Wiem, wiem, tylko narzekam, że jego właśnie u mnie jeszcze nie maPaul_Julian pisze:Vicka211 Poszukaj piercera , a nie fryzjera ani salonu urody. Tam to najwyzej płatek ucha mogą przekłuć .

Moderator: Junior Moderator
Wiem, wiem, tylko narzekam, że jego właśnie u mnie jeszcze nie maPaul_Julian pisze:Vicka211 Poszukaj piercera , a nie fryzjera ani salonu urody. Tam to najwyzej płatek ucha mogą przekłuć .
Dlaczego?Paul_Julian pisze:Przez te Wasze opowiesci o rodzicach czuję sie staro.
Paul, adoptuj mnie, to będziesz miał takie 17 letnie dziecko, które będzie pisało sobie na szczurkowym forum, że jego ojciec ubiera się tak i tak i słucha tego i tegoPaul_Julian pisze:Bo w tym roku mam 33 urodziny , więc mógłbym już spokojnie mieć takie np. 12-15 letnie dziecko , które by sobie pisało na takim szczurkowym forum i mówiło, ze jego ojciec ubiera sie tak i tak i słucha tego i tego
No to mogłabym być Twoją córkąPaul_Julian pisze:Bo w tym roku mam 33 urodziny , więc mógłbym już spokojnie mieć takie np. 12-15 letnie dziecko , które by sobie pisało na takim szczurkowym forum i mówiło, ze jego ojciec ubiera sie tak i tak i słucha tego i tego
pytanie jednak brzmi czy masz?więc mógłbym już spokojnie mieć takie np. 12-15 letnie dziecko
Nie mam dzieciaków i nic o tym nie wiem. A co do znajdywania już sie Klimejszyn zgłasza ;pRhenata pisze:pytanie jednak brzmi czy masz?więc mógłbym już spokojnie mieć takie np. 12-15 letnie dzieckobo jak nie to nie ma sprawy zaraz ci jakieś znajdziemy...
nie narzekaj na wiek
Może nic o tym nie wiesz, ale masz?Paul_Julian pisze:Nie mam dzieciaków i nic o tym nie wiem.
no no, ja się zgłaszam jak najbardziejPaul_Julian pisze:Nie mam dzieciaków i nic o tym nie wiem. A co do znajdywania już sie Klimejszyn zgłasza ;pRhenata pisze:pytanie jednak brzmi czy masz?więc mógłbym już spokojnie mieć takie np. 12-15 letnie dzieckobo jak nie to nie ma sprawy zaraz ci jakieś znajdziemy...
nie narzekaj na wiek
Jak tak, to ja nie chce. Ale szkoda, takie fajne...Są tak samo bolesne jak kazdy inny kolczyk, ale to są surface'y. Tak samo jak "gorset" nadają sie tylko do sesji zdjęciowych, migrują , wyłązą , są non stop narażone na otarcia.