co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: co dobrego zaserwowaliście dzisiaj swoim ogonom?
Sałatka z tuńczykiem.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Rossmanowy "gerberek".
Ynteligentnie podałam go ciapkom na moim łóżku...
Ynteligentnie podałam go ciapkom na moim łóżku...

Makaronik spagetti, gerberek - indyczek, fistaszki, maleńki kawałek ciastka "Jeżyki", ziemia do kwiatów z doniczki, suchy chlebek, kukurydza z puszki, bananek
Ziemia do kwiatow? I musze w koncu zawedrowac do dzialu czy mozna podawac slodycze, bo czasem zmory gwizdna mi wafelka czy inny oglupiacz spozywczy, a wiem, ze w zasadzie zwierzetom nie powinno sie dawac slodyczy. Wiec musze sie w tej kwestii doinformowac 

Suchy chlebek i Kubuś bananowy bez cukru 

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Ziemię do kwiatków moje ogony zaserwowały sobie sami, bo przez chwilę odwróciłam wzrok.Tili pisze:Ziemia do kwiatow? I musze w koncu zawedrowac do dzialu czy mozna podawac slodycze, bo czasem zmory gwizdna mi wafelka czy inny oglupiacz spozywczy, a wiem, ze w zasadzie zwierzetom nie powinno sie dawac slodyczy. Wiec musze sie w tej kwestii doinformowac
Szczurki nie powinny dostawać słodyczy. A ten "Jeżyk" to naprawdę MUSIAŁAM im dać, bo przecież był by foch tak wielki, że zza tego focha nawet by Ogonków nie było widać bo... "ona je to my też musimy"
Gotowane jajko. Do tego dostały dziś do poidełka trochę herbaty i tak się rzuciły, że myślałam, że się pozabijają o nią 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
zrobilam im przecier z marchewki:) i powstal tez z tego sok 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
No ja w sumie nie wiem czy to dobrze czy nie,ale nauczylam moich smykow do porcji "ludzkiego"jedzenia rano i wieczorem. Jesli im rano niczego nie dam to foch i "gadac" ze mna nie chca, a jesli zapomne dac im wieczorem, lub chce zmusic do jedzenia suchej karmy to potrafia cala noc tak halasowac, ze spac sie nie da i musze im chociaz jogurtu dac, bo oszalec mozna.
I standardowo teraz codziennie dostaja bukiet warzyw, owoce i jogurty. Co jakis czas miesko. Gerberkow czy innych tego typu paciek juz im nie kupuje, bo owszem zjesc zjedza, ale nie na tyle, zeby mi to zdazylo zejsc zanim sie nie zepsuje, wiec takie papki robie sama.
-
- Kontakt:
zmiksowane truskawki ze śmietanką i odrobiną miodku 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Kruche ciacha wcinamy.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
moje szczury dziś dostały gerber jabłka z marchewką i winogronami , drobsy malinowe , serek topiony naturalny i musli
Zemną szczurki :
CH : Pikuś, Gucio, Tino, Hipcio, Diabeł, Edek, Szymon.
DZ : Sonia, Psotka .
Pies suczka : Bafi
CH : Pikuś, Gucio, Tino, Hipcio, Diabeł, Edek, Szymon.
DZ : Sonia, Psotka .
Pies suczka : Bafi
Sernik zmieniony składem pod szczurowate..
Pesto szpinakowe :]

Pesto szpinakowe :]
Gotowany ryż z marchewką 

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..