muszę przyznać, że... KOOOOOT ! jest świetny

ale panny z cieńszymi ogonkami również

Moderator: Junior Moderator
ojej ojejodmienna pisze:Kurczę, ładnych kilka stron „tyłów” zarobiłam, a tu takie fantastyczne rzeczy....każde z tych zdjęć pasowałoby pokontemplować nieco, sama nie wiem co lepsze: łapencje Mu, Mizelka na kolanach - cudna! w dodatku na widok brokuła głód poczułam...
rozwalają mnie te kamizelkowe podchody..ona takie pozy przy tym robi..denewa pisze:Nikt mnie nie widzi... nikt mnie nie widzi...![]()
I to wedle wszelkich zasad podana; bo wszak światłym umysłom wiadomym jest, że szczurzy ogon w strychninę obfituje i spożycie onego, wielce zgubnym by się okazać mogło...klimejszyn pisze:potrawka ze szczura genialna !!
no...ogon na deserodmienna pisze:I to wedle wszelkich zasad podana; bo wszak światłym umysłom wiadomym jest, że szczurzy ogon w strychninę obfituje i spożycie onego, wielce zgubnym by się okazać mogło...klimejszyn pisze:potrawka ze szczura genialna !!
ja również...Zyzia pisze:uwielbiam poplatane, szczurze ogonki.
prawie edit:http://img176.imageshack.us/i/dscf1766.jpg/ piękny widok. pierwsza myśl "Mizelka vs Twarz Sołzy"a Mizelcia kochana jest, jest coraz lepiej, niedługo od niej nie uciekniesz, będzie się wręcz domagała pieszczot