Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Znalazłam na allegro pewną aukcję gdzie jest do oddania szczur Brown Norway... takie jak są/były do oddania na forum. Jest do oddania w warszawie. Wiecie ocb z tą aukcją ?
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
-
- Kontakt:
też się kiedyś na to natknęłam.. 

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
istnieje coś takiego jak paczka polecona priorytetowa?
że list, to wiem... ale paczka?
http://www.allegro.pl/item925621347_sli ... opcji.htmlWentzowa pisze:DK!daj linka!
Priorytetowa, to zrozumiem, ale polecona? To chyba bez sensu; tak czy siak, paczki w skrzynce nie zostawiają, musi być do łapek oddana, nie?zalbi pisze:istnieje coś takiego jak paczka polecona priorytetowa?

Nie mam pojęcia o co biega. Mój norwejek sobie śpi w klatce, więc to nie ja!
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
- Kontakt:
ale pisze, że adopcja. może to ktoś z forum wystawił, żeby zgłaszało się więcej osób i może łatwiej było znaleźć jakiś dobry domek ? bo nie każdy wchodzi na nasze forum, a te bidy czekają tam tam.
bez szczurków...
Tak też sądzęklimejszyn pisze:ale pisze, że adopcja. może to ktoś z forum wystawił, żeby zgłaszało się więcej osób i może łatwiej było znaleźć jakiś dobry domek ? bo nie każdy wchodzi na nasze forum, a te bidy czekają tam tam.

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
sprawdzałam na stronie poczty i w ogóle nie ma czegos takiego jak paczka polecona priorytetowa.. ktos mysli, że jestem idiotką i robi mnie w jajo..
Nie no, tak się zastanawiałam, bo nie widziała na forach.
- Paul_Julian
- Kontakt:
Jest list polecony priorytet (przesyłka) . Taki list może być do 2 kg , i wypełniasz taki mała biały karteluszek na list polecony , ale mówisz że to priorytet. Normalny polecony=ekonomiczny.zalbi pisze:sprawdzałam na stronie poczty i w ogóle nie ma czegos takiego jak paczka polecona priorytetowa.. ktos mysli, że jestem idiotką i robi mnie w jajo..
Sam priorytet nie wymaga żadnej karteczki.
Paczka jest tylko priorytet i jest od 2 kg , wypełniasz zółty duzy blankiet.
Podejrzewam , ze Twój rozmówca ma na mysli duzy list (np. kartonik) do 2 kg. Ja często na to mówię 'paczka' , a mam na mysli po prostu list do 2 kg w duzym opakowaniu

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ale przesyłka płata sztucznego futerka 50cm x 140cm nie może kosztowac 18 pln.. takie futerko nie może ważyc ponad 5 kg =|
bo tak mi Pani napisała.. że przysełka takowego futerka paczką poleconą pioryterową będzie kosztowac 18 pln
bo tak mi Pani napisała.. że przysełka takowego futerka paczką poleconą pioryterową będzie kosztowac 18 pln
- susurrement
a kupujesz przez allegro?
tam sobie liczą dodatkowo, chyba za fakt pofatygowania się na pocztę
tam sobie liczą dodatkowo, chyba za fakt pofatygowania się na pocztę

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
ale moze byc doliczony koszt opakowania - kartony na poczcie kosztują około 3-4 zł.zalbi pisze:ale przesyłka płata sztucznego futerka 50cm x 140cm nie może kosztowac 18 pln.. takie futerko nie może ważyc ponad 5 kg =|
Albo gabaryt B ( ale to wątpie akurat).
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)