Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Paul_Julian
- Kontakt:
Re: wolna szczurza szuflandia
http://img693.imageshack.us/i/dscf1421.jpg/ Mniam , brokułki!
http://img651.imageshack.us/i/dscf1431n.jpg/ CHAPS ! Nom nom nom!
http://img687.imageshack.us/i/dscf1427.jpg/ łaaaa! A zadek ciąży ! Za duzo o te jedną marcheweczkę było...
http://img651.imageshack.us/i/dscf1431n.jpg/ CHAPS ! Nom nom nom!
http://img687.imageshack.us/i/dscf1427.jpg/ łaaaa! A zadek ciąży ! Za duzo o te jedną marcheweczkę było...
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Jaki one tam u Ciebie raj mają
Kolacje jak w jakiejś Gamie Smaków czy innym Rosso. Aż mi się zachciało brokułów!
Buziaki, buziaki, gorące pocałunki dla dziewczyn

Buziaki, buziaki, gorące pocałunki dla dziewczyn

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Nie wiem co napisać. Umarłam. 

Sysa pisze:Nie wiem co napisać. Umarłam.

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Sysa pisze:Nie wiem co napisać. Umarłam.
ale..ale czemu ?tosiakks pisze:brak slow

wróciłam i lecę do moich ślicznotek, zobaczymy co u nas dziś słychać

dziękujemy za głaskaństwa. i za słowa uznania dla brokułka

- lubimy lubimy, i od kiedy są w dość przystępnych cenach kupujemy brokułka całą moc.
...czyż nie dobija się koni...?
http://img519.imageshack.us/i/dscf1414.jpg/ - wyglada tak pieknie,ze sie zakochalam.
a Mizelka z tym brokułem... rządzi 

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
czekaj czekaj ..Mizelka z brokułem? jest tylko jedna Mizelka z brokułem. może chodzi Ci o Mu z brokułem? 

najpierw trzeba się przywitać:

widzisz to co ja? nie widzisz? ślepa jesteś

ktoś tu się wpychał na kolana
moje "schowane" palce

nadchodzę!

a tu się coś w obiektyw wpychało

next łan

Mu się zamyśliło...

śpieszy się komuś:

nic ciekawego, kilka zdjęć ot tak z urywka

widzisz to co ja? nie widzisz? ślepa jesteś

ktoś tu się wpychał na kolana

nadchodzę!

a tu się coś w obiektyw wpychało

next łan

Mu się zamyśliło...

śpieszy się komuś:

nic ciekawego, kilka zdjęć ot tak z urywka

Śliczności 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Też tak chowam palce przy mojej norweżce, huahua 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
-
- Kontakt:
http://img10.imageshack.us/i/dscf1511i.jpg/ jejku, biedne paluszki ..
ale Mizelcia na kolanach, to znak, że niedługo nie będziesz miała chwili spokoju, bo będzie się miziania domagała

ale Mizelcia na kolanach, to znak, że niedługo nie będziesz miała chwili spokoju, bo będzie się miziania domagała

bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
no sobie podśmiechujki ze mnie urządza, noklimejszyn pisze:jejku, biedne paluszki ..![]()

iść ciągle iść w stronę słońca...yyyyh, pomyliły mi się kierunkiklimejszyn pisze: ale Mizelcia na kolanach, to znak, że niedługo nie będziesz miała chwili spokoju, bo będzie się miziania domagała

jakieś takie zdjęcia są.
robione wczoraj wieczorem, ale chyba przeczuwałam noce atrakcje i nie mając siły wchodzić na forum po prostu zasnęłam

tak więc wrzucam te wczorajsze, a dziś coś mi się zdaje porobimy jakieś słoneczne fotki.
...choć nie wiem...moje Muszaństwo się dziś jakoś źle czuje, Nigma przytula ją i ociepla, wzruszająca ta troska jest. ale żyby nie było- Mizelka również stróżuje przy Mu.
Mizelka przystopowała swoje hobby strzyżenia, chyba popatrzyła trzeźwym okiem na swoje dzieła i zdobyła się na obiektywną opinię

dzisiejsza noc była ciężka. w środku nocy zbudziło mnie skrobanie szuflad, myślałam, że Mu zabrała się za robienie dziury w szufladzie na swój kuperek, który od jakiegoś czasu z małymi niedogodnościami przeciska wciąż w szuflandii między piętrami

co chwila zawijałam się w kołdrę oszukując się, że uda mi się ogłuchnąć i zasnąć.
za chwilę wyskakiwałam, coraz bardziej zniecierpliwiona, najlepsze było zaś to, że nie mogłam wytropić pracusia nocnego. korniki jedne, no. w końcu zdesperowana złapałam za Mu święcie przekonana, że to ona i przeniosłam ją do łóżka- kara, będziesz spać ze mną!

Nigma śpi. no spadło na Mizelę, złapałam w pas i szu do klatki. "ty z kolei śpisz dziś w klatce".
Enigmie się dostał buziak, jako, że "jedyna mnie rozumiesz, wiesz, że sołza potrzebuje się wyspać"

nie wiem, czy to środkiem "występu" nazwać można, czy to był dopiero początek?
Mizelka zaczęła szaleć, skakać, bawić się w tarzana ( chodzenie po suficie, ale tak na serio) i krzyczeć "wypuść mnie zołzo wredna!" ( tak to odebrałam

nie wiem ile razy ją próbowałam uciszyć, nawet bluzę zdjęłam i rzuciłam w klatkę - no cóż, chyba byłam naprawdę zdesperowana

po iluś-tam-razowych interwencjach, wściekła już na całego podkręciłam grzejnik, i otworzyłam cyrkowca.
mogłam się przenieść do innego pokoju, ale tu już miałam wygrzane, a nie chciałam się błąkać po pustych zimnych łóżkach innych domowników. podkręciłam grzejnik, jak się robi cieplej dziewuchy zasypiają. zły sposób, wiem, ale nie zamierzałam nikogo upiec

"zona, dzwonili do mnie, mówili, że powódź w domu mamy"
trzeźwo stwierdziłam, że przecież w okolicach Nasielska nie ma rzeki, która mogłaby spowodować powódź

zawór gdzieś nam puścił i lało się lało lało...sołza w kraciastej piżamce z szopenem na głowie latała po sąsiadach żeby znaleźć numer do właściwego sąsiada, który wyjechał do córki. jeeeeju atrakcje atrakcje.
po dwóch godzinach słuchania potoku z sufitu w bramie (całe szczęście, że tylko w bramie, ale potok iście górski był, nadziemne źródło, ciekawe czy jakieś właściwości lecznicze były

co dalej to nie ważne, zdradzę tylko, że zakończyło się happy endem

ale tyle dobrego, że do pracy dziś nie poszłam, za to padam na klawiaturę

wybaczcie, wybaczcie, za dużo tego pisma! wrzucam zdjęcia!
moje ulubione "malownicze"

"zanim jej coś zrobisz będziesz miała ze mną do czynienia"

"łojeju, a co to?"

i zdjęcia, które autentycznie mnie rozbawiły, nieprzytomna, czyli dwa naćpane kuoty

Czytając to przyszło mi na myśl, że można by było o Tobie jakiś film zrobić czy cuś haha
Ciury cuda jak zawsze, a kuoty -

Ciury cuda jak zawsze, a kuoty -

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Ależ Ty masz przygody
Zawór zaworem, Mizelka pewnie coś tam zębami podziałała 
Kot jest super! Jaki uśmiech!!

Kot jest super! Jaki uśmiech!!
tiaaaaa film o mnie...Vicka211 pisze:Czytając to przyszło mi na myśl, że można by było o Tobie jakiś film zrobić czy cuś haha![]()
film o mnie byłby podróbką polskiego REJSU czyli "droga na Ostrołękę,oo!krowa!" czy "głupi kaowiec"

eh, a może za wysoko się cenię- lepszego filmu od Rejsu nie widziałam

AAAAAAAAAAah! że też na to nie wpadłam! znikała mi co jakiś czas, się nawet dziwiłam, że niby jest a jakby jej nie byłoSysa pisze:Zawór zaworem, Mizelka pewnie coś tam zębami podziałała

łojeju, co się dzieje! chyba zawór z nieba puścił, ależ śniegu sypie!!!!nic za oknem nie widać!

dziękujemyVicka211 pisze:Ciury cuda jak zawsze, a kuoty -![]()

bo to jest kot z "Sołzy w krainy czarów". cuda niewidy.Sysa pisze:Kot jest super! Jaki uśmiech!!