Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

-
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
to też można wyjąć, przy pomocy skalpela, ale można 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
No właśnieklimejszyn pisze:to też można wyjąć, przy pomocy skalpela, ale można

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
-
- Kontakt:
w sumie na jedno wychodzi - blizna po wycięciu dermala czy blizna po migracji surfejsa
ja myślałam nad dermalem tak, hm, pod okiem trochę z boku, nie umiem wytłumaczyć, ale znalazłam zdjęcie z dermalem mniej więcej tak jak mi sie podoba
http://farm4.static.flickr.com/3461/323 ... 9b4b7a.jpg
tylko z kuleczką, nie dyskiem, mmm

ja myślałam nad dermalem tak, hm, pod okiem trochę z boku, nie umiem wytłumaczyć, ale znalazłam zdjęcie z dermalem mniej więcej tak jak mi sie podoba

http://farm4.static.flickr.com/3461/323 ... 9b4b7a.jpg
tylko z kuleczką, nie dyskiem, mmm

bez szczurków...
- susurrement
ja się zbierałam naprawdę długo i zrobiłam dopiero wtedy kiedy wiedziałam, że to dojrzała decyzja. i jestem naprawdę zadowolona.matrix360 pisze:susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..
mam też w brwi, co nie każdy zauważa, bo mam grzywkę akurat na tą stronę co kolczyk. śmieszne, bo sporo osób mi się dziwi. jakoś wolę robić z prawej strony. poza tym nie wszystko musi człowiek obnażać od razu, prawda?

tak jak ten między piersiami. nie każdemu się go pokazuje

zdarza mi się nosić bluzki z większym dekoltem, ale staram się to robić z klasą, pozostawiać jakąś nutkę tajemniczości. nie wywalam od razu cycków na wierzch i nie macham nikomu kolczykiem przed nosem :p
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Aaaaaaaaaaaaaaaa !
Dopiero co odkurzyłam pokój. Sięgałam coś z półki i zwaliłam kaktusa ! Ziemia na podłodze! <waligłowąwścianę>
Nie noooo :<
Dopiero co odkurzyłam pokój. Sięgałam coś z półki i zwaliłam kaktusa ! Ziemia na podłodze! <waligłowąwścianę>

Nie noooo :<
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
- Paul_Julian
- Kontakt:
I to jest własnie wlasciwe podejscie, oby więcej takich młodych ludzi ! Wkurza mnie jak widzę emo dziecko wytykające "niby przypadkiem" kuleczkę od kolczyka w języku. Świetnie, tylko ja mam o wiele więcej kolczyków niż ona i jakoś nie pokazuję ich wszystkim naokołosusurrement pisze:ja się zbierałam naprawdę długo i zrobiłam dopiero wtedy kiedy wiedziałam, że to dojrzała decyzja. i jestem naprawdę zadowolona.matrix360 pisze:susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..
mam też w brwi, co nie każdy zauważa, bo mam grzywkę akurat na tą stronę co kolczyk. śmieszne, bo sporo osób mi się dziwi. jakoś wolę robić z prawej strony. poza tym nie wszystko musi człowiek obnażać od razu, prawda?![]()
zdarza mi się nosić bluzki z większym dekoltem, ale staram się to robić z klasą, pozostawiać jakąś nutkę tajemniczości. nie wywalam od razu cycków na wierzch i nie macham nikomu kolczykiem przed nosem :p

Vicka211 , ja mam ziemie z kaktusa za kaloryferem. Szczurek jakiś śmignął i się nie przyzna. A wogóle dzisiaj odkryły, że w moją kołdrę da sie wejsc od końca i siedziały radośnie w podszewce

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
kaktusa
jestem spaczona

sheer, moja przyjaciółka po raz czwarty zrobiła sobie surface'a na biodrze. po poprzednich trzech ma blizny. blizny ma również chłopak, którego trzymała za rękę przy przekłuwaniu. za każdym razem po jakimś miesiącu jej wyłaziło.
mało komu ładnie się to zagoi. kiedyś znałam dziewczynę, która miała gorset od paru miesiecy i działał. tylko strasznie dużo, za przeproszeniem, pieprzenia się z nim było.
a ja jestem z siebie dumna. wczoraj wsadziłam wszystkie 3 1,2mm sztangi. jedna dziurka mi trochę zarosła, a drugą musiałam rozciągnąć, ale sąąąą^^
niech tylko skończę liceum

A poza tym to białystok jest zaj*****. Miało być ponad 20 osób, przyszły 4.

I TAK UMRZESZ.
Jak pięknie to ujęłaśsusurrement pisze:ja się zbierałam naprawdę długo i zrobiłam dopiero wtedy kiedy wiedziałam, że to dojrzała decyzja. i jestem naprawdę zadowolona.matrix360 pisze:susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..
mam też w brwi, co nie każdy zauważa, bo mam grzywkę akurat na tą stronę co kolczyk. śmieszne, bo sporo osób mi się dziwi. jakoś wolę robić z prawej strony. poza tym nie wszystko musi człowiek obnażać od razu, prawda?![]()

<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Popieram Paul_Julian! Oby więcej ludzi z takim podejściem!susurrement pisze:ja się zbierałam naprawdę długo i zrobiłam dopiero wtedy kiedy wiedziałam, że to dojrzała decyzja. i jestem naprawdę zadowolona.matrix360 pisze:susurrement jeżeli zrobiłaś to dlatego, że chciałaś i to lubisz to resp. Coraz mniej takich osób..

Cukier mi sie skonczył i musialam kakao posłodzic takim ciemnobrązowym trzycinowym, ktorego nienawidze. Blee... dopbrze chociaz ze nie czuc tego za bardzzo 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Słodzisz kakao?pin3ska pisze:Cukier mi sie skonczył i musialam kakao posłodzic takim ciemnobrązowym trzycinowym, ktorego nienawidze. Blee... dopbrze chociaz ze nie czuc tego za bardzzo

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
a obżarłam się czekoladkami ...niedobrze mi 

A ja niechcący wwaliłam do herbaty tyle miodu, że musiałam to rozlać na dwie i dolać wody ;p
No słodze. Dopiero moj chłop mnie uswiadomił, ze mozna tez pić niesłodzoneWentzowa pisze:Słodzisz kakao?pin3ska pisze:Cukier mi sie skonczył i musialam kakao posłodzic takim ciemnobrązowym trzycinowym, ktorego nienawidze. Blee... dopbrze chociaz ze nie czuc tego za bardzzo

Ja lubie słodziuuuuuuutkieeee.

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Widziałam dzisiaj w zoologu przy kupowaniu klatki małe rasowe..eeee..może lepiej będzie napisać "rasowe" szczurki, takie łyse, nie wiem jak to się nazywa, wybaczcie
Ale były śliczne, już miałam je wziąć, ale oprzytomniałam..