Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- susurrement
Re: Moje kochane badziestwo... Gruby [*]
okropnie mi przykro..
[*]

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]

George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
dlaczego oni mają tak mało czasu ?
dla Grubego [^]
dla Grubego [^]
[*] tak bardzo mi przykro ;(
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
A ja teraz z innej beczki, bo mialam napisac wczoraj, ale potem juz całkiem o tym zapomnialam. Ale odnotuje, bo troche wyszło zabawnie 
Przyniosłam lubemu pokazac Imbirka jak to utyło, połaziłam z nim troche na rękach, bo taki fajny teraz jest, jak maskotka
. Potem o cos tam sie przekomarzałam przez uchylone drzwi sypialni z lubym i on wziął swoja koszulkę i chciał mnie w żartach trafic
Ja odskakuje jak oparzona i wrzeszcze, zeby mnie nie dotykał, bo: " Ja szczura miałam!" (na rękach znaczy sie, a on ma mocną alergie). A on do mnie: "Jaszczura? To spoko, bo na gady nie mam uczulenia...
"
Taki żarcik słowny
Zastanawia mnie kto teraz zostanie alfą... Bo ktos musi, nie?

Przyniosłam lubemu pokazac Imbirka jak to utyło, połaziłam z nim troche na rękach, bo taki fajny teraz jest, jak maskotka

Taki żarcik słowny

Zastanawia mnie kto teraz zostanie alfą... Bo ktos musi, nie?
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Anka.
- Kontakt:
dla Grubego [']...
zdecydowanie za szybko
Ktoś alfą zostać musi,tylko czy jest sensowny kandydat? U nas po śmierci Fatumka wciąż jest burdel , nikt z obecnych nie jest w stanie go zastąpić...
zdecydowanie za szybko

Ktoś alfą zostać musi,tylko czy jest sensowny kandydat? U nas po śmierci Fatumka wciąż jest burdel , nikt z obecnych nie jest w stanie go zastąpić...
[*] dla Grubego..
tak trudno się pogodzić z myślą, że te całkiem "nasze" szczury muszą odejść.
żadnych ulg

tak trudno się pogodzić z myślą, że te całkiem "nasze" szczury muszą odejść.
żadnych ulg

...czyż nie dobija się koni...?

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Przykro mi bardzo
Dla Grubego [*]

Dla Grubego [*]
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
- Paul_Julian
- Kontakt:
Szkoda
Zgadzam sie z Tobą , ze bez niektórych szczurów , to już "nie to samo stado" ....
Cięzko jest w takich chwilach.

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W koncu wstawiam obiecane zdjęcia - zajeło mi to 1,5 tygodnia, ale ostatnio takiego mam lenia, ze nie jestem w stanie z nim wygrac 
Chłopaki oczywiscie wyglądają juz lepiej. Jutro idziemy zdjąć szwy.
Tak wyglądali dopiero co po przyjsciudo domu, jeszcze oszołomione:

Chłopaki oczywiscie wyglądają juz lepiej. Jutro idziemy zdjąć szwy.
Tak wyglądali dopiero co po przyjsciudo domu, jeszcze oszołomione:

aż mnie boli na sam widok.pin3ska pisze:Tak wyglądali dopiero co po przyjsciudo domu, jeszcze oszołomione:

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
- _runa_
- Numer GG: 6256121
- Kontakt:
to znowu cięcie jajek było?
no i dobrze
i dla Grubcia ['] niech goni stadko swoje
no i dobrze

i dla Grubcia ['] niech goni stadko swoje
ze mną:HenanYaraThujaRufioNamViggo
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
pamiętam zawsze: gwiazdki wokół tęczy <:3)~
Maciusia zem ciachła profilaktycznie zeby nie rozrabiał w nowym domku_runa_ pisze:to znowu cięcie jajek było?
no i dobrze![]()

- Mucha321
- Kontakt:
http://pin3ska.pl/miniaturki/2010/luty/ ... 152750.JPG Miśki <3
Jeszcze tylko kilka dni i.. utulę, ucałuję.
Jeszcze tylko kilka dni i.. utulę, ucałuję.

' czasie, zwolnij, bo nas wszystkich pozabijasz. //
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA
z nami: Noël Rotta Taivas, Ozzy Rotta Taivas, Pascal Rotta Taivas i Rumcajs Rotta Taivas.
+ RESZTA TOWARZYSTWA