Sołzowy szubrawiec
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

Re: wolna szczurza szuflandia
no dopiero teraz napisałaś, a ja się cieszyłam, że to Mizelka ! no bo jak mam rozumieć ciemną główkę wystającą zza bluzy, a obok zdjęcie Mizelki na tle tej samej bluzy ? w takim razie szaszam !  

bez szczurków... 
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..

nie ma co szaszać 
no posegregowałam troszkie "tematycznie" i "oszukałam" was
Kamizelka szurała za koszem wiklinowym z Enigmą a w tym czasie my z Mu miałyśmy czas tylko dla siebie;
na całusy całusy i całusy

a później zaczęło się szaleństwo brykania po sołzie

no posegregowałam troszkie "tematycznie" i "oszukałam" was
Kamizelka szurała za koszem wiklinowym z Enigmą a w tym czasie my z Mu miałyśmy czas tylko dla siebie;
na całusy całusy i całusy
a później zaczęło się szaleństwo brykania po sołzie
...czyż nie dobija się koni...?

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

zrobiłaś to celowo, chciałaś ze mnie zrobić ciotkę, która nie rozróżnia dziewczyn !  

ale tak to jest jak wszystkie główki ciemne są

ale tak to jest jak wszystkie główki ciemne są
bez szczurków... 

nie ciałam nie ciałam...klimejszyn pisze:zrobiłaś to celowo, chciałaś ze mnie zrobić ciotkę, która nie rozróżnia dziewczyn !![]()
ale tylko jedna nie wygolonaklimejszyn pisze:ale tak to jest jak wszystkie główki ciemne są

- Paul_Julian
 - Kontakt:

A ja ich nie odrózniam >_<
Gospodarne te twoje dziewczynki, i łózko poscielą , i kaszkę udepczą....

Gospodarne te twoje dziewczynki, i łózko poscielą , i kaszkę udepczą....
Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha

W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
nawet się nie przyznawajPaul_Julian pisze:A ja ich nie odrózniam >_<
jak dla mnie to proste jak niewiadomoco, Mu ma łagodny wyraz pyszczka, takie rozmarzony po trochu, zaspany...no, kochany.
Kamizelka zezowata dama, z tego "zaszczucia" samej siebie nochal jej się wydłużył, jakoś tak zawsze na zdjęciach wygląda.
Enigma...ten mały chojrak ma błysk w oku, którego żadna z nich nie ma
nie mówiąc już o kolorach- Enigma czarna (tymczasowo prawie czarna
no ale to przecież własne dzieci się rozróżnia- nawet po głosie
trudno, będę do każdego zdjęcia dodawać tytuł
a teraz sołza łykiem wciąga całą kawę, którą do wciągnięcia miała i zmyka do pracy- cześć i czołem!

- Paul_Julian
 - Kontakt:

No patrz , i myslałem , że to Mu ściele łózko, a to Enigma >_<
Weż może wrzuc takie 3 fotki en face pyśków

Weż może wrzuc takie 3 fotki en face pyśków
Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
http://img707.imageshack.us/i/dscf1717f.jpg/ az sie zrobilam glodna! 
  piekne sa

http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Zresztą Mu na prawie wszystkich zdjęciach jest podczas posiłku lub napitkusssouzie pisze:jak dla mnie to proste jak niewiadomoco, Mu ma łagodny wyraz pyszczka, takie rozmarzony po trochu, zaspany...no, kochany.
Kamizelka zezowata dama, z tego "zaszczucia" samej siebie nochal jej się wydłużył, jakoś tak zawsze na zdjęciach wygląda.
Enigma...ten mały chojrak ma błysk w oku, którego żadna z nich nie ma![]()
Sołza szczurki do jedzenia serwujetosiakks pisze:http://img707.imageshack.us/i/dscf1717f.jpg/ az sie zrobilam glodna!piekne sa
Hmmm wszystko u sołzy się obraca wokół jedzenia...
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]

Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
he he he racjadenewa pisze:Hmmm wszystko u sołzy się obraca wokół jedzenia...![]()
![]()
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje

rozpoznałeś, czy doczytałeś?Paul_Julian pisze:No patrz , i myslałem , że to Mu ściele łózko, a to Enigma >_<
się robi, ale wieczorkiem jak do domu wrócęPaul_Julian pisze:Weż może wrzuc takie 3 fotki en face pyśków
no...wiecie- jaki pan taki kramtosiakks pisze:he he he racjadenewa pisze:Hmmm wszystko u sołzy się obraca wokół jedzenia...![]()
![]()
Sołza to głodomor jest
zdemaskowałyście mnie, moje panie! ale ja sobie to odbiję!!
to też faktdenewa pisze:Zresztą Mu na prawie wszystkich zdjęciach jest podczas posiłku lub napitku![]()
"gó***" też czasem czeka, ale zazwyczaj ma ciekawsze zajęcia w czeluściach szuflad.
no i Mu już przyzwyczajona do flesza, a reszta nie lubi sesyj- przychodzą na jedzenie gdy słychać dźwięk wyłączanego aparatu.
no i Mu jest przy jedzeniu tak niesamowicie wyluzowana, ona się zupełnie tym nie przejmuje co ja robię, i pozycje ma niesamowite i miny
z kolei maluchy traktują posiłek często jak niebezpieczną wyprawę na polowanie, grożącą w każdej chwili śmiercią lub bodaj kalectwem- za dużo tych kryminałów się naczytały (najadły?)
siedzę w pracy. i nie mogę na moje zdjęcia patrzeć, bom głodna i iście mozartowsie dźwięki z siebie wydaję.
ZNACZY: nie ja - mój brzuch

- Paul_Julian
 - Kontakt:

Doczytałemsssouzie pisze:rozpoznałeś, czy doczytałeś?Paul_Julian pisze:No patrz , i myslałem , że to Mu ściele łózko, a to Enigma >_<![]()
Szczursieny :
W szczurzym raju:

W szczurzym raju:
wydawało się ciągle, że Mizelka będzie już prosta. nie będzie. od kilku dni obserwuję lekkie skrzywienie. i chyba tak już ma zostać.
skrzywienie było lekkie ciągle. może ja siłą wyobraźni widziałam, że jest całkiem prosta? i oszukiwałam się.
no tak. po tygodniowej kuracji zastrzykowej może po prostu "trzymało ją".
uspokaja mnie fakt, że ona jednak jest w świetnej formie. łazi za Enigma po szafach

i mam więc w domu podobny widok skrzywionej buźki jak Nakasha u siebie. (właśnie zauważyłam).
ojej nic mi się nie chce robić. a obiecałam zdjęcia identyfikujące każdej z dziewczyn...
dobra, najpierw poleniuchuję przy herbacie

a w ogóle wyczerpana jestem a i tak pierwsze co zrobiłam to porządek i odkurzanie w szufladzie. i wiecie co???
Mizelka bez żadnych oporów dała się wziąć na ręce i przełożyć do najwyższej czystej szuflady! a zazwyczaj wyrywała się, jakbym jej krzywdę miała zrobić

no dobra. herbata mi stygnie, a jeszcze trzeba ją odpowiednio doprawić

skrzywienie było lekkie ciągle. może ja siłą wyobraźni widziałam, że jest całkiem prosta? i oszukiwałam się.
no tak. po tygodniowej kuracji zastrzykowej może po prostu "trzymało ją".
uspokaja mnie fakt, że ona jednak jest w świetnej formie. łazi za Enigma po szafach
i mam więc w domu podobny widok skrzywionej buźki jak Nakasha u siebie. (właśnie zauważyłam).
ojej nic mi się nie chce robić. a obiecałam zdjęcia identyfikujące każdej z dziewczyn...
dobra, najpierw poleniuchuję przy herbacie
a w ogóle wyczerpana jestem a i tak pierwsze co zrobiłam to porządek i odkurzanie w szufladzie. i wiecie co???
Mizelka bez żadnych oporów dała się wziąć na ręce i przełożyć do najwyższej czystej szuflady! a zazwyczaj wyrywała się, jakbym jej krzywdę miała zrobić
no dobra. herbata mi stygnie, a jeszcze trzeba ją odpowiednio doprawić

dobra teraz jedziemy.
charakterystyki zdjęciowe dla niewidzących różnicy.
MU
zamyślona, miła, "stateczna", nieomal flegmatyczny wyraz "nosa"
zbrązowiała czerń

i wzorek na szyjsku:
(zęby każda ma takie same
 )
ogon:
ENIGMA
wygolona mocna czerń

uszyska na "misia" do przodu.charakterystyczne. jak jest zaciekawiona to tak ma. a zaciekawiona bywa notorycznie.
wzorek szyjny:
ogon:
porównanie MU z ENIGMĄ:
-uszy:

uszy MU z lewej: różowe, Enigmy z prawej: czarnawe.
-wzorki grzbietowe:

Enigma z lewej, więcej czerni , Mu z prawej, więcej bieli .
KAMIZELKA
brąz. gorzka czekolada. z dodatkiem pieprzu naturalnego.

wieczny zezik
Mizelkowy ogon- w całości brąz:

mam nadzieję, że się na coś ściągawka przyda

charakterystyki zdjęciowe dla niewidzących różnicy.
MU
zamyślona, miła, "stateczna", nieomal flegmatyczny wyraz "nosa"
zbrązowiała czerń

i wzorek na szyjsku:

(zęby każda ma takie same
ogon:

ENIGMA
wygolona mocna czerń

uszyska na "misia" do przodu.charakterystyczne. jak jest zaciekawiona to tak ma. a zaciekawiona bywa notorycznie.wzorek szyjny:

ogon:

porównanie MU z ENIGMĄ:
-uszy:

uszy MU z lewej: różowe, Enigmy z prawej: czarnawe.
-wzorki grzbietowe:

Enigma z lewej, więcej czerni , Mu z prawej, więcej bieli .
KAMIZELKA
brąz. gorzka czekolada. z dodatkiem pieprzu naturalnego.

wieczny zezikMizelkowy ogon- w całości brąz:

mam nadzieję, że się na coś ściągawka przyda

- 
				klimejszyn
 - Kontakt:

teraz jak będę coś chciała napisać do zdjęcia, to będę wracać do tego postu sprawdzić, czy nie piszę głupot  

bez szczurków...