intymniejsze ;)
fuj, lubię kolczyki wszędzie, ale te intymne i w pępku mnie brzydzą.. sam nie wiem czemu :P

ja bym chcial mieć taakie na brzuchu po bokach http://www.bodyjewelleryshop.com/galler ... m/hip2.JPG - są genialne! :D wie ktoś, czy to bardzo boli? bo jako że wszelkie na twarzy wydają mi się bezbolesne, to takie jakoś nie bardzo.. :P
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

Są tak samo bolesne jak kazdy inny kolczyk, ale to są surface'y. Tak samo jak "gorset" nadają sie tylko do sesji zdjęciowych, migrują , wyłązą , są non stop narażone na otarcia.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”