jakby bylo nudno bez Kamizelki

Moderator: Junior Moderator
ja bym powiedziała inaczej - "Kamizelka to chyba nie całkiem zdrowa jest "denewa pisze:Kamizelka to chyba już zdrowa całkiem jest... tak jej to uzębienie pracuje...![]()
a pamiętasz jak sama zauważyłaś, że Kamizela potrafi tak po prostu leżąc nagle w szale zacząć rwać i szarpać materiał, na którym leży? może wyobraża sobie, że to moje palce? myśli sobie a ja bym jej zrobiła tak i tak, może by się wreszcie odczepiła?denewa pisze:tak jej to uzębienie pracuje...
Jestem w szoku...
ol. pisze:A nikt nie wyłapał tej świetnej Mu
też lubię to zdjęcie, ale nie chciałam się tak otwarcie chwalić i przypominaćPaul_Julian pisze:Ja tę fotke już chwaliłem na ircu . jest re-we-la-cyj-na!
Lepsza od galerii ziewów , bo ziewać to potrafi kazdy szczur, a taki opad szczęki ...
Oleczko, czy wy tam ich takiej stylizacji przypadkiem nie uczyliście?Oleczka pisze:oooo widze ze na forum ukryte sa prawdziwe talentystylizacja pierwsza klasa
![]()
tego chyba bym nie przeżyła...zamknęłabym się z nimi w szufladzie i na oczy ludziom bym się nie pokazywałaStasiMalgosia pisze:Souzie uważaj by szalona fryzjerka nie dobrała się do twojej czupryny
e tam oryginalna- powrót punkówiwonakoziarska pisze:Oryginalność teraz w cenie!!!
z przyjemnościąklimejszyn pisze:wymiziaj wszystkie panienki porządnie od nas
sssouzie pisze:...idź idź gotować brokuła, słyszałam jak w nocy dzieciakom obiecywałaś ( czy ja naprawdę tak głośno gadam do szczurów?)
Paul, ja cię proszę, nie zawalaj(od zawałuPaul_Julian pisze:Rety, zawału mozna dostać po takich plackowatych fotkach!
Moje tak nie śpią
o taaakYxNinaxY pisze:O matko! cudowna
a ja mam nadzieję, że i u nas i u was będzie takich widoków przybywać. wciąż i wciążYxNinaxY pisze:Ja jedynie mogę oczy nacieszyć Twoimi zdjęciami
czy mogę to interpretować jako : "ja też tak mam" ?sssouzie pisze: ...idź idź gotować brokuła, słyszałam jak w nocy dzieciakom obiecywałaś ( czy ja naprawdę tak głośno gadam do szczurów?)
Możeszsssouzie pisze:czy mogę to interpretować jako : "ja też tak mam" ?![]()
no u mnie też- zwłaszcza, że nie ma do kogo innego buzi otworzyćdenewa pisze:No cóż muszę wyznać, że u nas rozmowy do szczurków = monologi to dość powszechny proceder