Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Cholera mnie bierze, dookoła tyle bólu, nie ogarniam już tego. Wszyscy mają problemy, tak dawno nie słyszałam dobrych wieści. Mój chłopak w niedziele wyjeżdża na pół roku do Niemiec jestem wściekła i bezsilna, bo to jego marzenie. Nie moge mu tego odebrać, a ja nie mam kasy nawet żeby go odwiedzić. Taka kochana ta rzeczywistość...Słucham ostatnio ciągle Comy, może się nakręcam, ale to jakoś pomaga. Czuje wtedy zrozumienie. I tone w tych kadzidłach, działają uspokajająco. I wiosny chcę, już!!!
I zimno i pada i bleh
"Zapatrzeni w tańcu, zapatrzeni w siebie
Zapatrzeni w słońcu, zapatrzeni w niebie
Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi
Pytać wciąż będziemy, pytać po kryjomu..."
Jestem tak nieogarnięta, zakręcona, nie wiem, co piszę, co robię...
Napisałam posta. I zaraz drugiego, bo wydawało mi się, że sie pomyliłam w 1, co zaraz zraportowalam. I jak jakaś niespełna rozumu wysłałam kolejnego, zupełnie niepotrzebnie...
Jestem głupia, zła, be, fe... I znowu to samo... Powinnam się leczyć...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
"Zapatrzeni w tańcu, zapatrzeni w siebie
Zapatrzeni w słońcu, zapatrzeni w niebie
Wciąż niepewni siebie, siebie niewiadomi
Pytać wciąż będziemy, pytać po kryjomu..."
Nie radzę sobie z tym wszystkim...
Moje najukochańsze dziecko choruje, przyjaciółki się kłócą, a ja nie umiem ich pogodzić...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
dlaczego jestem z kimś tak beznadziejnym i kogo w ogóle nie obchodzę..
woli pie..zony wykład na prawko, a mieliśmy chodzic razem na zajęcia.
ja bym bez niego nie poszła bo i tak trzeba nieobecnośc potem odrobic.
dlaczego jedynemu mężczyznie, którego na prawdę pokochałam, w o0góle na mnie nie zależy? po co w ogóle ze mną jest...
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura. bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
oj tam, znajdzie się.
a ja mam jutro poprawę testu z niemieckiego i nic nie umiem. =,=
i tata nie zgadza się na drugiego ogonka .
i mi śmierdzi w pokoju bo Vani zasikała drewniane półki .. muszę kupić nowe.
Landrynka pisze:dostałam 1 z historii. bo pisałąm nieodpowiedni rząd. i zauważyła .
za to samo dostałam pałę na chemii.
a dziś na niemcu dostałam pałę za to, że nic rzekomo nie robiłam. na tej samej lekcji dostałam tez dwie uwagi. jedną, że przeszkadzam, a drugą, bo babsko zmusiło kolegę do udziału w konkursie z niemca i powiedziała, że ma obowiązek się stawić. na co ja do niego "ja bym to olała". pani uznała, że jestem żałosna i coś tam jęczała, po czym wpisała mi uwagę
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
LaCoka, o moich zapominają prawie wszyscy co roku. mam urodziny 1 stycznia, więc nikt nawet nie pomyśli o tym, żeby chociaż się uśmiechąć jakoś ładnie do mnie.
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..