Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Bloodlines się zwie
JEst ponoś dużo lepsza od Redemption, bardziej klimatyczna.

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Jest mi mega zimno, nie wyspalam sie i od tyg czekam na klatke, ktora zamowilam za pobraniem, i ktora powinna byc przez to o niebo szybciej niz przy przelewie. No wiec dzwonie wczoraj do hurtowni i pytam dlaczego klatki jeszcze nie mam, a Pan (bardzo mily zreszta), ze wogole jest w szoku, bo ta klatka juz dawno powinna u mnie byc. I cos tam pogmeral przy zamowieniu i powiedzial, ze dzis bankowo bede ja w koncu miala. No to czekam. Specjalnie wylazlam z cieplego wyrka, zeby moc w te pendy odebrac no i czekam i czekam i dalej mi zimno.
ja też nei wiem po to tam wstawia.. ja mam jedno zdjęcie, które dodałam daaaaawno daaaawno temu i już nic. nawet prawie ogóle tam nie wchodze oO'sssouzie pisze:yyy, a po co się wrzuca takie zdjęcia na nk? pochwalić się? toż to dawno przestało być czymś wyjątkowym taki wyjazd do Wawy...matrix360 pisze:Ale w tym sensie, że jest głupi czy coś.. po prostu chciałam zataić coś przed matką (nasz wyjazd do wawy) a on musiał wrzucić na nk zdjęcie biletów na których jak byk pisze miejsce i data oO'![]()
ja bym zdjęcia biletu nawet do Czambuku nie wstawiła
Musze jechac do Gdyni do rodzicow, a tak dupy nie chce mi sie ruszyc, ze szok. Jak pomysle o tych 10h jazdy pociagiem to masakra no i moje ciury zostana bez mamy 

Mam jutro prracę klasową z matmy a jestem chora i kompletnie nie chce mi się ruszyć do nauki, a to moja pięta Achillesowa. Jutro pomarudzę, że źle mi poszło. 

Mam dziwną koleżankę... Nie rozkminiam jej systemu wartości, ani trochę... Tylko dlaczego moim kosztem? 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Zmęczona jestem. Zamiast spodni kupiłam niepotrzebnie dwa szaliki. Miałam oszczędzać! Nie mam kasy. Wszystko "na jutro": jutro sprzątam, jutro się uczę, od jutra oszczędzam, od jutra się odchudzam ;/
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
ja tezWentzowa pisze:od jutra się odchudzam ;/

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ja od 1go ;ppin3ska pisze:ja tezWentzowa pisze:od jutra się odchudzam ;/
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Obiecanki-cacanki, ha!
Zamorduję ją albo sama sie zabije...

Zamorduję ją albo sama sie zabije...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Żółwik Tuptuś u Muchy.
- Teraz to mnie rozbawiłaśDK! pisze:ja od 1go ;ppin3ska pisze:ja tezWentzowa pisze:od jutra się odchudzam ;/

Oryginalna nie będę, ale mogę pomarudzić na naszą wspaniałą pocztę?
Ze trzy tygodnie temu wysyłałam cztery bazgroły pod Wawę - efekt godzin roboty tuż przed sesją. Nie doszły jeszcze. Dla mnie strata czasu, a dla innej osoby - pieniędzy...

Zorlis: tam, tam tam. reklamacja. chyba są ci winni jakieś odszkodowanie - trzeba zajrzeć do regulaminu poczty.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Najlepsze, że nie pamiętam, czy wysyłałam to zwykłym listem, czy poleconym, ale raczej to pierwsze. Tak więc nie mam żadnego dowodu.