też bym wysłała moje CV, nawet obiecane "żadnych więcej" by mnie nie powstrzymało...muszę jednak okiełznać najpierw moją dzikuskę
piękne piękne dziewczęta
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Olalala, hodowla mieści się w Lublinie i jest hodowlą niezależną, czytaj: nie zarejestrowaną w SHSRP. Ale obawiam się, że Merch szuka domu dla 2 panienek łącznie, nie pojedynczo. Aczkolwiek warto napisać swoje "CV", jeśli jesteś zainteresowana, być może zdecyduje się na ich rozdzielenie, nie wiem.
Aha.. ale dwóch nie mogłabym kupić.
A czy jak się już kupuje tego szczurka, to trzeba osobiście go odebrać czy można znaleźć transport ? Bo ja mieszkam 300km od Lublina.
I jeszcze jedno pytanie : Jak ma wyglądać to CV ? kurczę, nic nie wiem..
Oleczka pisze:ojej sa wolne dziewczynki :p takie sliczne wolne dziewczynki
ciekawe czy aby jeszcze są wolne? merch mogłabyś nas doinformować?
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky,[*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]
Sa dwie wolne dziewczynki , wolne w sensie, ze decyzja co do nich jeszcze nie zapadla. Będe chciala aby do nowego domku poszly razem. Przypominam tez, ze ten miot jest miotem kontrolnym co oznacza ze w lini sa pewne problemy ( w prababka miotu Lara croft od cepic miala nowotwor , u części siostr babki (miot E) wystapily nowotwory gruczolow sutkowych i dlatego bede chciala aby dziewczynki poszly do domow gdzie beda mialy szanse ( jakby co tfu tfu) na dobra opieke weterynaryjną w tym mozliwosc operacji guzkow i ewentualnej sterylizacji . Niestety nowotwory sutkow sa bardzo czeste u samic i niestety występuja rowiez u samic w wielu liniach rodowodowych, nowotwory w tej lini nie wystapily jakos szczegolnie wczesnie , ale niestety się pojawily,poniewaz w przypadku nowotworow sutka usuniecie guzka jest koniecznoscia a sterylizacja zapobiega pojawieniu sie ewentualnych nastepnych guzkow , dostep do dobrego weta jest bardzo wazny.
Jeszcze a propos transportu szczurki najprawdopodobniej beda dowiezione do Warszawy i Poznania, transport do wroclawia naogol udaje sie zorganizowac , transport do Łodzi nie jest problemem podobnie jak transport do Krakowa.
A z nowinek szczuraski pieknie rosna i rozrabiają chętie przychodza do reki i napadaja swoja mamę. przynajmniej kilka fotek sprobuje umiescic jeszcze dzisiaj.
merch pisze:[ widzę że i Graphi się załapała na foteczkę...
Girls: Gallifrey Charmerie & Charlotte, Gallifrey Black Rose & Black Angel
[*]Sky,[*]Bess i [/color][/b][*]Graphi[/color][/b] - merchowe czapeczniki
[*]Cleo - jedyna w swoim rodzaju pani ambasador szczurzego raju[/color]