Zwykły użytkownik widzi , ze post był zmieniony i o której , a Moderator zawsze widzi jak wyglądał poprzedni post. Scalanie byłoby super, widziałem , ze czasem jest tak , że posty pod rząd tej samej osoby same się scalaja i jest tylko dopisek "dodano dnia..."klimejszyn pisze: właśnie. jak dla mnie brak edycji postu jest całkiem dobrym rozwiązaniem. bo tak to ktoś zada jakieś pytanie, zostanie za to ściskany, np za chęć rozmnażania szczurów, później to zmieni i wyjdzie na to, że mu wmawiamy.
ale przydałaby się opcja łączenia postów. to by było coś. nieraz w naszych tematach jest 5 własnych postów pod rząd, a tak to by się połączyło i byłoby git
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
spróbuj do niego zagadać 

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
-
- Kontakt:
w takim razie, droga Moderacjo, czekamy na jakąś opcję scalania..Paul_Julian pisze:Zwykły użytkownik widzi , ze post był zmieniony i o której , a Moderator zawsze widzi jak wyglądał poprzedni post. Scalanie byłoby super, widziałem , ze czasem jest tak , że posty pod rząd tej samej osoby same się scalaja i jest tylko dopisek "dodano dnia..."klimejszyn pisze: właśnie. jak dla mnie brak edycji postu jest całkiem dobrym rozwiązaniem. bo tak to ktoś zada jakieś pytanie, zostanie za to ściskany, np za chęć rozmnażania szczurów, później to zmieni i wyjdzie na to, że mu wmawiamy.
ale przydałaby się opcja łączenia postów. to by było coś. nieraz w naszych tematach jest 5 własnych postów pod rząd, a tak to by się połączyło i byłoby git

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Nie da rady, nawet gdybym przyszalała i to zrobiła to on zwykle jest z kolegami i by nie wyszło 

No to jak się mijacie. Zacznij np od zwykłego uśmiechu i "cześć"grzesia pisze:Nie da rady, nawet gdybym przyszalała i to zrobiła to on zwykle jest z kolegami i by nie wyszło

Uśmiech to ja planuję już od wieków tylko, że zawsze się nie składa np. dziś widziałam go tylko z daleka, chwilę patrzył w moją stronę a potem przechodził obok tak że byśmy się mogli o siebie otrzeć to on wtedy wzrok w inną stronę, co tak naprawdę jest perfidne 

Grzesia z opisu wnoszę, że oczywiste jest, że dziewczyna owa mu się podoba
żaden przypadek 
Pewnie kombinuje chłopak i niedługo wykombinuje co zrobić
uwierz 

Pewnie kombinuje chłopak i niedługo wykombinuje co zrobić

Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Heh, miałam tak samo. Gapiliśmy się na siebie a okazało się, że to czysty przypadekgrzesia pisze: Mam problem i sobie pomyślałam, czemu nie szczurze forum? No więc - uważacie że jak chłopak się często na dziewczynę patrzy to znaczy, że mu się ona podoba? Ja mam taką skomplikowaną sprawę z takim jednym kolesiemW pażdzierniku szłam sobie sama na górę po schodach, on szedł sobie sam na dół i się spojrzeliśmy w oczy i od tej pory się patrzymy na siebie często, również często prosto w oczy (ale inteligentny tekst
) . Jednakże myślę, że to może być zwykły przypadek albo że się patrzy bo ja się patrzę. Wiem, że jest wolny i w ogóle nas cholernie dużo rzeczy łączy i nigdy w życiu nie miałam takich motyli... a nawet z nim nigdy nie rozmawiałam...Nie mam za bardzo jak go poznać, jedyną osobą, która mogłaby nas poznać jest mój kolega który się troche (bardzo troche ) z nim zna ale znam jego niedelikatność, zrobiłby to baaardzo perfidnie

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Może się wstydzi ? Faceci to wstydziochy straszne i boją się odrzucenia amorów.
dziewczyny z resztą też
dziewczyny z resztą też
to sobie odpuść
mi się wydaje, że jeśli ma kolegów to w takim wieku nie będzie umiał dla Ciebie z nich zrezygnować (no nigdy nie powinien nawet z nich rezygnować, ale na pewno potem byś marudziła, że koledzy są dla niego ważniejsi niż ty
)

...czyż nie dobija się koni...?
Wydaje mi się, że on może być niesmiały w sprawach amorów. Nie wiem co o nim myśleć.
Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście
)
Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście

Na - martwym niestety obecnie - forum OWP (owczarkowym, gdzie chyba zostałam jedynym aktywnym moderatorem, i tak sprowadzona do roli "sprzątaczki"), takim użytkownikom opcja edytowania postów była po prostu blokowana. Po wielokrotnych ostrzeżeniach i próbach przemówienia do rozsądku - np. szło o traktowanie psów, drut kolczasty i kamienie w kojcach, tym podobne, widoczne na zdjęciach, które później były usuwane.klimejszyn pisze: właśnie. jak dla mnie brak edycji postu jest całkiem dobrym rozwiązaniem. bo tak to ktoś zada jakieś pytanie, zostanie za to ściskany, np za chęć rozmnażania szczurów, później to zmieni i wyjdzie na to, że mu wmawiamy.
Ja też zrobiłam coś podobnego. Powiedziałam tylko jak mam na imię, reszta wydała się jak kazałam mu pozdrowić koleżankę z którą był gdzieś-tam. Iiiii zrobiłam z siebie debila jak się dowiedział kim jestemgrzesia pisze:Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście)

No ja właśnie bardzo boje się wyjścia na debilaWentzowa pisze:Ja też zrobiłam coś podobnego. Powiedziałam tylko jak mam na imię, reszta wydała się jak kazałam mu pozdrowić koleżankę z którą był gdzieś-tam. Iiiii zrobiłam z siebie debila jak się dowiedział kim jestemgrzesia pisze:Wentzowa, ja właśnie myślę że to przypadek dlatego nie chcę nie wiadomo jak kombinować żeby potem było mi głupio koło niego przechodzić na korytarzu. Ale ostatnio tak poprostu dla żartu i żeby się czegoś dowiedzieć, napisałam do niego z koleżanką na gg jako inna dziewczyna. Okazało się że nawet otwarty jest więc pisaliśmy z 4 razy i trochę o np. typach urody i napisał że lubi rudy kolor włosów a ja wkońcu jestem ruda^^ a że bez różnicy dla niego czy farbowana czy naturalna (jestem farbowana oczywiście)
Ale co tam, może kiedyś razem będziecie się śmiać z tego, że on się bał do Ciebie zagadać a ty robiłaś takie "podchody"

Chciałabym kiedyś się z nim śmiać obojętnie z czego xd
No to spróbuj zapoznać się z nim "normalnie", "przypadkiem" albo coś takiegogrzesia pisze:No ja właśnie bardzo boje się wyjścia na debila
Chciałabym kiedyś się z nim śmiać obojętnie z czego xd

Broń Boże nie zagaduj na naszej-klasie!