Luluś
Moderator: Junior Moderator
Luluś
Dopiero po trzech miesiącach mogę napisać o Moim Kochanym Lulusiu...Przeżył z Nami 2 lata i 3 miesiące.Pokochałam Jego całym sercem,był naszym pierwszym zwierzątkiem.Zwariowałam na Jego punkcie,przebaczałam wszystko co nabroił:pogryzione pościele,wykładziny,wszystkie rogi w ścianie,książki,ważne dokumenytyitd....to jest wszystko nic,przy tym ile dawał nam miłości
Caly dzień biegał po mieszkaniu,tylko na noc zamykałm Jego do klatki,nosiłam jak niemowlaka w różowym kocyku w serduszka,całowałam,pieściłam,opiekowalam jak dzieckiem.Kiedy wychodziłam z domu szedł w kierunku drzwi tak jakby chciał iść ze mną.a kiedy wracałam witał przy drzwiach.Pewnego dnia zauważyliśmy guza na szyjce,pojechaliśmy do weterynarza i okazalo się,że ropień.Zrobili zabieg z usunięciem dolnego ząbka.Wszystko skończyło się dobrze,tylko co jakiś czas trzeba było jechać na przycięcie ząbka górnego(nie miał o co sobie zetrzeć)Za kilka miesięcy zrobił sobie cos w lapkę i utykał,po wizycie u weterynarza okazało się że wszystko dobrze,póżniej ropień na brzuszku,też wyleczony,a następnie zapalenie uszka i długa walka o Niego w klinice,robili co mogli do końca ,widzieli jak o NIego walczę,nie mogłam się pogodzić,że nie wyzdrowieje,jeżdziłam codziennie na zastrzyki i glukozę,błagałam żeby wyzdrowiał.Miał bardzo silne serduszko i wolę życia,ale infekcji nie przezwyciężył.Byłam z Nim do końca,nawet na sekunde Jego nie zostawiłam,odchodził na moich dłoniach słyszałam jak do Mnie mówi.Pożegnałam się z Nim i obiecałam,że spotkamy się na tamtym świecie.....Ból pozostał do dziś,a w domu Jego portrety na ścianach,album ze zdjęciami i ogromna pustka do dziś 
-
klimejszyn
- Kontakt:
Re: Luluś
[*] 
bez szczurków...
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
[']
Anesia, trzymaj się.
Anesia, trzymaj się.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Dla Lulusia [*]
Nasza brygada-pamiętamy tęsknimy
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
Diesel[*][/b] na zawsze w naszych sercach[/color], Febra[*][/b] nasza mała kochana pchełka[/color], Deli[*][/b] nasz spokojny skromny duszek[/color], Katar[*][/b] wulkan energii[/color], Puma[*][/b] kluska[/color], Polar[*][/b] dreptak[/color], Kysiel[*][/b] kluska[/color], Inka[*][/b] byczek[/color]
az za serce ściska
[*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
[*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)