Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
klimejszyn
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: klimejszyn »

to też można wyjąć, przy pomocy skalpela, ale można :D
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
LaCoka

Post autor: LaCoka »

klimejszyn pisze:to też można wyjąć, przy pomocy skalpela, ale można :D
No właśnie ;D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
klimejszyn
Kontakt:

Post autor: klimejszyn »

w sumie na jedno wychodzi - blizna po wycięciu dermala czy blizna po migracji surfejsa :)
ja myślałam nad dermalem tak, hm, pod okiem trochę z boku, nie umiem wytłumaczyć, ale znalazłam zdjęcie z dermalem mniej więcej tak jak mi sie podoba :D
http://farm4.static.flickr.com/3461/323 ... 9b4b7a.jpg
tylko z kuleczką, nie dyskiem, mmm ::)
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

matrix360 pisze:susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..
ja się zbierałam naprawdę długo i zrobiłam dopiero wtedy kiedy wiedziałam, że to dojrzała decyzja. i jestem naprawdę zadowolona.
mam też w brwi, co nie każdy zauważa, bo mam grzywkę akurat na tą stronę co kolczyk. śmieszne, bo sporo osób mi się dziwi. jakoś wolę robić z prawej strony. poza tym nie wszystko musi człowiek obnażać od razu, prawda? ;)
tak jak ten między piersiami. nie każdemu się go pokazuje ;)
zdarza mi się nosić bluzki z większym dekoltem, ale staram się to robić z klasą, pozostawiać jakąś nutkę tajemniczości. nie wywalam od razu cycków na wierzch i nie macham nikomu kolczykiem przed nosem :p
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Awatar użytkownika
Vicka211

Post autor: Vicka211 »

Aaaaaaaaaaaaaaaa !
Dopiero co odkurzyłam pokój. Sięgałam coś z półki i zwaliłam kaktusa ! Ziemia na podłodze! <waligłowąwścianę> >:( >:( >:(
Nie noooo :<
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Awatar użytkownika
Paul_Julian
Kontakt:

Post autor: Paul_Julian »

susurrement pisze:
matrix360 pisze:susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..
ja się zbierałam naprawdę długo i zrobiłam dopiero wtedy kiedy wiedziałam, że to dojrzała decyzja. i jestem naprawdę zadowolona.
mam też w brwi, co nie każdy zauważa, bo mam grzywkę akurat na tą stronę co kolczyk. śmieszne, bo sporo osób mi się dziwi. jakoś wolę robić z prawej strony. poza tym nie wszystko musi człowiek obnażać od razu, prawda? ;)
zdarza mi się nosić bluzki z większym dekoltem, ale staram się to robić z klasą, pozostawiać jakąś nutkę tajemniczości. nie wywalam od razu cycków na wierzch i nie macham nikomu kolczykiem przed nosem :p
I to jest własnie wlasciwe podejscie, oby więcej takich młodych ludzi ! Wkurza mnie jak widzę emo dziecko wytykające "niby przypadkiem" kuleczkę od kolczyka w języku. Świetnie, tylko ja mam o wiele więcej kolczyków niż ona i jakoś nie pokazuję ich wszystkim naokoło ;)

Vicka211
, ja mam ziemie z kaktusa za kaloryferem. Szczurek jakiś śmignął i się nie przyzna. A wogóle dzisiaj odkryły, że w moją kołdrę da sie wejsc od końca i siedziały radośnie w podszewce ::) Wrzaski, piski i wiercenie dupkami i ogólna radośc była.
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

kaktusa

jestem spaczona ::)

sheer, moja przyjaciółka po raz czwarty zrobiła sobie surface'a na biodrze. po poprzednich trzech ma blizny. blizny ma również chłopak, którego trzymała za rękę przy przekłuwaniu. za każdym razem po jakimś miesiącu jej wyłaziło.
mało komu ładnie się to zagoi. kiedyś znałam dziewczynę, która miała gorset od paru miesiecy i działał. tylko strasznie dużo, za przeproszeniem, pieprzenia się z nim było.

a ja jestem z siebie dumna. wczoraj wsadziłam wszystkie 3 1,2mm sztangi. jedna dziurka mi trochę zarosła, a drugą musiałam rozciągnąć, ale sąąąą^^
niech tylko skończę liceum >:D

A poza tym to białystok jest zaj*****. Miało być ponad 20 osób, przyszły 4.
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Awatar użytkownika
LaCoka

susurrement pisze:
Jak pięknie to ujęłaś :D
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
matrix360

Post autor: matrix360 »

susurrement pisze:
Popieram Paul_Julian! Oby więcej ludzi z takim podejściem! :)
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Cukier mi sie skonczył i musialam kakao posłodzic takim ciemnobrązowym trzycinowym, ktorego nienawidze. Blee... dopbrze chociaz ze nie czuc tego za bardzzo :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
kulek

Post autor: kulek »

pin3ska pisze:Cukier mi sie skonczył i musialam kakao posłodzic takim ciemnobrązowym trzycinowym, ktorego nienawidze. Blee... dopbrze chociaz ze nie czuc tego za bardzzo :)
Słodzisz kakao? :P
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Rhenata

Post autor: Rhenata »

a obżarłam się czekoladkami ...niedobrze mi :-X
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Awatar użytkownika
LaCoka

A ja niechcący wwaliłam do herbaty tyle miodu, że musiałam to rozlać na dwie i dolać wody ;p
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Wentzowa pisze:
pin3ska pisze:Cukier mi sie skonczył i musialam kakao posłodzic takim ciemnobrązowym trzycinowym, ktorego nienawidze. Blee... dopbrze chociaz ze nie czuc tego za bardzzo :)
Słodzisz kakao? :P
No słodze. Dopiero moj chłop mnie uswiadomił, ze mozna tez pić niesłodzone :P Nie spotkałam sie wczesniej z piciem gorzkiego kakao nieposłodzonego :P

Ja lubie słodziuuuuuuutkieeee. ;)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
matrix360

Post autor: matrix360 »

Widziałam dzisiaj w zoologu przy kupowaniu klatki małe rasowe..eeee..może lepiej będzie napisać "rasowe" szczurki, takie łyse, nie wiem jak to się nazywa, wybaczcie ::) Ale były śliczne, już miałam je wziąć, ale oprzytomniałam..
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”