Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
no dokładnie
ja w niedzielę właśnie myślałam nad medusą, ale uznałam, że miałabym wargę jak lama a musiałam iść do szkoły. więc przekłułam z prawej strony drugi w dolnej wardze. i z tą lamą to wykrakałam. wczoraj jak wstałam i popatrzyłam do lustra to muszę przyznać, że w życiu nie miałam takiej bani na wardze
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
u mnie jeszcze w kwestii opuchlizny dowala labret obok tego świeżego. no nic, dzisiaj jadę do studia zmienić tego starego labreta na dłuższego żeby mi go nie zeżarło i czekamy aż będę normalnie wyglądać
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
klimejszyn pisze:no dokładnie
ja w niedzielę właśnie myślałam nad medusą, ale uznałam, że miałabym wargę jak lama a musiałam iść do szkoły. więc przekłułam z prawej strony drugi w dolnej wardze. i z tą lamą to wykrakałam. wczoraj jak wstałam i popatrzyłam do lustra to muszę przyznać, że w życiu nie miałam takiej bani na wardze
Dlatego uważam , ze robienie sobie kolczyków w zime to zły pomysł. Ciało jednak źle reaguje
ja wargę x1 i język robiłam w zimie i było ok. teraz ten w wardze mi puchnie, ale po rozmowe z piercerem i "okazaniu" mu się doszliśmy do wniosku, że na opuchliznę może mieć wpływ labret obok tego świeżego.
Szczerze? Uwielbiam kolczyki, jak dobrze pójdzie jutro może zrobię kolejną dziurę w uchu, ale ten na palcu, czy rękach mi się nie podoba. Uwielbiam nos, język, wargę, pępek. Brew, kark, biodro, czy między piersiami zniosę, ale pozostałe to dla mnie przesada
Niestandardowe są fajne, ale ten jest taki... dziwny. Duży. Wydaje mi się że pewnie by migrował. Też mi się nie podoba za bardzo.
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
matrix360 pisze:w Niemczech jest moda na kolczyki w zębach..
Ale takie naklejki na zęby czy nakładki czy jak :?
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.