Dwa szczuraki, dwa koszaki, cztery ptaki i dzieciaki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: szczurzyce z lancre: 3 baby i 2 szczupaki. i 6 myszy.
merch: 2,5 roku skończyły 18 czerwca...
mało mam dla nich czasu niestety.....
mało mam dla nich czasu niestety.....
ten się nie myli, kto nic nie robi
hm.
wszystkie baby nadal żywe. gytha właściwie półżywa, ale jeszcze pełza. mocno wyłysiała.
flara tyje, magratce guz podrósł, ale średnio. mieszkają we 3 w tym plusie, co to niby miał być dla szczupaków. ale ich woliery nie dostałam z powrotem
jeden mysz z sześciu nie żyje. już ze 2 tyg będzie, jak znaleźliśmy go martwego pośrodku myszowej klatki.
nie wiem czy pisałam zresztą, ale myszy dostały swego czasu klatkę setkę z 7mm odstępami - wiecie, jaką
razem z plastikowym placem zabaw [kopuły, tunele]. mają teraz teren że hoho.
szczupaki mnie denerwują. wyprowadziły się z klatki, bo tak jakoś zapominaliśmy ją zamykać na noc, i teraz mamy szczupaka zadomowionego pod komodą z przewijakiem [co mnie irytuje, to że zrobił tam sobie też wc i spod komody zdradziecko wyczołgują się jego bobki, po czym zdychają].
szczepan mieszka w pudle pod klatką. często też sypia w rękawku.
w klatce też jedzą. suchą karmę wyżerają jednakowoż wprost z wiaderka. już sobie nawet głowy nie zawracamy sypaniem do miski.
obaj nie wysuwają nosa poza pewien określony teren. do drugiego pokoju nie włażą w ogóle, chociaż tam nie ma drzwi pomiędzy i teoretycznie droga wolna.
na łóżko tez nie włażą [przeganiałam ich, bo maluszek tam często przebywa, a kto wie, co ta banda roznosi na łapach].
aha no i oczywiście musimy się kulturalnie zachowywać, jak coś im przynosimy, tzn do szczepana trzeba zapukać w pudło, a do szczupaka w komodę, żeby pokazali łaskawie mordy i wzięli to, co dla nich mamy.
już powiedziałam, że im malutkie dzwonki elektryczne zainstaluję i będziemy dzwonić do jaśniepaństwa...
wszystkie baby nadal żywe. gytha właściwie półżywa, ale jeszcze pełza. mocno wyłysiała.
flara tyje, magratce guz podrósł, ale średnio. mieszkają we 3 w tym plusie, co to niby miał być dla szczupaków. ale ich woliery nie dostałam z powrotem

jeden mysz z sześciu nie żyje. już ze 2 tyg będzie, jak znaleźliśmy go martwego pośrodku myszowej klatki.
nie wiem czy pisałam zresztą, ale myszy dostały swego czasu klatkę setkę z 7mm odstępami - wiecie, jaką

szczupaki mnie denerwują. wyprowadziły się z klatki, bo tak jakoś zapominaliśmy ją zamykać na noc, i teraz mamy szczupaka zadomowionego pod komodą z przewijakiem [co mnie irytuje, to że zrobił tam sobie też wc i spod komody zdradziecko wyczołgują się jego bobki, po czym zdychają].
szczepan mieszka w pudle pod klatką. często też sypia w rękawku.
w klatce też jedzą. suchą karmę wyżerają jednakowoż wprost z wiaderka. już sobie nawet głowy nie zawracamy sypaniem do miski.
obaj nie wysuwają nosa poza pewien określony teren. do drugiego pokoju nie włażą w ogóle, chociaż tam nie ma drzwi pomiędzy i teoretycznie droga wolna.
na łóżko tez nie włażą [przeganiałam ich, bo maluszek tam często przebywa, a kto wie, co ta banda roznosi na łapach].
aha no i oczywiście musimy się kulturalnie zachowywać, jak coś im przynosimy, tzn do szczepana trzeba zapukać w pudło, a do szczupaka w komodę, żeby pokazali łaskawie mordy i wzięli to, co dla nich mamy.
już powiedziałam, że im malutkie dzwonki elektryczne zainstaluję i będziemy dzwonić do jaśniepaństwa...
yss, no wiesz, słuzba musi sie jakos zaanonsowac, chocby pukaniem 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
zaproszenia im wysyłaj na kolacje
priorytetem
ale się uśmiałam...

ale się uśmiałam...
ja proponuję zaproszenia wysyła drogą elektroniczną...
a było już spotkanie Jonatanek vs szczur?
a było już spotkanie Jonatanek vs szczur?
['] GYTHA OGG
znaleziona nieżywa w klatce. jeszcze wczoraj wieczorem jadła jabłko..........
guz ją zmógł.
zalbi: było.
p. trzymał szczupaków na linii wzroku jonatanka.
jonatanek zentuzjazmował się, machał do niech wyciągniętymi rączkami, rozdziawiał się w uśmiechu i gaworzył.
szczupaki natomiast panicznie próbowały wciągnąć głowy w głąb szyj. mniej więcej tak, jak na widok myszy. one się różnych żyjątek boją.
znaleziona nieżywa w klatce. jeszcze wczoraj wieczorem jadła jabłko..........
guz ją zmógł.
zalbi: było.
p. trzymał szczupaków na linii wzroku jonatanka.
jonatanek zentuzjazmował się, machał do niech wyciągniętymi rączkami, rozdziawiał się w uśmiechu i gaworzył.
szczupaki natomiast panicznie próbowały wciągnąć głowy w głąb szyj. mniej więcej tak, jak na widok myszy. one się różnych żyjątek boją.
Re: szczurzyce z lancre: Gytha [']
dla Gythy [^]
biedna niunia [*]
chłopak lada chwila a będzie tarmosił te szczupaki ze hoho
chłopak lada chwila a będzie tarmosił te szczupaki ze hoho

Przykro z powodu Gythy <'>
[']['] dla Gythy..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
- Krejzoolek
Najlepsze życzenia urodzinowe!
Potężnego zdrowia , pociechy ze wszystkich chłopaków i wielu wspaniałych chwil z nimi , dobrymi książkami , filmami , piękną fotografią , dobrą muzyką , z własną twórczą działalnością oraz oczywiście ze zwierzakami

Potężnego zdrowia , pociechy ze wszystkich chłopaków i wielu wspaniałych chwil z nimi , dobrymi książkami , filmami , piękną fotografią , dobrą muzyką , z własną twórczą działalnością oraz oczywiście ze zwierzakami

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Ja również życzę wszystkiego najlepszego 

Sto lat! 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Wszystkiego najlepszego! 

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)