Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
nie no, zaplanowałam sobie 4 miesiące po porodzie.... najlepsza pora
ja w ogóle nie planowałam następnego, bo boję się porodu wtedy była jego jedyna szansa na pojawienie się - i skorzystał
yss no ja gratuluję też
Ja ma dwóch starszych braci. No i babcia mi mówiła, że jak ja się urodziłam to tatuś był taki happy i wgl. A teraz ja jestem córeczką tatusia
Perun 06.02.2010 - 19.12.2011 [*]
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
( a jeszcze niedawno się zarzekał ktoś, że Jonatanek to pierwsze i ostatnie dziecko czy macie już równie ładne imię dla kolejnego...dziedzica nazwiska? )
yss serdeczne gratulacje .
Powinnas dostac order za utrzymywanie tematow na forum przy zyciu. Nawet kosztem przyjscia na swiat drugiego potomka!
To sie nazywa Uzytkowniczka na 6+!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
To ja mogę jakieś podpowiedzieć^^
Dla dziewczynki: Aleksandra,
A dla chłopca: Dominik lub Kamil.
To tylko moja fantazja
Przepraszam...ale nie mogłam się powstrzymać;P
Perun 06.02.2010 - 19.12.2011 [*]
Thor 06.02.2010 - 14.01.2012 [*]
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Alan to mi się z Edytą Górniak i jej synem kojarzy
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.